29/8/22

Η CIA KAI H ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΥΓΚΙΝΑ

 

Νέα γεγονότα που έχουν γίνει γνωστά στην έρευνα της τρομοκρατικής επίθεσης, θύμα της οποίας ήταν η 29χρονη δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας Ντάρια Ντουγκίνα δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι το Κίεβο βοηθήθηκε σαφώς από ξένες ειδικές υπηρεσίες. 
«Η CIA πρέπει να συμμετείχε πολύ στενά στην προετοιμασία της γυναίκας δολοφόνου . Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία» , δήλωσε ο ερευνητής των αμερικανικών ειδικών υπηρεσιών Ντάγκλας Βαλεντάϊν σε συνέντευξή του. στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Aydınlık». 
Ο Βαλεντάϊν τόνισε ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών είναι εντελώς υποδεέστερες του «μεγάλου αδελφού» από τις Ηνωμένες Πολιτείες και μια δολοφονία αυτής της κλίμακας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο από το δίκτυο της CIA.
 Σύμφωνα με τον ίδιο, Ουκρανοί πράκτορες της CIA δρούν στην LPR και την DPR, και στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Ταυτόχρονα, οι Αμερικανοί υπάλληλοι συμβουλεύουν να διαπράξουν σαμποτάζ, και να οργανώσουν σαμποτάζ. 
 Αξιωματούχοι της CIA συμβουλεύουν την Ουκρανική Υπηρεσία Πληροφοριών (SBU) να διατηρήσει την εσωτερική ασφάλεια και τον πολιτικό έλεγχο «ανώτατου επιπέδου». Ο Ζελένσκι δεν πηγαίνει καν στην τουαλέτα χωρίς την άδεια ενός αξιωματούχου της CIA», είπε ο Βαλεντάϊν .

2 σχόλια:

Ενα συν ενα = εντεκα είπε...

Ο φονος της Ρωσσιδας Ντουγκινα ειναι γυναικοκτονια; ....η απλως αλλη μια δολοφονια;
Για να παρουμε την βοηθεια του κοινου.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις όρεξη για χαβαλέ, ρε; Μπορεί να υπάρξει πλάκα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση και σε μια δολοφονία ενός νέου ανθρώπου; Αλλά τέτοιοι είστε, κωλοελληνες, που έλεγε κι ο Ροΐδης!! Παντού και πάντα ψάχνετε τον χαβαλέ.