4/12/09

Το Πάρτι μολότοφ άρχισε

Μπροστά ο "ρουφιανοβοσκός" και πίσω λίγες κατσικούλες!(πρόβατα)
"Εξέγερση και ανυπακοή" ηταν το μάθημα του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ για σήμερα!
Ο πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου μαθητή. Ο έχων το γενικό πρόσταγμα υπουργός Προ –Πο δήλωσε «Είμαστε εδώ για να ενθαρρύνουμε τους αγώνες των παιδιών».

Στάση εργασίας κήρυξε τη Δευτέρα από τις 12:00 ως τη λήξη του ωραρίου, η ΑΔΕΔΥ

Τη νύχτα της Πέμπτης, με έδρα τη Νομική , οι «τεθλιμένοι» που ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή , έκαναν επιθέσεις στην Ακδημίας,αλλά καυέστρεψαν μόνο ένα αυτοκίνητο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου της «οργανωτικής Επιτροπής».

Σήμερα, δύο ομάδες περίπου, 20 ατόμων, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα σε δύο πεζές περιπολίες αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων , τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς. Ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και ο άλλος σοβαρότερα στο κεφάλι. Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά και η δεύτερη στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ζαϊμη.
Και σε αυτήν την επίθεση τα «παιδιά» υπάκουσαν στις οδηγίες του προέδρου της «οργανωτικής Επιτροπής», και δεν σκότωσαν κανέναν.

Οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ μάζεψαν μερικούς χαβαλέδες, που ανησυχούν για την κλιματική αλλαγή, στο Χαλάνδρι και έκαναν ότι και πέρσι. Διαδήλωση στο τοπικό αστυνομικό τμηνα παρουσία της ΤΒ.

Οι «μαθητές» συγκεντρώθηκαν στις 12 στη διασταύρωση Εθνικής Αντιστάσεως και Κηφισίας και από εκεί πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο του Χαλανδρίου και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, έξω από το οποίο παραμένουν περίπου 80 άτομα.

Νωρίτερα, κάποιοι από τους «μαθητές» πέταξαν νεράντζια εναντίον του αστυνομικού τμήματος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή ένταση, ενώ στη συνέχεια τα πράγματα ηρέμησαν.

Παναττική στάση εργασίας κήρυξε τη Δευτέρα 7/12, από τις 12:00 ως τη λήξη του ωραρίου, η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να διευκολύνει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο έχων το γενικό πρόσταγμα υπουργός Προ (στασίας) του Πο(λίτη).
Δήλωσε «Είμαστε εδώ για να ενθαρρύνουμε τους αγώνες και το στοίχημα των παιδιών να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες απομονώνοντας τις περιφερειακές ομάδες που θέλουν να δημιουργήσουν άβατα και γκέτο».

Η κυβέρνηση του κ.Κόκαλη υποστηρίζει το Στοίχημα και «ενθαρρύνει τους «αγώνες»» των κουκουλοφόρων και τους καλεί να απομονώσουν τους «Χρυσαυγίτες» που θέλουν να δημιουργήσουν άβατο στο Αγ.Παντελήμονα.

«Η μετατροπή του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου σε “επέτειο καταστροφών” είναι προσβολή στη μνήμη του», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του 16χρονου μαθητή.
(Μέχρι και αυτός μπήκε στο κόλπο;)

Ο πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου , «στον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κάλεσε τους πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου μαθητή, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και του αποκλεισμού.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση κατανοεί τα προβλήματα των νέων, προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική συγκυρία, αλλά και με τα παγκόσμια προβλήματα, όπως η κλιματική αλλαγή.

"Η κυβέρνηση αυτή ήλθε να δώσει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον" συνέχισε, λέγοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει δημόσια διαβούλευση για το πώς μπορούν να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των νέων. Τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. (κατά της βίας, κατά των καταστροφών).
δελτιο των 11

2 σχόλια:

edu_gr είπε...

Ας μην ξεχνάμε και το βρώμικο ρόλο των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ. Εκείνοι πρώτοι παρακινούν τους μαθητές.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ξεκάθαρα οτι πρόκειτα για οργανωμένο σχέδιο. Τα τάγματα εφόδου SS των κουκουλοφόρων Ναζί κινητοποιούνται απο τα ΜΜΕ, τα σχολεία ακόμα και απο την κυβέρνηση και τους συνδικαλιστές. Στόχος τους η Ελλάδα.
Θέλουν να γονατίσουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο ώστε να δεχτούμε τους Πακιστανούς χωρίς αντίδραση. Θέλουν είτε να μας τελειώσουν είτε να μας αναγκάσουν να γίνουμε μετανάστες.
Ακόμα και ο νέος ΧΟΥΝΤΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ νόμος προς τα κει πάει.
Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργηθεί ένα κίνημα αντίστασης αλλιώς χαθήκαμε.
Ο Σαμαράς που είναι;