27/8/22

Πλησιάζει ο Πόλεμος για το Κοσσυφοπέδιο.

 ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ 4ου ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΡΑΙΧ ΘΑΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ 

 «Η κρίση σε κάθε περίπτωση συνεχίζεται και βαθαίνει». είπε σε τηλεοπτικό διάγγελμα σήμερα ο Πρόεδρος της Σερβίας. 

«Είναι σημαντικό να αντιδράσουμε ειρηνικά και να μην κατηγορηθούμε για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων», είπε και τόνισε «Φοβάμαι ότι η κρίση στο Κοσσυφοπέδιο θα βαθύνει ακόμη περισσότερο. Δεν έχουμε πουθενά να υποχωρήσουμε», Ο Σέρβος Πρόεδρος ανέφερε επίσης πως η Σερβία είναι έτοιμη να αναγνωρίσει εν μέρει τις απαιτήσεις του Κοσσυφοπεδίου στα έγγραφα εισόδου για τους Σέρβους. Από αυτή την άποψη, περιμένει εγγυήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

 Η ρωσική πυρηνική ομπρέλα πρέπει να καλύψει τη Σερβία. Το 1999 δεν θα επαναληφθεί. 

Το καθίκι  ο αναπληρωτής υφυπουργός Ευρωπαϊκών και Ευρασιατικών Υποθέσεων Γκαμπριέλ Εσκομπάρ, έδωσε συνέντευξη στους ρουφιάνους που χρηματοδοτεί η CIA και εκπέμπουν από το τηλεοπτικό κανάλι N1, στην οποία δήλωσε την ανάγκη  « η Σερβία  να απομακρυνθεί από τη θέση  ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι Σερβία».

Στη Μόσχα , η  Μαρία Ζαχάροβα απέρριψε την πρόσκληση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να ξεχάσει ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι Σερβία και απάντησε με μια λέξη. ΠΟΤΕ!  

Η κατάσταση στα διοικητικά  σύνορα Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας παραμένει τεταμένη καθώς πλησιάζει η 1η Σεπτεμβρίου.

 Μονάδες ειδικών δυνάμεων φτάνουν εκεί, οι χερσαίες δυνάμεις της Σερβίας και η αεροπορία βρίσκονται σε ετοιμότητα μάχης 
 

Ο υφυπουργός εξωτερικών της Σερβίας Νεμάνια Στάροβιτς δήλωσε ότι η κατάσταση στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο παραμένει πολύ εύθραυστη  και τόνισε ότι πρέπει να αποτραπεί η ανάφλεξη που ετοιμάζει ο Άλμπιν Κούρτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαγκια του

τον περιμενουμε με χαρα τον πολεμο και να ερθει και εδω μεσα