31/8/22

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ. ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ





 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θυμάμαι πόσο περήφανοι ήταν οι βαξινάκηδες, ότι είναι έξυπνοι και πιστεύουν στην επιστήμη, πολλοί έγραφαν τα πτυχία που έχουν και άρα θα εμβολιαστούν και κάνανε κάτι κωλοδάχτυλα και έγραφαν "δεν θα μου πεις εσύ", στην πράξη το μόνο που ήξεραν ήταν ότι μπαίνει κάτι μέσα στο σώμα και κάνεις αντισώματα, δηλαδή βιολογία δημοτικού, αλλά αν έχεις πτυχίο και είσαι με το αφήγημα του καθεστώτος μπορείς να λες και μαλακίες νηπιαγωγείου και να σε χειροκροτάνε.....

Παναγιώτης Κυπρος είπε...

Ανάποδα για δέκα ώρες έξω απο το Σύνταγμα

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα πέρναγα έξω απο ενα Mymarket, κοιτάζω απο τη τζαμαρία και βλέπω το 90% μασκοφορεμένους. Πελάτες και προσωπικό. Πιο κάτω, μια μεσήλιξ έπινε καφέ σε τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο και μιλούσε στη φίλη της με φίμωτρο στο στόμα. Σε νότιο πολυπληθές προάστιο του Αθηναμπάντ με 35 βαθμούς ζέστη.

Όλα αυτά, τη στιγμή που σχεδόν όλοι σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ηπα δεν ασχολούνται με μασκαριλίκια και προβατοϊούς εδώ και μήνες, ενώ άλλοι ήδη απο πέρυσι.
Π.χ. βίντεο χθεσινό απο μετρό και καταστημα στο Λονδινό, 99%+ χωρίς φίμωτρο:
https://youtu.be/Zj_kMy61GFk
https://youtu.be/C8dLA50hG60

Μένουμε όρθιοι κι ελεύθεροι σε ένα δυστοπικό κρατίδιο γραικύλων μασκοφλώρων, υποταγμένων μοιρολατρών.

Σπύρο, το πρόβλημα είναι οτι απευθύνεστε σε ένα κοινό που δεν υπάρχει πλέον στο γραικυλιστάν. Ίσως να κάνετε εισαγωγή ψηφοφόρων, φυσιολογικούς ανθρώπους απο άλλες χώρες.
Για να αυξήσετε εκλογικά ποσοστά με τους υπάρχοντες μαζόχες νεοελληνέζους θα πρέπει μάλλον να τους υποσχεθείτε υποχρεωτική μασκα για πάντα και παντού, με εξαίρεση τον ύπνο και τον καμπινέ.

Ανώνυμος είπε...

Ποσοστά φόλας Γραικυλιστάν:

2 δόσεις, όλες οι ηλικίες: 72,4% - 73,10%
2 δόσεις, ενήλικες: 82,4%
3 δόσεις, όλες οι ηλικίες: 60%
3 δόσεις, ενήλικες: 66%

https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#summary-tab
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Έχουμε περίπου ίδια ποσοστά φολιασμένων με τη Σουηδία(που δεν πήρε ποτέ μέτρα και είχε τους μισούς "θανάτους") και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ εμβολιασμούς ανα 100 κατοίκους απο ΗΠΑ, Ελβετία, Ολλανδία, Βαλκάνια, Ισραήλ και πολλούς άλλους. Έχουμε περισσότερους τριδοσάκηδες και απο τους Βρετανούς σε ποσοστό πληθυσμού.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=yzZhdWbXfQU

  19/4/23 Η 19η Απριλίου στην Ιστορία Η 19η Απριλίου είναι η 109η ημέρα του έτους του Γρηγοριανού ημερολογίου . Απομένουν 256 ημέρες πριν απ...