3/3/09

Η αυτοδυναμία και το «πράσινο κόλπο» των εκδοτών, με τις «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις

http://dimoskopia.blogspot.com/2009/03/2009.html

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Στην πρόσφατη «Ανατροπή » του Mega, o διευθύνων σύμβουλος της GPO, T. Θεοδωρικάκος , ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς , ότι διαφωνεί και ο ίδιος, με ερώτημα που έθεσε η εταιρεία του, σε δημοσκόπηση, και ότι το έκανε κατόπιν επιθυμίας του καναλιού!!!
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και κανείς δεν θέλει να είναι φτωχός. Πρώτα ο πελάτης.
Το αποτέλεσμα: «9 Κεμαλοτσολιάδες» , θα στείλει ο ελληνικός λαός στο κοινοβούλιο…..
Το πράσινο κόλπο των εκδοτών, αποτυπώνεται στον πίνακα της ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΑ, για τον εκτιμώμενο αριθμό εδρών κάθε κόμματος, στη βουλή, μετά την επεξεργασία των δημοσιευμένων δεδομένων, των δημοσκοπήσεων του Φεβρουαρίου.
ΠΑΣΟΚ 142 έδρες, ΝΔ 92.ΚΚΕ 22, ΣΥΡΙΖΑ 22, ΛΑΟΣ 13, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ 9.
Με τα δεδομένα του Φεβρουαρίου επομένως, ο κ. Παπανδρέου θα έχει 151 έδρες, και θα μπορεί να σχηματίσει χωρίς παζάρια, αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Αυτό ενοχλεί τους «εργολάβους- εφοπλιστές» εκδότες, και τρέχουν να... προλάβουν.
Ο οικολόγος κ. Αλαφούζος, που βάζει την ελληνική σημαία ανάποδα στον σταθμό του, τρέχει για να φυτεύει δέντρα από τον Κοκκιναρά της Πεντέλης μέχρι τον Ασωπό, για να κάνει προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων- Πρασίνων. Και επειδή αυτό δεν φθάνει, τους κάνουν «δυναμωτικές ενέσεις» , μέσω των δημοσκοπήσεων.

deltio11

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδί της αλλαγής.”

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Ισμαήλ Τζέμ στην Ελλάδα (έχει πεθάνει πλέον) όταν τον εδεξιώθη στο ξενοδοχείο Μ. Βρετάνια ,έδωσε εντολή να ξεκρεμάσουν πίνακα με τον Θ . Κολοκοτρώνη μήπως και στεναχωρηθεί ο ομόλογός του.

Στην επόμενη ακριβώς επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Τουρκία σε ανταπόδοση της προαναφερόμενης ανωτέρω επίσκεψης του Τζέμ έφθασε στο σημείο να καταθέσει στεφάνι στον σφαγέα των Ποντίων Κεμάλ Ατατούρκ. Στέφανος τιμής στον υπεύθυνο μιας γενοκτονίας, από έναν άνθρωπο που μας εκπροσωπούσε διεθνώς και τώρα θέλει να μας κυβερνήσει...

Δικαίως η τουρκική ηγεσία έδωσε το όνομα του Γιωργάκη σε πάρκο της Άγκυρας. Δικαίως ο Τζεμ τον πειράζει: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς, βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως”! (ΕΨΙΛΟΝ 25/1/04).

ETHEROVAMON Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

∆εν έχει προσόντα ο Γ. Παπανδρέου...
«Έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχο του Κώστα Σημίτη. Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ.
Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχω συνεργαστεί μαζί του,έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση. Επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ όνομά του ενώνει.»
Θ. Πάγκαλος, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
16 Σεπτεμβριου 2001