4/12/09

Ο Νέο-Πατριωτισμός βρήκε το Σύμβολο του

Ο «ALEXIS» της Ψωρο-ελίτ , και η «μέρα μνήμης», της 5ης Διεθνούς, της Anti-fa, του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ, των Νέο-Οθωμανών, των πρεζάκηδων , της κας Θάλειας και της κας Στέλλας.

κύριε Κάρολε ιδού η νεολαία σας

Του Σπύρου Χατζάρα

Η ξεφτιλισμένη Ψωρο-ελίτ του Ρουφιανιστάν βρήκε επιτέλους τον ήρωα και την επέτειο που της ταιριάζει.

Οι επίσημοι εορτασμοί έχουν οργανωθεί από μήνες. Και έχουν λάβει και διεθνή χαρακτήρα. Μάλιστα στο νέο-Πατριωτικό Κέντρο ανησυχούσαν μήπως ματαιωθεί το νέο-πατριωτικό πάρτι-μολότοφ, (λόγω του καιρού) και το CNN, έκανε ειδική σύνδεση με το πρωθυπουργικό γραφείο, για να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων .

Ο Επικεφαλής της «οργανωτικής επιτροπής» ,πρωθυπουργός, τους καθησύχασε. Ολα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο.(Stick to the plan)

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης δεν τους κάνει γιατί συμβολίζει την αντίσταση απέναντι στον νέο-οθωμανισμό, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, δεν τους κάνουν γιατί θυμίζουν την προδοσία (τους) στα Υμια.
O έφεδρος Kαταδρομέας της ΕΛΔΥΚ, Μανώλης Μπικάκης, δεν τους ταιριάζει γιατί κατέστρεψε μόνος του στην Λευκωσία 6 τανκ και υποχρέωσε σε οπισθοχώρηση ένα Τουρκικό τάγμα πεζικού. Δεν τους βολεύει, ούτε ο 18χρονος εύζωνας Κωνσταντίνος Κουκίδης , ο φρουρός της σημαίας, (που έκαιγαν οι φίλοι του ALEXIS), στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, που στις 27 Απριλίου 1941 , όταν την υπέστειλαν οι Γερμανοί, τυλίχτηκε μαζί της, και μπρος στα μάτια των εμβρόντητων Γερμανών, ρίχτηκε μ' ένα σάλτο στον γκρεμό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα του.

Φυσικά δεν τους ταιριάζει η μνήμη της Αθανασίας Γκίνη που τη δολοφόνησε ο Αλβανός μαφιόζος στον Βύρωνα, γιατί συμβολίζει την νέα Κατοχή της Ελλάδας, από τους εισβολείς -λαθροψηφόρους της Νεας Τάξης . Και φυσικά δεν μπορούν να θυμούνται τον Φτωχό ΑΛΕΞ της Βέροιας, που αποκαλύπτει τις διαστροφές, της ξεφτιλισμένης Ψωρο-ελίτ.

Η κα Θάλεια και η κα Στέλλα θα μπορούν τώρα, χωρίς να καλλιεργούν, τον στείρο εθνικισμό, να διδάσκουν, στα λαθρο-«ελληνόπουλα»,για τον αγωνιστή Ινδαλμα-Πρότυπο, που έπεσε μαχόμενος στα Εξάρχεια, για τα «ιδανικά» του Νέου-Πράσινου Πατριωτισμού, της Νεάς Τάξης.

Αφού θα καταργηθούν οι σχολικές γιορτές για την 25 Μαρτίου, διότι δεν μπορούμε να καλλιεργούμε το φυλετικό μίσος, και να τιμούμε την γενοκτονία που έκαναν οι Έλληνες σε βάρος των Τούρκων, θα γιορτάζουμε την μέρα μνήμης, του ALEXIS,

Ο μηχανισμός του Εργολαβιστάν έχει κινητοποιηθεί σύσσωμος για να επιβάλλει
την ημέρα μνήμης στην ελληνική κοινωνία. Οι Χαφιδοδάσκαλοι του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ έστελναν από τον Νοέμβριο τα παιδιά, να καταθέσουν λουλούδια στον τάφο -μνημείο του «ήρωα» της Οικολογίας και του Νέου- Πατριωτισμού.

Μέχρι και τον κ. Κάρολο ξεφτίλισαν , και τον έβαλαν να κάνει δήλωση εκ μέρους της Ελλάδας (τους).

Να «τιμηθεί η μνήμη του Αλέξη» είπε ο πρόεδρος. Αλλά δεν μας είπε γιατί; Και δεν μας είπε γιατί δεν κάνει μια τέτοια δήλωση στην επέτειο του θανάτου των Ηλιάκη , Καραθανάση, Βλαχάκου ,Γιαλοψού, Μπικάκη, Κουκίδη;
Γιατί δεν ζητάει να αποτείεται φόρος τιμής στη μνήμη της Αθανασίας Γκίνη και του μικρού Αλεξ της Βέροιας ;

«Είναι το ελάχιστο που του οφείλουμε όλοι» σημειώνει στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

-Ακούστε κ. Κάρολε, «όλοι» , δεν του οφείλουμε απολύτως τίποτα. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε εκ μέρους μας όταν σαν παπαγάλος μεταφέρετε την γραμμή άλλων. Συλλογική ευθύνη για τον φόνο δεν έχουμε. Το αίμα του δεν πίπτει επί των κεφαλών μας.

