10/3/09

Πανωλεθρίαμβος!

Ως απλοί και-ευτυχώς νοήμονες-άνθρωποι έχουμε μερικές απορίες. Ασχολούνται όλοι με τον Εφραίμ και το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και πολύ ορθά.
Ομως υπάρχουν τόσα πολλά σκάνδαλα που δεν έχουν διερευνηθεί εξόχως μεγαλύτερα από αυτό, σε εμπλοκή, μέγεθος και οικονομικά μεγέθη. Μαζί λοιπόν με αυτό το σκάνδαλο δεν θα ήταν σωστό να ερευνηθούν και να απαγγελθούν κάποτε κατηγορίες για σκάνδαλα όπως: “Αγορά του αιώνα 2”, “Χρηματιστήριο”, “ΟΠΑΠ”, “Κτηματολόγιο”, “Βίλες στελεχών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ”, “Ναυάγιο Εξπρές Σαμίνα”, “Κατασκευαστικές”, “Μαθηματικός τύπος”, “Υπέρ-προμήθειες εταιριών ιατρικού και παραϊατρικού υλικού”, “Ποδόσφαιρο-Παράγκα”, “Ολυμπιακοί 2004”, “Εξαγορές τραπεζών”, “Καύσιμα”, “Τόκοι Τραπεζών”, “Τυχερά παιχνίδια” και πόσα ακόμη...
Τα σκάνδαλα αυτά είναι και μπλε, είναι και πράσινα είναι και κόκκινα είναι και μαύρα.
Και κάποτε πρέπει να μπει μια τάξη πριν από οτιδήποτε και να σταματήσουμε για όλα να μας φταίνε οι άλλοι εκτός από εμάς.
Μπορεί να έχουμε το εγωϊστικό γονίδιο του Ελληνα αλλά όλα έχουν κι ένα όριο.
Και εσείς "λαμπροί" δημοσιογράφοι, ασχοληθείτε με τα ζητήματα που “καίνε” τον ελληνικό λαό και μην έχετε ως δεύτερη είδηση τον θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα της συζύγου του προέδρου της... Ζιμπάμπουε (κι όμως είναι δυνατόν!), αν θέλετε να ξανακερδίσετε την αξιοπιστία σας!
Vellerefontis Team
http://ovellerefontis.blogspot.com/2009/03/blog-post_6230.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...