1/12/09

ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ...

ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 50 ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ»
Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ισχυρίζεται ο πολιτικά αυθάδης πρωθυπουργός αυτής της χώρας.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αλλά αν ένας πρωθυπουργός θεωρεί ότι δικαιούται να αυθαδιάζει και να περιφρονεί μ αυτό το θρασύτατο τρόπο τους ψηφοφόρους του, τη χώρα που κυβερνά και το λαό της, εμείς οφείλουμε, επιστρατεύοντας κάθε απόθεμα ψυχραιμίας που διαθέτουμε, να του θυμίζουμε πως μια κυβέρνηση πενήντα ημερών, δεν έχει κανένα λόγο να αισθάνεται υπερήφανη για την πρώτη ης περπατησιά στο τιμόνι αυτής της χώρας.
Απολογείστε λοιπόν κύριε πρωθυπουργέ. Μόνο που επιλέξατε λάθος "εικόνισμα" για να βγάλετε τα σώψυχά σας για τα καθημερινά πεπραγμένα σας. Αντί ν απολογείστε σ αυτό το λαό που σας εξέλεξε, επιλέξατε απέναντί του την τακτική της περιφρόνησης και του αδίστακτου τσαμπουκά.
.....................................
Απολογείστε κύριε πρωθυπουργέ.

Απολογείστε στον Αλμούνια. Σ αυτόν τον εγωπαθή υπαλληλίσκο που αυθαίρετα αναγορεύσατε σε αφεντικό και τιμητή των πάντων, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι απλά τον αγνοούν.

Απολογείστε στη Νέα Τάξη και τους ανθελληνικούς σχεδιασμούς της, παραδίδοντας τη χώρα με τις επιλογές και τις προτεραιότητές σας, βορά στα πλέον επικίνδυνα και εφιαλτικά της σχέδια.

Διαβάστε το όλο το άρθρο στο…

http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/blog-post_3625.html



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η καταντια του αριστερισμου

υπερασπιστες της πρεζεμποριας!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=8658896

Ανώνυμος είπε...

κυριε χατζαρα

το θρασος των τουρκων ειναι απιστευτο.διαβαστε εδω να παραδιδουν μαθηματα πολιτισμου και ανοχης οι τουρκοι!!!!!!!!ποιοι?οι τουρκοι!
και απο κοντα η υπατος αρμοστεια του οηε να καταδικαζει τον..λαο και που μας στελνει τους λαθρομεταναστες αλλα θελει και το χριστο εξω απο τις χωρες!

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=8666821

λενε΄΄
" «Η απόφαση αυτή είναι μια ατυχής εξέλιξη που πλήττει τις βασικές ανθρωπιστικές αξίες και ελευθερίες. Η πολιτιστική διαφορετικότητα, η ανοχή και ο σεβασμός των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν μεγάλη σημασία για την ηρεμία και την ειρήνη στην κοινωνία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο. "