14/12/09

H Μαφία επιτίθεται σχεδιασμένα στον απλό Έλληνα πολίτη

Τραυμάτισαν σοβαρά 16χρονο στον Ασπρόπυργο. Λήστεψαν μίνι μάρκετ..


Δύο άγνωστοι φορώντας κράνη και κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στις 8.30 το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών στην πλατεία Κορυτσάς στον Ασπρόπυργο. Με την απειλή των όπλων ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου. Στο κατάστημα εκείνη την ώρα βρισκόταν η 22χρονη υπάλληλος κι ένας 16χρονος φίλος της ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία. Εκείνοι τον πυροβόλησαν τουλάχιστον επτά φορές και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιά. Έφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε άλλη μία ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ επί της λεωφόρου Νάτο. Δύο άτομα, επίσης με την απειλή όπλων πήραν 600 ευρώ απο το ταμείο, ανέβηκαν στη μοτοσικλέτα τους κι εξαφανίστηκαν.

Περιπολικό της Αμεσης Δράσης, λίγα λεπτά αργότερα, εντόπισε μια μοτοσικλέτα επι της λεωφόρου Νάτο. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες της και επιχείρησαν να τους εξέγξουν. Ο οδηγός όμως πάτησε γκάζι ώστε να αποφύγει τον έλεγχο και το περιπολικό αρχισε να τους καταδιώκει.


Κάποια στιγμή η μοτοσικλέτα ανατράπηκε και τότε οδηγός και συνοδηγός άρχισαν να πυροβολούν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Τελικά οι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν με τα πόδια. Η μοτοσικλέτα τους είχε κλαπεί από τη Νίκαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: