21/12/09

Πράσινη ανάπτυξη, πράσινα άλογα, της οικολογίας τα εννιάμερα

Η Μονσάντο Μονσάντο
και ο καρκίνος
θα είναι οικολογικότατος
και η χημειοθεραπεία
θείο νέκταρ.

Τα κολωνακιώτικα τζινάκια και τα λαμέ, τελευταίας εσοδείας, τσουράπια καλά είναι. Αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Επίσης είναι πολύ καλοί και οι κολωνακιώτικοι ηλεκτρονικοί διάδρομοι των γυμναστηρίων. Διαθέτουν τα τελειότερα συστήματα απορρόφησης των κραδασμών για να μην υφίσταται καμία φθορά το εκλεκτό πασοκικό γόνατο και η αριστοκρατική πασοκική σπονδυλική στήλη.

Όμως τα παραμύθια της “Κοπεγχάγης” δεν είναι καλά. Μόνο του Κρίστιαν Άντερσεν αξίζουν. Οι Κοπεγχάγες είναι φούμαρα.
Μας λένε ότι δεν υπάρχει φράγκο ούτε για δείγμα. Μας το λένε στα διαλείμματα του υπερφορτωμένου ημερησίου πασοκικού προγράματος ανάμεσα στο υπουργικό συμβούλιο και το αερόμπικ στις αίθουσες του Χίλτον. Η “ξενοφοβική Κυρα-Κατίνα” να το πάρει χαμπάρι: Aν πετύχει ποτέ δωμάτιο στην εντατική δεν θα υπάρχει ούτε τσιρότο, ούτε γάζα, ούτε σάλιο.

Στην Κοπεγχάγη με “γ” και όχι στην Κοπενχάγη με “ν”, (ακριβώς δηλαδή όπως το μανικιούρ του Σταύρου Δήμα και του Κωστή Χατζηδάκη) κάθισαν οι κυβερνήτες του κόσμου ,(που δεν είναι καθόλου πιόνια των πολυεθνικών) στο ίδιο τραπέζι, ομότιμα, με τους επιδοτούμενους κοπρίτες των ΜΚΟ που είναι ΜΗ ΚΥΒΕΝΗΤΙΚΕΣ αλλά λιγδώνουν το αντεράκι με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ εντούτοις κονδύλια.

Κατά τα άλλα λένε «δεν υπάρχει φράγκο».

Και θα ζητήσουν, λέει, λιγότερες εκπομπές ρύπων κι από αυτές που προβλέφθηκαν στο Κυότο. Αυτό μεταφράζεται πως θα ζητήσουν να τρέφεται ο κινέζος εργάτης ο οποίος κατασκευάζει τον κορυφαίας τεχνολογίας αμερικανικό διάδρομο που απορροφά κραδασμούς και δεν παθαίνει χονδρομαλάκυνση το εκλεκτό, οικολογικό, πασοκικό γόνατο, να τρώει δύο σπυριά ρύζι την ημέρα από τέσσερα που έτρωγε μέχρι πρότινος. Διότι για να αντικαταστήσει η κεντρική κομισαριακή διοίκηση του Πεκίνου τον ατμολέβητα με νεότερης τεχνολογίας εξοπλισμό θα πρέπει να προχωρήσει σε περικοπές. Αυτό συνεπάγεται ότι η λανθάνουσα φυματίωση του υποσιτιζόμενου εργάτη θα προοδεύσει σε χολέρα. Όμως το αντικραδασμικό σύστημα για τα ευαίσθητα γόνατα του κυρίου Γερουλάνου, της κυρίας Μπιρμπίλη και του Γκιοργκάκις δεν θα υστερήσει στο ελάχιστο. Μονάχα η ποιότης του παγκοσμίου αέρος θα αλλάξει, προς το καλλίτερο. Το καλό μας θέλουν.

Τα ίδια γαμησιάτικα, στο ίδιο σαδιστικό ύφος που επιδυκνύεται και στον τριτοκοσμικό εργάτη, θα κληθούν να πληρώσουν και οι ευρωπαίοι μελλοντικοί φυματικοί και υποσιτιζόμενοι, που είχαν σε παλαιότερες γενιές το μικροαστικό θράσος να απαιτούν ένα στοιχειώδες μικροαστικό επίπεδο διαβίωσης. Με μικροαστικά πλυντήρια και μικροαστικά αυτοκινητάκια. Τέρμα τα δίφραγκα. Δεν υπάρχει φράγκο. Υπάρχει όμως περιθώριο για ιδιωτικοποίηση του νερού, για φωτοβολταϊκές μπίζνες, για ανεμογεννήτριες και επιδοτήσεις στους ημετέρους και εννοείται πως τα μεταλλαγμένα θα παραμένουν μεταλλαγμένα, τα τροποποιημένα τροποποιημένα και η Μονσάντο Μονσάντο. Εκεί ο καρκίνος θα είναι οικολογικότατος και η χημειοθεραπεία θείο νέκταρ.

Εκεί η Κοπενχάγη και τα εννιάμερα της έδρας δεν έχουν καμία ένσταση! Ότι καταστρέφονται καθημερινά χιλιάδες στρέμματα γής με μεταλλαγμένη σπορά η οποία δια παντός καταδικάζει το χωράφι να μην μπορεί να υποδεχτεί ποτέ ξανά φυσιολογικό σπόρο, εκεί τα οικολογικά μανικιούρ και οι οικολογικοί διάδρομοι και τα τρυφερούλικα γόνατα δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Κοροϊδία σύννεφο και αλητεία, ασυδοσία και άγιος ο θεός.