(Το αίμα των ηρώων του έθνους όμως ,πίπτει επί των κεφαλών των προδοτών).

«Η δολοφονία του Αλέξη ήταν ένα δίδαγμα για όλους μας. Δεν ξεχνιέται και δεν μικραίνουν οι διαστάσεις της στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας», δήλωσε καθ' υπαγόρευσιν, ο κ. Κάρολος.

-Ακούστε κ. Πρόεδρε! Το μόνο δίδαγμα, που βλέπω, είναι ότι η μάνα του θα έπρεπε να φροντίζει περισσότερο το παιδί της. Κάνετε ότι μπορείτε για να μην ξεχαστεί το νέο σας σύμβολο, από την κοινωνία και τη νεολαία. Για αυτό ,στέλνατε τα μαθητούδια στον τάφο του. Αλλά τα παιδιά της φτώχιας και της βιοπάλης ,τα σύμβολα σας τα έχουν γραμμένα ξέρετε που. Η ελληνική νεολαία δεν είναι τα καθάρματα της 5ης Φάλαγγας που έχετε υιοθετήσει.

Ο ελληνικός λαός κ. Πρόεδρε δεν περιμένει από ΕΣΑΣ να «βάλετε ένα χεράκι» για να ανοίξει η «κερκόπορτα». Το πρώτο σας «Ολίσθημα», ήταν στην Θεσσαλονίκη, με τον Νέο-πατριωτισμό των Πακιστανών κηπουρών. Τώρα σας έβαλαν να μας εντάξετε στην νέο-πατριωτική ημέρα μνήμης. Είτε θα είστε πρόεδρος ΜΑΣ ή προεδρος ΤΟΥΣ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ

7 σχόλια:

Ταξιδιώτης είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

Τι να πεί κανείς, και τι να σχολιάσει για αυτό το κείμενό σου; Όταν η αλήθεια είναι τόσο ωμή όσο την περιγράφεις στο άρθρο σου, μόνο σιωπή μπορεί να ακολουθήσει.

Μπορεί κανείς να μου πεί πως μια τόσο ωμή αλήθεια δεν τους κάθεται στο λαιμό όταν βγαίνουν να την αναμασήσουν μπροστά στις κάμερες μαζί με τα φλιναφήματα περί (δήθεν) εξέγερσης και (δήθεν) επανάστασης;

Αν είσαι Τσίπρας (δηλαδή προφέσορ στην κατάποση σάπιων ιδεολογημάτων) είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα σου κάτσει στο λαιμό. Αν είσαι όμως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, πως μπορείς να αναμασάς την ίδια εργαστηριακή τροφή των ΜΜΕ;

edu_gr είπε...

Αλήθεια, στο ΠΑΣΟΚ τι γνώμη έχουν για το πτυχίο της Θάλειας; Τη θεωρούν πτυχιούχο;

Η Θάλεια Δραγώνα και η ακαδημαική της εξέλιξη

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ "ΣΥΜΒΟΛΟ" ΣΕ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ-ΘΥΛΗΠΡΕΠΟΥΣ ΕΝΕΔΡΑΣ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ Η ΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΚΥΡΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΑ -ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ?

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ
'ΝΕΟ' ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ "ΣΥΜΒΟΛΟ" ΣΕ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ-ΘΥΛΗΠΡΕΠΟΥΣ ΕΝΕΔΡΑΣ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ Η ΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗ ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΚΥΡΑ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΑ -ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ?

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΝΑ
'ΝΕΟ' ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΡΙΧΑΡΔΟΥΣ, ΕΡΙΚΟΥΣ, ΡΟΒΕΡΤΟΥΣ, ΒΙΚΤΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝ ΓΙΑΧΒΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΟΛΟΥΣ. ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, AΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΙΟΥΤΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠ'ΤΗ...ΣΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, όπως άλλαξε έννοια η λέξη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", μετά άλλαξε έννοια και η λέξη "ΦΑΣΙΣΜΟΣ", και σειρά έχει η λέξη "ΗΡΩΑΣ".
Στη σημερινή "δημοκρατία" ο πρόεδρος είναι μαριονέτα των "αντιφασιστών" (μια που όλοι εμείς είμαστε φασίστες) και αντιμετωπίζει σαν "ήρωα" κάποιον που πέθανε λόγω ανίκανων γονιών. Γονιών που ήταν τόσο απόντες όσο ζούσε, όσο και τώρα που δεν είναι εδώ να τους φασκελώσει όταν επιτρέπουν να γίνεται η μνήμη του μπλουζάκι και σώβρακο σαν την εικόνα του Τσε Γκεβάρα στα χέρια της νεολαίας του microwave lunch..

Unknown είπε...

Mπράβο κε Χατζάρα!
Απο το βήμα σας εκφράζετε την συνείδηση αλλά και την οργή όλων των (φιμωμένων)Ελλήνων που, ανήμποροι προς το παρόν, παρακολουθούν την λυσσαλέα επιχείρηση διαμελισμού της χώρας.
Νάσαι καλά!