27/8/22

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ

 


ΣΟΚ χθες βράδυ στην Ορεστιάδα, κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Φανούρεια 2022”, όταν χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε.

Τραγωδία και στη Νάξο. Μια πλήρως ασφαλής μητέρα 36 ετών πέθανε ξαφνικά μέσα σε πισίνα για παιδιά, όπου πρόσεχε το παιδάκι της.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είχε λέει πρόβλημα με την καρδιά του που όμως τον τελευταίο χρόνο είχε χειροτερεύσει, μάταια προσπαθούσα να εξηγήσω στους βαξινάκηδες ότι τους λένε να τρέξουν να εμβολιαστούν όσοι είναι "ευπαθείς" για να τους καθαρίσουν, προσπαθούσα να το φέρω με τρόπο, δηλαδή του ρώταγα αν θα μπορούσε ο οργανισμός τους να διαχειριστεί το εμβόλιο, εσένα θα σε κατηγορούσαν αμέσως ότι τους απέτρεψες να κάνουν το εμβόλιο και έπαθαν κοροϊδοϊό, όμως δεν τολμάνε να παραδεχτούν ότι έπαθαν κάτι από το εμβόλιο, μόνο η Χαρά Τρυφερή το πήρε απόφαση πριν μερικές μέρες και έβγαλε βίντεο με το τρέμουλο που έχει εδώ και 11 μήνες και προχθές έπαθε εγκεφαλικό.....instagram.com/xaratryferh

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο το βράδυ μου έδειξε ο Θεός την κακία του σατανά... Άγιος Ιωσήφ Ησυχαστής

https://youtu.be/T23dmiNtNGA