30/8/22

H μεγάλη αντεπίθεση των ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκών είχε τουλάχιστον 1760 νεκρούς. 560 χθες και 1200 σήμερα. Μην μπερδεύεστε!

Μόσχα, 30 Αυγούστου . Η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στις περιοχές Νικολάγεφ και Χερσώνας ήταν μια προσπάθεια να υλοποιηθούν οι προσδοκίες που είχαν οι δυτικοί επιμελητές της Ουκρανίας. 
Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού "Εθνική Άμυνα"  Ιγκόρ Κοροτσένκο σημείωσε ότι αυτή η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ήταν μια τυχοδιωκτική  ενέργεια, η οποία  ήταν καταδικασμένη εξ αρχής σε αποτυχία.
 Στις στρατιωτικές υποθέσεις, είναι πολύ σπάνιο να επιτευχθεί οτιδήποτε ανεπαρκώς προετοιμασμένες ενέργειες", δήλωσε ο Κοροττσένκο και πρόσθεσε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος  Ζελένσκι και ο επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού ηγέτη Ολεξίι Αρεστόβιτς υποσχέθηκαν στις δυτικές χώρες να πραγματοποιήσουν μια επιτυχημένη επίθεση. 
Ωστόσο, οι απλοί στρατιώτες πληρώνουν για αυτό, στους οποίους οι Ουκρανοί πολιτικοί έχουν αναθέσει τον ρόλο της «τροφής των κανονιών», τόνισε ο ειδικός. 
 Όπως σημείωσε ο Κοροττσένκο, το περιστατικό αποδεικνύει ότι το Κίεβο δεν είναι σε θέση να διεξάγει επιτυχημένες επιχειρήσεις αντεπίθεσης. 
Ωστόσο, η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επέτρεψε στον επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Αντρέι Γερμάκ να απευθύνει εκ νέου έκκληση στους ξένους εταίρους με έκκληση να λάβουν νέα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της Ουκρανίας, κατέληξε ο ειδικός.

Περιμένω να δω το Yani να φωνάζει Slava Ukraini και τον Ζούλα να εισέρχεται στην Χερσώνα😂😂😂😂😂

Δεν υπάρχουν σχόλια: