29/3/09

Η μεταναστευτική μυθολογία και η αυτοκτονία του ΚΚΕ.

Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20172#20172


Σήμερα η κυρίαρχη, αυτοκρατορική «φιλοσοφία» επιχειρεί να υπονομεύσει και τους μηχανισμούς της σκέψης, και αυτής ακόμα της κοινής λογικής. Το καθεστώς της Νέας Τάξης δεν καταλύει μόνο τις κοινωνίες, τα έθνη και του λαούς, αλλά και τη σκέψη και τις συνειδήσεις. Οι έννοιες δολοφονούνται, το μαύρο εμφανίζεται ταχυδακτυλουργικά άσπρο, το ψέμα σαν αλήθεια, η εγκληματικότητα σαν φυσικός νόμος, η απλή κοινωνική διαμαρτυρία σαν «ρατσισμός» και πολλά άλλα.
Τις νέες αυτές καθεστωτικές μυθολογίες τις νομιμοποιούν, τις επικυρώνουν, τις παράγουν και αναπαράγουν οι ποικίλοι «αριστεροί». Οι «αριστερές» αυτές μυθολογίες έχουν το πλεονέκτημα να παρέχουν το «άλλοθι» και το «κύρος» στο πλανητικό κράτος του κεφαλαίου και να χρησιμοποιούνται για τα πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος.
Ο τομέας στον οποίο αποτυπώνεται πιο καθαρά και κραυγαλέα ο θλιβερός αυτός ρόλος της δήθεν «αριστεράς» είναι ο μεταναστευτικός εφιάλτης. Έχουμε αναλύσει διεξοδικά το υπ’ αριθμόν ένα αυτό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, τις εφιαλτικές επιπτώσεις του, την πολιτική μυωπία της «αριστεράς», αλλά και τον θλιβερό της ρόλο. Εδώ θα καταπιαστούμε με μία μόνο πτυχή: στο πώς αυτή η αξιοθρήνητη «αριστερά» αποδομεί και τις έννοιες και την απλή λογική. Στο πώς αναποδογυρίζει κυριολεκτικά την πραγματικότητα.
Όταν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος κλέψει και λεηλατήσει αυτό είναι παράνομο. Αν όμως αυτή η πράξη αφορά αλλοδαπούς τότε παρασιωπάτε στην καλύτερη περίπτωση, και στη χειρότερη αποτελεί «δικαίωμα» του ξεριζωμένου φουκαρά!
Όταν διώκεται η εγκληματικότητα των ιθαγενών Ελλήνων είναι εφαρμογή του νόμου. Όταν «αγγίζονται» αλλοδαπές εγκληματικές συμμορίες τότε η «εφαρμογή του νόμου» γίνεται δίωξη κατά των αλλοδαπών.
Όταν οι τοπικές κοινωνίες και γειτονιές διαμαρτύρονται για τα γκέτο των αλλοδαπών μαφιών, τις εστίες μόλυνσης που τους δηλητηριάζουν, την τρομοκρατία που υφίστανται, όλα αυτά είναι «ρατσισμός» και «ξενοφοβία». Η κόλαση που ζουν οι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων και ιδιαίτερα οι ιστορικές γειτονιές της Αθήνας από το οργανωμένο έγκλημα των αλλοδαπών συμμοριών, από τις εστίες των νοσημάτων των γκέτο (οι ηπατίτιδες και λοιπές μολυσματικές ασθένειες θερίζουν) και από το τρόμο, όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός και βία εναντίον των κατοίκων. Ρατσισμός και βία είναι το δικαίωμα του ελληνικού λαού στη ζωή, στην καθαρή γειτονιά, στην υγεία, στις ανθρώπινες σχέσεις απαλλαγμένες από το έγκλημα και τον τρόμο.
Τα παραδείγματα, αυτής της παραποίησης των πάντων και της τοποθέτησης της πραγματικότητας με το κεφάλι προς τα κάτω είναι αμέτρητα. Με τρεις μαγικές λεξούλες αναποδογυρίζεται, αλλοιώνεται και εξαφανίζεται η πραγματικότητα: «Ρατσισμός» και «δίωξη αλλοδαπών».
Με αυτές τις «μαγικές» λεξούλες (προνομιακά όπλα του αυτοκρατορικού οπλοστασίου) η δήθεν «αριστερά» υφαίνει την τρομοκρατική μυθολογία της, εξαφανίζοντας κυριολεκτικά τη συγκεκριμένη κοινωνική πραγματικότητα και παρέχοντας το «άλλοθι» των καθεστωτικών πολιτικών παιχνιδιών.
Εξαφανίζει τα συγκεκριμένα δεδομένα και τα συγκεκριμένα γεγονότα του εφιάλτη που ζει σήμερα η ελληνική κοινωνία και ο ελληνικός λαός. Εξαφανίζει τους συγκεκριμένους κοινωνικούς (ταξικούς) όρους η «αριστερά» που υποτίθεται μιλάει «ταξικά».
Η «αριστερά» εξαφανίζει συγκεκριμένα τα εξής:
α). Την οργανωμένη και επιλεκτική εισαγωγή των αλλοδαπών δούλων που προωθείται από το πλανητικό κεφάλαιο και τους μηχανισμούς του: ιμπεριαλιστικά σχέδια εποικισμού και διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας.
β). Τη γιγάντωση της ανεργίας από τις στρατιές των εισαγόμενων αλλοδαπών εισβολέων, την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζόμενων από υποτακτικούς αλλοδαπούς δούλους με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονται…
γ). Την καλπάζουσα επιδημία της εγκληματικότητας. Εγκληματικότητα εισακτέα σε ένα μεγάλο ποσοστό: Τα «ανοικτά σύνορα» είναι ανοικτά πρώτα απ’ όλα στις ξένες μαφίες. Μαζί με την εισαγωγή των μαφιών και των εγκληματιών κάθε είδους, πολλαπλασιάζεται και διευρύνεται και η «ενδογενής» εγκληματικότητα της καπιταλιστικής σήψης: Με τη γενίκευση της κοινωνικής αθλιότητας και κυρίως με τις κτηνώδεις συνθήκες ζωής των εισαγόμενων δούλων.
δ). Εξαφανίζονται από το οπτικό πεδίο της «αριστεράς» ακόμα και τα ανταγωνιστικά γκέτο, ο αλληλοσπαραγμός τους και οι πολεμικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις των μαφιών που τα ελέγχουν. Συμμορίες και μαφίες αλληλοσφάζονται καθημερινά, τρομοκρατούν τους κατοίκους, λεηλατούν, διακινούν ναρκωτικά, βρωμίζουν τις γειτονιές, εισάγουν μολυσματικές ασθένειες και όλα αυτά η «αριστερά» κάνει ότι δεν τα βλέπει. Το χειρότερο τα στηρίζει όλα αυτά τα εφιαλτικά με τα μαγικά ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού» και της «δίωξης των αλλοδαπών». Μόλις η αστυνομία προβεί σε κάποια ενέργεια ή συλληφθεί κάποιος αλλοδαπός (αστυνομικές πρακτικές σκοπιμότητας και πολιτικών παιγνίων, θα το δείξουμε παρακάτω), η «αριστερά» αρχίζει να ωρύεται περί διώξεων των αλλοδαπών κ.λ.π

Τα πρωτεία σε αυτό το παιχνίδι της εξαπάτησης και του αφανισμού του προβλήματος πίσω από τα «ξύλινα» κλισέ του «ρατσισμού» και των «διώξεων των αλλοδαπών», τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι «αριστερίστικοι» δορυφόροι). Αυτή η «αιχμή» έχει αρχίσει να στομώνει. Αρχίζει, τώρα, να μπαίνει δυναμικά σε αυτό το παιχνίδι η ηγεσία του ΚΚΕ.
Aρχίζει, λοιπόν, η ηγεσία αυτού του κόμματος να κλιμακώνει τις «αντιρατσιστικές» ρητορείες και τις «επιθέσεις» στήριξης των μεταναστευτικών μυθολογιών. Γράφει, μεταξύ άλλων, ο σημερινός «Ριζοσπάστη» (28 Μαρτίου 2009):
«…Εντείνεται η επιχείρηση τρομοκράτησης των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Χτες, τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Ομόνοιας, με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας. Στην πραγματικότητα όμως στήθηκε ένα σκηνικό τρομοκρατίας για περισσότερη από μία ώρα, αφού όποιος κυκλοφορούσε εκείνη τη στιγμή στο χώρο όπου γινόταν η επιχείρηση, υπέστη τον αστυνομικό έλεγχο…»
Και πιο κάτω διαβάζουμε τα εξής:
«Σαν να μην έφτανε αυτό, σχεδιάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δημιουργία ειδικής αστυνομικής ομάδας από μετανάστες για την άντληση πληροφοριών, αλλά και την επέμβαση σε περιοχές που θεωρούνται «άβατο» για την ΕΛ.ΑΣ. Πρότυπο αποτελούν οι μονάδες ασφάλειας κοινότητας που δρουν σε όλες τις γωνιές του Λονδίνου και διάφορα φόρουμ ασφάλειας που υπάρχουν και λειτουργούν σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές ασφαλείας…»

Παρατήρηση πρώτη. Στο τι γίνεται σε αυτή την περιοχή της Ομόνοιας ο «Ρ» δεν βγάζει τσιμουδιά. Τα εξαφανίζει όλα (είναι γνωστά σε κάθε άνθρωπο που κινείται έξω από τον πύργο του) και δραματοποιεί την επιχείρηση της αστυνομίας για να καταλήξει στο μυθοποιημένο και παραπλανητικό «σκηνικό τρομοκρατίας» κατά των αλλοδαπών.
Η τρομοκρατία που ασκείται στην περιοχή της Ομόνοιας από τις μαφίες, τα ναρκωτικά που διακινούνται και όλα τα υπαρκτά και ολοφάνερα εγκλήματα που εστιάζονται σε αυτή την περιοχή ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Η θεατρινίστικη δίωξη αυτών των εγκλημάτων από την αστυνομία (γιατί περί αυτού πρόκειται) όχι μόνο δεν ξεσκεπάζεται, αλλά μεταλλάσσεται σε «δίωξη» κατά των αλλοδαπών!!!
Παρατήρηση δεύτερη. Ο «Ρ» επικαλύπτει, όμως και το «πρόσχημα» της αστυνομίας. Γι’ αυτόν είναι «πρόσχημα» για «τρομοκρατία» των αλλοδαπών.
Πράγματι είναι «πρόσχημα». Πρόσχημα για να προωθηθεί το καθεστωτικό σχέδιο «εισβολής» των αλλοδαπών στην ελληνική αστυνομία. Για να κατασκευαστεί δηλαδή ένα σώμα μισθοφόρων γενιτσάρων, όχι εναντίον των αλλοδαπών, αλλά εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με τα πολυπολιτισμικά πρότυπα των Άγγλων. Το σχέδιο αυτό είναι παλιό και δημιουργούνται, σήμερα, από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας, οι επιτακτικοί όροι προώθησής του (το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει γράψει ήδη πάνω σε αυτό).
Παρατήρηση τρίτη. Ο «Ρ» με τα «προσχήματα» και τις ρητορείες περί «διώξεων» των αλλοδαπών εξαπατά τον ελληνικό λαό, αποκρύβοντας όχι μόνο τα προβλήματα που μαστίζουν τις περιοχές των Αθηνών, αλλά επικαλύπτοντας και τους πραγματικούς δημιουργούς αυτών των προβλημάτων: τους διεθνείς και εγχώριους «νταβάδες». Είναι αυτοί οι «νταβάδες» που άνοιξαν τα σύνορα, ενθάρρυναν την εισβολή των αλλοδαπών και τον εποικισμό, που εισήγαγαν οργανωμένα, επιλεκτικά και στοχευμένα τις αλλοδαπές στρατιές.
Είναι αυτοί που επέτρεψαν να μετατραπεί η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις σε κολαστήρια της εγκληματικότητας και των ποικίλων μολυσματικών ασθενειών.
Είναι αυτοί που προώθησαν, μέσω της αλλοδαπής νεροποντής και της λαθρομετανάστευσης, την αποδόμηση των πάντων.
Αν ήθελαν αυτοί δεν θα υπήρχε, σήμερα αυτή η κόλαση. Απλώς σήμερα χρησιμοποιούν αυτά τα πειθήνια θύματα-όργανά τους και τις οργανωμένες συμμορίες τους και σε διάφορα άλλα πολιτικά παιχνίδια: Από τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» μέχρι τα «προσχήματα» των αστυνομικών διώξεων…
Θα χρησιμοποιηθεί ο εφιάλτης της εγκληματικότητας για να προωθηθούν όλα τα σχέδια. Και ένα από αυτά είναι η κατάλυση της ελληνικής αστυνομίας και η δημιουργία μιας αστυνομίας πραιτοριανών αλλοδαπών μισθοφόρων.
Όλα αυτά τα επικαλύπτει ο «Ρ». Ούτε προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ταυτόχρονα το Συγκρότημα Λαμπράκη και Αλαφούζου μίλησαν με τα πιο μελανά χρώματα και τις εφιαλτικές συνθήκες των περιοχών της Αθήνας. Μετά ήρθαν και οι θεατρινίστικές επιδρομές της αστυνομίας…
Οι προπαγανδιστικοί πυλώνες του μεγάλου κεφαλαίου που στάζουν «αντιρατσισμό», προπαγανδίζουν και προπαγάνδιζαν χρόνια και χρόνια για την «ευλογία» των αλλοδαπών, μιλούν τώρα για την Αθήνα κόλαση…
Φαίνεται ότι η ηγεσία του ΚΚΕ έχει ζηλέψει την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο έξω από τη ζωή και τόσο μυωπική που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οδηγεί το ΚΚΕ στην αυτοκαταστροφή.

Εκτός αν κι αυτό είναι ένα νεοταξικό σχέδιο.
ΘΑΛΕΙΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς του ΚΚΕ του αρέσει να εκδίδονται πουτάνες διαφόρων χρωμάτων και εθνικοτήτων στα όρθια πίσω από τους δρόμους του δημαρχείου,του αρέσει να υπάρχουν μαφίες κινέζων,αλβανών,πακιστανών,αφγανών και ότι άλλης εθνότητας έχει πλημμυρήσει τούτο τον έρμο τόπο οι οποίοι πουλάνε ναρκωτικά,προστασία,ανθρώπους,όπλα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς,οι οποίοι έχουν δημιουργήσει άβατο και έχουν εξουσία όπου μόνο ο στρατός πλέον μπορεί να εισέλθει μέσα κλπ κλπ.Το ΚΚΕ είναι νεκρό όπως και κάθε κόμμα μέσα στο κοινοβούλιο γιατί σε όλα τα κόμματα πρώτο μέλημά τους είναι το ίδιο το κόμμα(πολύ μου θυμίζει NSDAP)ΚΑΙ ΌΧΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ.Χ.Π.

Albatrus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Albatrus είπε...

1ον

-μια εκτενής απάντηση σε 3 μέρη, για ένα εκτενές λιβελογράφημα κατά του ΚΚΕ.
- με έκπληξη δίάβασα σήμερα το άρθο "η μετανατευτική μυθολογία και η αυτοκτονία του ΚΚΕ" που υπογράφει κάποια Κα ΘΑΛΕΙΑ.

-με πολυ ρηχή τοποθέτηση και αποσμασματική περιγραφή,ορμώμενη απο χθεσινό δημοσίευμα του "ρίζου"για ένα πραγματικό
προγκρόμ επιχείρησης της αστυνομίας κατά Όλων των Αλλοδαπών ανεξέλεγκτα που απλώς έτυχε να ευρύσκονται εκείνη τη στιγμή
στην Ομόνοια,οι περισσότεροι οικοδόμοι αλλοδαποί εργάτες-αν δεν το ξέρεται η Ομόνοια είναι "πιάτσα"των Σοβατζήδων & η πλατεία
Κοτζιά των Σιδεράδων-Μπετατζήδων-Καλουπατζήδων εδώ και 60 χρόνια το λιγότερο τις θυμάμαι εγω-με εντολήτου Κου Δενδιά
και συνεπικορούμενου του Δημάρχου Κου Νικήτα Κακλαμάνη.
στάθηκε η ως άνω κυρία ΜΟΝΟ στην αφορμή-Αλήθεια πόσοι είναι οι ναρκομανείς & τα βαποράκια στην Ομόνοια και τη γύρο
περιωχή,και γιατί δε τους πιάνουνε!-και όχι στις αιτίες του φαινομένου.δυστυχώς!

Albatrus είπε...

2oν
-θα προέτρερπα την υπογράφουσα κυρία με την ευκαιρία της Απεργίας στις 2 του Απρίλη να επισκευτεί τα μπόκ του ΠΑΜΕ
και να έρθει σε επαφή με τους αλλοδαπούς εργαζόμενους του ΠΑΜΕ και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματά τους,
τις αιτίες τους,και την πάλη τους για την επίλυσή τους,μέσα απο τις γραμμές του ΠΑΜΕ.

-είδη το ρατσιστικό σας κείμενο έφερε τους πρώτους καρπούς με την απάντησδη του χρήστη "Ανώνυμος"τέτοια κείμενά και
θέσεις οδήγησαν στην εγκληματική ενέργεια κατά της αλλοδαπής εργαζόμενης Κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

-παρακολουθώ ανελειπώς όλες τις δημοσιεύσεις σας και δυστυχώς η σημερινή μου ανάγνωση αυτού του άρθρου ΄σαυτό το
Blog με έριξε απο τα σύννεφα!
ΟΥΤΕ χρυσαυγήτισσα να το έγραφε!Δυστυχώς

Albatrus είπε...

Παρατήρηση:
στο δικό μου Blog, μπορεί ο καθείς να γράφει χωρίς λογοκρισία και γραμματική επαλήθευση.

για να ΄δώ από τη δική μου απάντηση τι μείνει άν μείνει.

Albatrus είπε...

Φαίνεται ότι η ως άνω Κα Δημοσιογράφος αγνοεί ότι
Αλλοδαποί & Έλληνες εργαζόμενοι,όπως και η Κυβέρνηση έχουν το ίδιο αφεντικό.

Λυπάμαι πολύ!
:-(((

Albatrus είπε...

Φαίνεται ότι η ως άνω Κα Δημοσιογράφος αγνοεί ότι
Αλλοδαποί & Έλληνες εργαζόμενοι,όπως και η Κυβέρνηση έχουν το ίδιο αφεντικό.


με λογοκρίνατε το τρίτο μέρος!

Λυπάμαι πολύ!
:-(((

Ανώνυμος είπε...

3ον
-Πάντα πρίν ή μετά τέτοιων επιχειρήσεων "Σκούπα¨"της Αστυνομίας βγαίνουν καλοθελητές δημοσιογραφίσκοι να στηρίξουν
ηθικά την επιχείρηση και να δώσουν άλλοθι στην κυβέρνηση για την πολιτική της αυτή.
-και σήμερα με το άρθρο σας αυτό,αυτό κάνατε.

Φαίνεται ότι η ως άνω Κα Δημοσιογράφος αγνοεί ότι
Αλλοδαποί & Έλληνες εργαζόμενοι,όπως και η Κυβέρνηση έχουν το ίδιο αφεντικό.

Λυπάμαι πολύ!

Albatrus είπε...

ανώνυμος!

πως βρέθηκε το τρίτο μέρος στα χέρια σου;
-άρα εσύ το λογόκρινες το 3 μέρος!

-όσο για το "νεκρό ΚΚΕ" και την επιρροή του στο Λαό,κάντε τον κόπο και αναρτήστε μια φωτογραφία από το Μπλοκ του ΠΑΜΕ στην απεργία της Πέμτης,στις 2 του Απρίλη,και κάντε λίγο υπομονή μέχρι να καταγραφούν τα εκλογικά αποτελέσματα του ΚΚΕ αλλά και του συνασπισμού.

και μετά αρχίστε νεκρολογίες!
μετά!
:-((