25/8/22

Για τη ρωσική ειδική επιχείρηση υπάρχει μόνο ένα τέλος, Η αναγνώριση των αποτελεσμάτων της

 

 Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε ότι η ειδική επιχείρηση έχει «μόνο ενάμισι» σενάριο τερματισμού. 

 Το σενάριο είναι η επίτευξη όλων των στόχων της ειδικής επιχείρησης και η αδιαμφισβήτητη αναγνώριση των αποτελεσμάτων της από το Κίεβο. Το μισό σενάριο είναι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ουκρανία και  η αναγνώριση  κατόπιν αυτού των αποτελεσμάτων της ειδικής επιχείρησης. "Αυτές είναι όλες οι επιλογές. Άλλη δεν υπάρχει",  είπε ο Μεντβέντεφ.

Χθες ο υπουργός Άμυνας Σεργκέϊ Σοϊγκού είπε ότι  η προμήθεια δυτικών όπλων στο Κίεβο δεν θα επηρεάσει την εκπλήρωση όλων των καθηκόντων της ειδικής επιχείρησης. 

Η μεταπολίτευση στην Ουκρανία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από τον στρατό, καθώς έχουν πραγματικές δυνατότητες. Αυτή η γνώμη εκφράστηκε σήμερα,  από τον πρώτο αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βλαντίμιρ Τζαμπάροφ .

 «Νομίζω ότι ο πληθυσμός δεν θα κινητοποιηθεί  αυξηθεί για έναν απλό λόγο . Έπεξε ρόλο όταν υπήρχε πληρωμή, το Μαϊντάν. Οταν υπήρχαν ειδικοί χορηγοί - ξένοι και εγχώριοι. Και η κατάσταση ήταν διαφορετική». — σχολίασε ο Ντζαμπάροφ .

Σύμφωνα με τον ίδιο,  η  υπηρεσία Αφάλειας η SBU εργάζεται πολύ επιθετικά και οποιαδήποτε δυσαρέσκεια, οποιαδήποτε εκδήλωση θα σταματήσει αμέσως, «οποιαδήποτε προσπάθεια θα μειωθεί στο μηδέν». «Αλλά ο στρατός θα μπορούσε, αν έχει ένα τέτοιο σχέδιο (για αλλαγή εξουσίας). Έχουν αρκετές δυνατότητες και αυτή είναι η δύναμη. Επειδή η SBU δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το Στρατό ». Είπε ο γερουσιαστής 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι Ρώσσοι έχαναν τον πόλεμο και τα εμβόλια ήσαν ασφαλή, και συνεχίζει ο ραγιάς να ακούει το καθεστώς