Η πράσινη ανάπτυξη και το πράσινο φαγοπότι των ΜΚΟ και το “δεν υπάρχουν φράγκα και τα κεφάλια μέσα” είναι η έσχατη πρόκληση στην πλάτη της διαχρονικής “κυρα-Κατίνας”, ξενοφοβικής ή μή, που συντηρεί όλους αυτούς τους θρασείς και θεομπαίχτες και ξετραχηλωμένους.

Σε μια χώρα που παραπαίει, κατά τα λεγόμενα τουλάχιστον εκείνων που μας θα μας δανείσουν με ακόμη πιο δυσβάσταχτους όρους, σε μια χώρα που παραπαίει όπως όψιμα ανακάλυψε το υπάκουο παιντί ο Γκιοργκάκις ο οποίος προεκλογικά υποσχόταν και πετραχήλια και λαγούς, σε μια χώρα λοιπόν οικονομικά ερείπιο, η πράσινη ανάπτυξη και οι οικολογικές δεσμεύσεις και οι “εκπομπές των ρύπων του κώλου” είναι φούμαρα και πρόκληση και ταφόπλακα για τα κοινωνικά στρώματα που είναι από χρόνια βυθισμένα στην ανέχεια.

Αυτή η ανέχεια, όσο κι αν περνάει απαρατήρητη στο αυθάδες και αλαζονικό στρώμα λίπους που ο κολωνακιώτικος διάδρομος καλείται να μειώσει, δεν ρεγουλάρεται ούτε με καζίνα και “ξυστά” με τα οποία φιλοδώρησε τον τόπο η προηγούμενη “εκσυγχρονιστική” διακυβέρνηση” της Βασούλας Παπανδρέου, ούτε με μεσημεριανά κουτσομπολιά από πόρνες και κύναιδους, ούτε με μυκονιάτικες κρουαζιέρες του νόμιμου (άρα ηθικού) Βουλγαράκη ή Σπηλιωτόπουλου.

Μια χώρα στα πρόθυρα κατάρρευσης, κι εφόσον ευσταθούν όλες αυτές οι προφάσεις που νομιμοποιούν τους μεν να τρώνε με χρυσά κουτάλια και τους δε να κοιμούνται στην ψάθα, δεν έχει την πολυτέλεια ούτε της “οικολογίας των εννέα ημερών” ούτε των “εκπομπών των ρύπων του κώλου”. Στην χώρα αυτή δεν παράγεται βάσει νόμου ούτε θερμοσίφωνας, ούτε μανταλάκι. Τα τελευταία που παράχθηκαν, παράχθηκαν εκβιαστικά με την απειλή ότι “θα πάρω τα Κεφάλαιά μου και θα πάω στα Σκόπια, στη Βουλγαρία και στην Ελβετία”. Και η επιχορήγηση παρότι έπεσε χοντρά ο αλήτης μαφιόζος, ημέτερος του χαραμοφάη του Υπουργού πήρε την φάμπρικα στο εξωτερικό και άφησε απλήρωτο τον κόσμο στο δρόμο.

1) Ποιούς ρύπους λοιπόν παράγει η Ελλάδα;

2) Γιατί οι αμερικανοί, οι επιβήτορες και εγγυητές της παγόσμιας ειρήνης, που έχουν και την τεχνογνωσία για τους τελειότερους διαδρόμους στον κόσμο ώστε να μην ταλαιπωρείται το πρώτης τάξεως, τεχνοκρατικό, πασοκικό γόνατο, έγραψαν στους οικολογικούς αδένες τους το Πρωτόκολο του Κυότο το οποίο κυνικά υπέγραψαν και ουδέποτε εφάρμοσαν;

3) Γιατί ζητάνε από τον Τρίτο Κόσμο και τις υπ’ ανάπτυξη χώρες να περιορίσουν τις εκπομπές ρύπων όταν έχουν αναθέσει σχεδόν το σύνολο της παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής σε αυτές επειδή εκεί ο εργάτης υποσιτίζεται και το κόστος είναι μηδενικό και το κέρδος ασύλληπτο; Μήπως γιατί το γενάκι του κυρίου Γερουλάνου και το τζινάκι της κυρίας Μπιρμπίλη και το μουστακάκι του Γκιόργκος δεν μπορούν να αποχωριστούν τον αμερικανικό διάδρομο και το αμέρικαν στάιλ οφ φίτνες εντ σπόρ;

4) Ως πότε η πλάτη της αμόρφωτης και αγύμναστης και ξενοφοβικής και ρυπογόνου κυρα-Κατίνας θα εκτρέφει όλο αυτό το θέατρο και την εμποροπανήγυρη και τους περιφερόμενους θιάσους με τα κουκλοθέατρα των κοπριτόσκυλων από τις ΜΚΟ και τα πράσινα άλογα και τα φούμαρα και τα εννιάμερα;

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΙΧΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.

ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΒΟΣΚΑΓΑΝΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΣΑΤΣΙΟΥΣΕΤΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ.

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.

Πηγή http://ellas2.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: