17/12/09

Εθνικιστής Χιτλερικός ο Δημήτρης Δρούτσας

ANAKOIΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ- ΒΑΛΙΑΝΑΤΙΚΩΝ "ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ/VINOZITO"

Σχετικά με το μακεδονικό ζήτημα και την πολιτική της Ελλάδος με τη γειτονική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε δηλώσεις-απάντηση (δευτερολογία) ο κ. Δρούτσας απάντησε σε επερώτηση βουλευτών του ΛΑΟΣ στις 14.12.2009 στην ελληνική Βουλή:

«Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Έλληνα. Δεν τη διαπραγματευόμαστε. Με αυτήν γεννιόμαστε, με αυτήν πεθαίνουμε και αυτό είναι καλό να το ακούσουν όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά και στη Νέα Υόρκη και όπου χρειάζεται. Κατοχύρωση της τελικής ονομασίας έναντι όλων με αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων».

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού των Εξωτερικών μας παραπέμπουν σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες την περίοδο του 1930 στη ναζιστική Γερμανία, που μεταξύ άλλων αναφέρεται σε περιούσια καταγωγή των ανθρώπων, σε «Άριες καταγωγές εκ γενετής» σχετικά με την ταυτότητα των πολιτών μιας χώρας. Είναι γνωστό ότι ο Χίτλερ «ανδρώθηκε» σε Αυστριακό περιβάλλον».

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_8220.html#ixzz0Zxamjtwi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ,ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙ ΧΙΤΛΕΡ..

ΕΙΠΑΜΕ Ο ΧΟΝΤΖΑΣ ΖΕΙ!

ΥΓ.ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΡΙΚ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΚΥΡΑ ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ?

ΘΕΙΕ ΣΑΜ ΕΒΓΑ ΕΞΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτά που έμαθε η κυρά Θάλεια από τον θείο Σαμ . Τι κοθόνια..