30/8/22

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ

 

Ο Ιουδαίος Σολτς προτείνει την κατάργηση του δικαιώματος άσκησης ΒΕΤΟ των Κρατών Μελών της ΕΕ για την υπεράσπιση των Εθνικών συμφερόντων τους. 

Προτείνει δηλαδή την κατάργηση των Εθνικών Συμφερόντων. Στο μέλλον θα υπάρχουν μόνο τα συμφέροντα της πλειοψηφίας   

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δηλώνει ότι έχει δεσμευτεί για τη διεύρυνση της ΕΕ με «Η διεύρυνση της ΕΕ με τις έξι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και με την Ουκρανία, τη Μολδαβία και τη Γεωργία, είναι προς το συμφέρον μας», δήλωσε ο Σολτς σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Πράγας.

 Σε μια τέτοια διευρυμένη ένωση, είπε, οι διαφορές μεταξύ των κρατών μελών θα αυξηθούν και τα πολιτικά συμφέροντα, η οικονομική ισχύς και τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. 

Ως εκ τούτου, απαιτεί την κατάργηση της λήψης ομόφωνων αποφάσεων, δηλαδή του δικαιώματος αρνησικυρίας στα κράτη μέλη.

 

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρότεινα τη σταδιακή μετάβαση σε πλειοψηφική ψηφοφορία για την κοινή εξωτερική πολιτική, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως η φορολογική πολιτική, γνωρίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να έχει συνέπειες για τη Γερμανία", δήλωσε ο Σολτς.

1 σχόλιο:

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Ο φαλακοκαγκελαριος πριν πει οτιδηποτε εχει παρει γραμμη απο καποιους και δεν προτείνει την κατάργηση των Εθνικών Συμφερόντων ουτε προωθει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας.
Προωθει τα καλα και συμφεροντα του...."ευρωπαϊκου κρατους" του ισραηλ που βρισκεται στην ...........Νοτιοδυτικη Ασια.
Και μην τολμησετε σεις βρωμογκογιμ να βγαλετε αχνα, για θα σας στειλουμε ακομα καμμια 50 εκ. πακιστανοαραπαδες στην βρωμογιουροπα σας.
Κι εκει θα δειτε γυναικοκτονιες.