3/6/23

Στις 3 Ιουνίου 1981 , κάηκαν «Κλαουδάτος» και «Ατενέ»


 Στις 19η Δεκεμβρίου 1980 άλλαξε για πάντα το λιανεμπορίο στην Αθήνα. Τότε κάηκαν ολοσχερώς 

το Μινιόν και ο Κατράντζος. Στις 22 Δεκεμβρίου, «Επαναστατική Οργάνωση, Οκτώβρης 80» ανέλαβε

την ευθύνη του διπλού εμπρησμού. Ακολούθησε στις 3 Ιουνίου 1981 η ταυτόχρονη πυρπόληση των πολυκαταστημάτων «Κλαουδάτος» και «Ατενέ».

 Στις 4 Ιουλίου, ήταν η σειρά του «Δραγώνα». Οι εμπρηστές και οι πραγματικές επιδιώξεις τους πολιτικές και οικονομικές παραμένουν στο σκότος.

 Το ποιος και το Γιατί δεν έχουν απαντηθεί 42 χρόνια μετά.

ΥΓ. Μια υπόθεση που έγινε από την 

αντιτρομοκρατική και που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε είναι ότι ο Τσουτσουβής που σκοτώθηκε στους

 Γκύζη, ήξερε για τους εμπρησμούς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ώ του θαύματος, μετά, μας έσωσαν οι πολυεθνικές ! Δηλ. οι φίλοι μας βρε ! Ευτυχώς ! Από κεί βγήκε και το τραγούδι του Τερζή : Δεν θέλω τέτοιους φίλους !
Κάψαμε τα δάση, κάψαμε τους "μεγαλέμπορους", κάψαμε τους "μεγαλοβιομήχανους", κάψαμε τη γούνα μας, να μη μας τρών' οι ψύλλοι. Και εις άλλα με υγεία !
Αφού ο Σαμουήλ με εντολή του Θεού, έδωσε στους Ισραηλίτες για Βασιλιά τους τον Σαούλ, αυτοί του παραπονέθηκαν που τους έκανε Βασιλιά έναν αγαθιάρη ! Πήγε ο Σαμουήλ στον Θεό και του λέει, "μα μου έδωσες για Βασιλιά, τέτοιον χαζό ; Τι να τους πώ τώρα ; - Θα πάς και θα τους πείς, οτι ο Θεός έψαξε ανάμεσά τους και χειρότερο δεν βρήκε ! Γιατί αυτος τους αξίζει και όχι καλύτερος !
Σας θυμίζει τίποτα στο σήμερα ; Καλό ΣΚ.

Ανώνυμος είπε...

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;

Ανώνυμος είπε...

απ'ό,τι φαίνεται διαχρονικά τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα και στα νεότερα χρόνια οι "πυροβολισμοί", τα "Μπατακλάν", οι "Μαραθώνιοι Βοστόνης" όπως και τα "χακαρίσματα" είναι κρατικές επιχειρήσεις τύπου Γκλάντιο, πλέον δεν χρειάζεται καν να είναι πραγματικά, απλά αναπαράγουν τα μέσα ότι κάποιος με ένα φορτηγό έπεσε σε 100 άτομα στην Νίκαια αλλά απαγορεύεται να ζητήσεις την οποιαδήποτε απόδειξη, οπότε κάποιος πλήρωσε αδρά τις προάλλες για να καθυστερήσει τις πανελλήνιες μία ημέρα, το μόνο που βγαίνει από αυτό είναι ότι χρειαζόμαστε ισχυρή βιομετρική ψηφιοποίηση και περισσότερη χούντα, ο σύγχρονος κόσμος έχει τελειώσει και καταρρέει κάτω από το ίδιο του το βάρος καθώς 90χρονοι διεστραμμένοι προσπαθούν να εφαρμόσουν έναν ρετροφουτουρισμό του κινήματος της Τεχνοκρατίας του 1930 και μετέπειτα του 1960, τώρα απλά κάνεις στην άκρη καθώς περιμένεις το κτήριο να καταρρεύσει να μην σε πάρουν τα μπάζα, όσοι καταλαβαίνουν έχουν βγει ήδη από μόνοι τους από το κτήριο, δεν κάνεις ηλιθιότητες του τύπου να σώσεις όσους μπορείς, η φυσική επιλογή θα σώσει αυτούς που πρέπει, δηλαδή παρατηρητικούς ορθολογιστές και πωρωμένους θρησκόληπτους και συνωμοσιολόγους, χρειάζονται όλες αυτές οι συνιστώσες....

Ανώνυμος είπε...

Τι κανει νιαου νιαου στη β σοφιας;

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...