17/12/09

ΕΚΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ κ.κ. ΥΠ.Οι/ΑΝ Λούκα Κατσέλη .ΥΠ. Εργασίας Λοβέρδο Ανδρέα
Κοιν. Μεσα Μαζικής Ενημέρωσης


Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, απευθυνόμαστε σε εσάς και ζητάμε την βοήθειά σας για να γίνει ευρύτερα γνωστό το πρόβλημά μας και να βρεθεί μια λύση για να βγούμε από την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει εμείς και οι οικογένειες μας τον τελευταίο χρόνο, με καθυστερήσεις πληρωμών των δεδουλευμένων, επισχέσεις εργασίας, παράνομες και καταχρηστικές διαθεσιμότητες υπαλλήλων, συνεχείς καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας Πειραιά και δικαστικές αποφάσεις που δικαίωσαν τυπικά τους υπαλλήλους.

Τονίζουμε το «τυπικά» γιατί παρά τους συνεχείς αγώνες μας, τα συνεχή δημοσιεύματα στον τύπο και τις προσπάθειές μας για επαφή με την κ. Κατσέλη αλλά και την κα. Πρωτόπαππα στο Υπ. Εργασίας δεν έχει βρεθεί λύση στο βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, καθώς λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα παραμένουμε απλήρωτοι, αιχμάλωτοι της εργοδοσίας, όμηροι των σχεδίων του κ. Αγούδημου.

Ενόψει των εορτών, που είναι σίγουρο πια ότι θα περάσουμε απλήρωτοι (χωρίς μισθούς και δώρο – υπάρχουν συνάδελφοι απλήρωτοι από τον Ιούνιο!) ζητάμε την βοήθειά & την παρέμβασή σας, όπως πολύ σωστά και ηθικά πράξατε και για τους συνάδελφους ναυτικούς της εταιρίας, ώστε να μας δώσετε πίσω την αξιοπρέπειά μας αλλά και την ελπίδα ότι μπορεί κάποτε να λειτουργήσει κάτι σε αυτόν τον τόπο, πέρα από την θεωρία και τα όμορφα λόγια.

Με τιμή και αξιοπρέπεια. Οι εργαζόμενοι της GA Ferries και οι οικογένειες τους

Καλές Γιορτές σε όλους

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

0bama is an anti-American radical communist!!!

DefAm

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...