17/12/09

Η «αυτονόητη» πολιτική της νέο-οθωμανικής ψωρο-ελίτ των Αθηνών

Οι «κακοί Τουρκοι», η «Πάγια αυτονόητη ελληνική θέση από την εποχή που Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης», και το επικοινωνιακό «γλείψιμο», των «δικολάβων» του Greek- American News Agency*

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο κ. πρέσβης είπε αυτά που έπρεπε να πει στο WOODROW WILSON CENTER. Αυτά που είχαν εγκριθεί από το «Κέντρο». Και μετέφερε την ,«Πάγια αυτονόητη ελληνική θέση από την εποχή που Πρωθυπουργός ήταν ο Κώστας Σημίτης».
«Μεγάλο μέρος των προβλημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε Άγκυρα και Αθήνα, θα λυθούν χωρίς αμφιβολία την επομένη της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Αυτή είναι η «αυτονόητη εθνική» θέση. Σε αυτό δεν υπήρξε καμία παρερμηνεία και κανένας «κακός Τούρκος», δεν υπέδειξε στον επαγγελματία «Νεοπατριώτη» κυρ-διπλωμάτη να την αναπτύξει.

Είναι η άποψη της Ουάσιγκτον. Είναι η άποψη της νέο-οθωμανικής Ελληνο-Τουρκικής Ομοσπονδίας, που μας την πρωτοαποκάλυψε ο πράκτωρας της Cia Γ.Παπαδόπουλος, στις 25-05-1971, με δηλώσεις του στην Milliet.

Ο κυρ-διπλωμάτης διευκρίνισε ότι,«δεν έχει μετακινηθεί από τις εθνικές πάγιες ελληνικές θέσεις».

Αυτή είναι η ουσία.

Οι «κακοί Τούρκοι», απλά ερμήνευσαν, (σωστά), σύμφωνα με τις αντιλήψεις του «διεθνούς παράγοντα», το «βαθύ νόημα» της «αυτονόητης εθνικής θέσης».

Το τι είπε λοιπόν, ο κ. πρέσβης στην τελευταία ερώτηση, έχει ελάχιστη σημασία.

Και ας αφήσουν τα γλειψίματα, στον «προϊστάμενο», οι φίλοι του Greek- American News Agency, και την προσπάθεια να μετατεθεί το ζήτημα στις λεπτομέρειες ,στα σούπα μούπες και τον …Ισλανδό πρέσβη.

Το πρόβλημα δεν είναι οι διευκρινήσεις του. Αυτές τις έχουν δώσει ,πριν από αυτόν οι Αμερικανοί, στους Τούρκους. Στα «σαλόνια» της διεθνούς Ελίτ, αυτές είναι οι κυρίαρχες αντιλήψεις, για τα ελληνοτουρκικά εδώ και 20 χρόνια.

Η συνέντευξη, οργανώθηκε για να προβληθεί η πλήρης συμμόρφωση της Αθήνας, με τους «άνωθεν σχεδιασμούς», για την ένταξη της Τουρκίας στη ΕΕ. Για να διαβεβαιώσουμε , ότι «καταλάβαμε το πραγματικό μας συμφέρον».

Όλα τα άλλα είναι τρίχες κατσαρές.

Ο κυρ-διπλωμάτης «υπενθύμισε ότι η δήλωση του έγινε σε
θεωρητικό επίπεδο», και «πάντα υπό την σαφή προϋπόθεση αν κάποτε η
Τουρκία θα γίνει πλήρες μέλος της Ε.Ε.- τότε και μόνον τότε θα
μπορούσαν να ισχύσουν όσα θεμελιώδη ισχύουν για τα κράτη μέλη της
Ε.Ε».

Το πρόβλημα , βρίσκεται στην «πάγια εθνική θέση», που λέει ότι , «Μεγάλο μέρος των προβλημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε Άγκυρα και Αθήνα, θα λυθούν χωρίς αμφιβολία την επομένη της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σε αυτά, τα λίγα λόγια, συνοψίζεται όλη η σύγχρονη παθογένεια ,η αυτοκτονική αφέλεια και ο στρουθοκαμηλισμος της ελλαδικής ψωρο-ελιτ!

Εμείς καλά τα καταλάβαμε.

*Το διορθωτικό «επικοινωνιακό πραξικόπημα» με τον κυρ-διπλωμάτη είναι αντιπερισπασμός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

""Η συνέντευξη, οργανώθηκε για να προβληθεί η πλήρης συμμόρφωση της Αθήνας, με τους «άνωθεν σχεδιασμούς», για την ένταξη της Τουρκίας στη ΕΕ. Για να διαβεβαιώσουμε , ότι «καταλάβαμε το πραγματικό μας συμφέρον».""

AYTH AΛΛΩΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΣ.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡO:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ(ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΠ)ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

ΜΕ ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως οι απογονοι των Κοτσαμπασιδων ζουνε και βρισκονται στην Ελιτ των Αθηνων...

Ανώνυμος είπε...

Tα προβλήματα θα λυθούν αφού με την νομιμοποίηση των λαθρο,τον αφελληνισμό της νεολαίας, τον δικό μας δημογραφικό και οικονομικό μαρασμό και την πλήρη εξαθλίωση του πληθυσμού μέσω υπερχρέωσης ,τηλεβλακείας ,εγκληματικότητας και τρομοεκστρατείας πάσης φύσεως ,θα μεταβληθούμε σε τουρκική επαρχία ,βάσει των αμερικανικών σχεδιασμών μέσα σε λίγες δεκαετίες. Ο εχθρός είναι εντός των τειχών .Μελετημένο σχέδιο ,αλλά όπως όλα τα σχέδια κάτι μπορεί να πάει στραβά απο κει που δεν το περιμένουν,γι'αυτό ας προσέξουν οι εδώ πολικάντηδες.Εχουν έτοιμο εισιτήριο;

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...