13/3/09

702 χρόνια Παρασκευή και 13!!! (1307-2009).


Ο Γάλλος Πάπας Κλήμης 5ος (Clement V), με έδρα την Αβινιόν, εξέδωσε την Παρασκευή 13η Οκτώβριου του 1307, το διάταγμα για την σύλληψη των Ναιτών ( Templiers ), και την διάλυση του τάγματος του Ναού, (Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici - Order of the Temple ) , μετά από εντολή του βασιλιά Φίλιππου 4ου του Ωραίου, (Philip IV le Bel),) της Γαλλίας ,ο οποίος χρωστούσε πολλά στο Τάγμα.
Η «λαϊκή μυθολογία» και η προπαγάνδα , των στελεχών του Τάγματος που επιβίωσαν, καλλιέργησαν στην Ευρώπη, την πεποίθηση, ότι εκείνη την ημέρα, απελευθερώθηκαν, οι δυνάμεις του σκότους, και επιτέθηκαν στους « Αγίους ανθρώπους».
Η τρόμο-λαγνεία με την Παρασκευή και 13ης , είναι ο συμβολικός εορτασμός , της μαύρης επετείου. Oι ψυχολόγοι ανιχνεύουν την Παρασκεβιδεκατριαφοβία (Paraskevidekatriphobia) καθώς και την τρισκαιδεκαφόβια (triskaidekaphobia),
Οι «κληρονόμοι» και «απόγονοι» του «Τάγματος» προσπαθούν ακόμα να διαψεύσουν το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός, και διάφοροι παπαγάλοι προσπαθούν να προσθέσουν διάφορα απίθανα περιστατικά για να συγκαλύψουν τα ίχνη της προπαγάνδας που οδηγούν στους Christi Templique Solomonici.
Στις ανοησίες που διαδίδονται, περιλαμβάνεται ότι η Εύα έδωσε στον Αδάμ τον απαγορευμένο καρπό Παρασκευή, ότι ο Ιούδας ήταν ο 13ος στον μυστικό δείπνο (12 μαθητές + ο Χριστός)…η βιβλική πλημμύρα έγινε Παρασκευή, και ότι η «χαμένη » 13η φυλή του Ισραήλ, (για την οποία δεν γίνεται λόγος στη Βίβλο) ήταν οι μάγοι που συνδέονταν και υποκινούνταν από σκοτεινές δυνάμεις.
deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...