11/8/22

Γιατί ο Γιάννης δεν το γράφει Γιάνης όπως ο Κητικός Μπαρούχ;

 


Μου κάνει εντύπωση γιατί ο ψηλός Γιάννης από την Νιγηρία, δεν το γράφει Γιάνης. 
Γιατί επιμένει στην παράδοση; 
Το σκέφθηκε μόνος του ή επέμενε ο μάνατζερ;
Μου κάνει εντύπωση και ότι δεν έκανε το επώνυμο του Αντετοκούνμπος, Αντετοκούνμπης, Αντετοκουνμπίνης, Αντετοκουνμπάκης . 
Όλοι αυτοί οι ξένοι , οι νατουραλιζέ, που ζουν στον τόπο μας, γιατί παριστάνουν τους Έλληνες;
Ο Χαγκανοεβραίος Μητσοτάκης είναι πιο Έλληνας από τον Νιγηριανό που αγάπησε τον τόπο μας;
 Ο Γιάννης ήρθε από τη Νιγηρία. Ο Μητσοτάκης από το Μεγάλο Ισραήλ. Ο Σαραγκούσης από την Σαραγόσα. Ο Μαγιόρκα-ΙΝΗΣ από τη Μαγιόρκα. Ο Δένδε, από την Πορτογαλία, οι Πεπελάς(ηδες) από το Λιβόρνο. 
Όλοι αυτοί σαφώς και δεν είναι Έλληνες. Είναι ξένοι, που απέκτησαν την ελληνική υπηκοότητα.
 Ο Γιάννης ή Γιάνης μπορεί να νιώθει ότι θέλει και ότι τον συμφέρει αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον Γιάνη ή Γιάννη και το τι αισθάνεται. 
Ο Γιάννης ή Γιάνης είναι «πρότζεκτ» και αυτό μας ενδιαφέρει
Ο Γιάνη ή Γιάννης είναι ο Μαύρος Εύζωνας. 
Και σε αυτό το "πρότζεκτ" υπακούει η πρόσκληση των αδελφών Αντετοκουνμπίνη, στην Εθνική. 
Αυτό ενόχλησε και τον πιο χαζό τηλεθεατή. 
Εγώ θυμάμαι τους αδελφούς Αλεφαντή στην Αγία Παρασκευή που έπαιζαν και οι 4 μπάλα στην «Σάντα», αλλά και τους αδελφούς Ρουσάκη που επίσης έπαιζαν και οι 4. Το ίδιο και οι διάσημοι Παπάζογλου στον Ολυμπιακό. Όπως και ο Νίκος και ο Γιώργος Σιδέρης.
  Τώρα δεν έχουμε πολύτεκνες οικογένειες , ξάφνου για επικοινωνιακούς λόγους η Εθνική έγινε Μαύρη. 
Αυτό δεν αφορά ούτε το άθλημα ούτε τις Κούπες.
 Αφορά στην εικόνα ενός λαού Μπένετον. Εμπριμέ Ασπρόμαυρου.
 Για αυτό αυτή η «Εθνική» δεν είναι η δική μας, Εθνική Ελλάδος. 
Είναι ένα "πρότζεκτ" αντικατάστασης πληθυσμού στο οποίο οι αδελφοί Αντετοκούνμπηδες εάν αγαπούσαν την Ελλάδα δεν θα συμμετείχαν .
Οι διάφοροι «απολογητές» που προσπαθούν να εξαπατήσουν τους αφελείς και να μας κατηγορήσουν γα ρατσιστές θα θυμηθούν άλλους ξένους νατουραλιζέ που φόρεσαν το εθνόσημο. 
 Ο Ντάνιελ Μπατίστα ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα και πολιτογραφήθηκε νόμιμα όπως και ο Πορτογάλος Ζεκα . Ο Ντέϊβιντ Στεργακος, ήταν γιός ενός Εβραίου Νέλσων, αλλά η μητέρα του είχε ελληνικό αίμα και βάσει γένους έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πολιτογραφήθηκε κανονικά και νόμιμα ως Έλλην και τότε έπαιξε στην Εθνική. Κανείς από αυτούς δεν συμμετείχε σε προσπάθεια αλλαγής του Ελληνικού λαού. 
Τους ζητήσαμε να παίζουν με το εθνόσημο και το δέχτηκαν. Και τους χειροκροτήσαμε και τους αγαπήσαμε και τους αγαπάμε. 
Όσο για τον Σοφοκλή, τι να πω. Ο Πατέρας του ήταν ο Σχορτσιανίτης. 
 Το πρόβλημα δεν είναι ούτε ο Ξένος , ούτε ο Μαύρος. Είναι η ένταξη της Επίσημης Αγαπημένης στο πρόγραμμα «Λαός Μπένετον».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαρουφάκερ είναι σημείο αναφοράς της κατάντιας των καιρών μας. Μετά τις μπίρες χωρίς αλκοόλ, μας πασάρουν και τους υποσαχάριους για Έλληνες. Γυρίστε την πλάτη σε όλα αυτά. Απομονώστε τους!

ανδωνιος είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΞΕΠΛΥΤΩΝ.... ΟΥΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ-ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ!!!....
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.....
ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ, ΟΣΟ!....
ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΔΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕ ΚΑΝΩ ΜΝΕΙΑ ΚΑΝ...
ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔ... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ... ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

soulis είπε...

Πολυ σωστα ολα αυτα Σπυρο και οι συγκριση με τις περιπτωσεις Μπατιστα Ζεκα κλπ και η αναφορα οτι η περιπτωση Αντετοκουνμπο ειναι προτζεκτ.Στηθηκε απο καποιους πιστευω εν αγνοια του .
Ακουγα χθες στην εκπομπη που ελεγες πως προεκυψε κατα την γνωμη σου και ηθελα να στειλω σχολιο αλλα ειχα καποιο προβλημα στο ιντερνετ.Θελω να συμπληρωσω κατι σημαντικο και το γραφω εδω για να το αναφερει εαν θελεις καποια αλλη φορα.Μιλουσες για μανατζαραιους κλπ.
Εγω πιστευω οτι ο Αντετοκουμπο αρχικα προεκυψε τυχαια ηταν λαχειο αλλα μετα ειδαν καποιοι οτι αποτελει ιδανικη περιπτωση για το προτζεκτ που αναφερεις.Ποιος το οργανωσε λοιπον;
Παλι σε εβραιο πεσαμε.Εγω πιστευω οτι αυτος που το εστησε ολο αυτο ειναι ο εβραιος (απο το Μαροκο νομιζω) συνιδιοκτητης των Μπακς ο Μαρκ Λασρι.Αυτος πηρε υπο την κηδεμονια του τον Γιαννη στις ΗΠΑ και αυτος τον κατευθυνει μεχρι σημερα.Δισεκατομυριουχος που εκανε τα λεφτα του σαν κερδοσκοπος των χρηματιστηριων μεγας δωρητης των Δημοκρατικων που δινει επισης δεξια και αριστερα πολυ χρημα για θεματα λαθρομεταναστων "δικαιωματων " των Λοατκι κλπ.Ενα ειδος Σορος ειναι.Ενδιαφερον οτι ηταν κολλητος φιλος του εβραιου Γουαινσταιν και ηταν μελος του ΔΣ της κινηματογραφικης εταιρειας του .Παρ ολα αυτα οταν τον επιασαναρχικα αρνηθηκε οτι τον ηξερε!!!!!

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...