14/12/09

Οι σκοπιανοί φτιάχνουν ίδρυμα (ΙΑΧ*) στην Έδεσσα για τον πράκτορα Μίσιρκοβ


*Ιδρυμα Ανώτατης Χαφιεδικής

Φαίνεται ότι η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου και των συν αυτώ, στην κυβέρνηση της χώρας, σηματοδότησε πολλά περισσότερα από όσα καταλάβαμε τις πρώτες μέρες ανάληψης της διακυβέρνησης. Ανάμεσα στα άλλα φαίνεται ότι σημαίνει την αποθράσυνση όλων αυτών που ακολουθώντας τις επιταγές διαφόρων υπερεθνικών κέντρων, επιθυμούν να δημιουργήσουν θέματα «μειονοτήτων» στην χώρα μας.

Στις 18 Νοεμβρίου, και με αφορμή την συμπλήρωση 135 χρόνων από τη γέννηση του Κρστε Πέτκοβ Μίσιρκοβ, το γραφείο της Επιτροπής Βόντεν (όπως προκλητικά ονομάζουν την Έδεσσα )του Ουράνιου Τόξου-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία- Πολιτικό κόμμα των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα, «λαμβάνει την τιμή να ανακοινώσει την σύσταση ιδρύματος» που θα φέρει το όνομα του «μεγάλου αυτού διανοούμενου».

Είδατε πόσο καταπιέζονται οι δήθεν «μειονοτικοί», πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, «προστατευόμενοι» στελεχών του ΠΑΣΟΚ;

Όχι μόνο ανοίγουν καινούρια γραφεία (με χρηματοδότηση από πού αναρωτιόμαστε), αλλά και δημιουργούν ιδρύματα για να προωθήσουν το... πολιτιστικό έργο των πρακτόρων της "΄Αρκτου" και του σιωνιστικού κινήματος.

Διαβάστε ποίοι θα είναι οι στόχοι του «ιδρύματος» των φιλοσκοπιανών: « Διάδοση στοιχείων στον εθνικά μακεδονικό πληθυσμό της Ελλάδας για τη ζωή και το έργο του Μίσιρκοβ. Διοργάνωση συζητήσεων, σεμιναρίων και συνδιασκέψεων σχετικά με τη ζωή και το έργο του Μίσιρκοβ. Μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και έκδοση όλων των συγγραφικών του έργων. Ίδρυση μουσείου και μορφωτικού κέντρου ως φόρο τιμής στο Μίσιρκοβ.
Υποστήριξη συλλόγων στην Ελλάδα, οι οποίοι προάγουν τη Μακεδονική κουλτούρα. Υποστήριξη προσπαθειών προαγωγής και διατήρησης της Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα.»

Φαντάζεστε, να πήγαιναν οι Έλληνες των Σκοπίων, να ανοίξουν ίδρυμα με την επωνυμία «Ίων Δραγούμης» ή «Παύλος Μελάς»; Τι είχε να γίνει; Εδώ εκείνο τον καημένο τον blogger, τον Γκλιγκορίεβιτς που έλεγε ότι είναι Βούλγαροι, τον έστειλαν στο ψυχιατρείο, προσπαθώντας να τον τρελάνουν τελικά. Τους δικούς μας, τους έβλεπα για Γκουλάγκ...

Αλλά εμείς είμαστε... ευρωπαϊκή χώρα. Και όταν μας φτύνουν, πρέπει να λέμε ευχαριστώ!
elkosmos.gr


Για τον Μίσιρκωφ βλέπε και....

http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1863

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το πρώτο βήμα.
Το δεύτερο βήμα είναι αν αρχίσουν να προσεταιρίζονται παράγοντες της περιοχής οικονομικά. Και το δέλεαρ θα είναι πολυ μεγάλο.
Το τρίτο βήμα είναι να στρέψουν την ελληνική κοινωνία , τοπικά και πανελλήνια ενάντια τους.
Το τέταρτο βήμα είναι να προβάλλουν την σύγκρουση διεθνώς. ΜΚΟ αρχικά , διεθνείς οργανισμοί αργότερα θα εμπλακούν στο όλο θέμα.
Πέμπτο βήμα. Αρχίζει το αντάρτικο. Οι συγκρούσεις αναβαθμίζονται. Αναγκαστικά το ελληνικό κράτος θα έχει μία επιλογή να επέμβει δυναμικά.
Βήμα έκτο. Η διεθνής κοινότητα ζητά η περιοχή να γίνει ουδέτερη.
Υπόλοιπα βήματα. Δεν έχουν καμία σημασία.

Αυτά τουλάχιστον στην θεωρία και σε βασικές γραμμές.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα ιδρύματα είναι παράνομα και μπορούν να ακυρωθούν . Δες απόφαση 1448/2009 Αρειου Πάγου που επικύρωσε την 243/2005 του Εφετείου Δυτ.Μακεδονίας.