2/12/09

Πάει για βραβείο ο χαφιεδορουφιανάκος;

Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) πραγματοποιεί από τις 11-11-2009, τη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη του αγαπημένου ελληνικού μυθιστορήματος της χρονιάς.

Η «βραχεία λίστα» των 15 βιβλίων που κατήρτισαν με την ψήφο τους, μέλη Λεσχών Ανάγνωσης από τις 230 που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, περιέχει και το ατιμωτικό για την ΕΛΔΥΚ, βιβλίο Κόκκινο στην πράσινη γραμμή του Βασίλη Γκουρογιάννη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να αποφύγουν τη βαβούρα ονόμασαν το έκτρωμα μυθιστόρημα. Ο αριστεροδεξιός αντιμπεριαλιστής-φιλοαμερικανός που είναι και στην ΕΡΤ, ο Τζανετάκος κάλεσε τον Γκουροτέτοιο να μιλήσει στην εκπομπή του ως ιστορικός και έγκυρη πηγή για τα γεγονότα της Κύπρου. Έναν απο τα κομμάντο του '74 τόσα χρόνια ο Τζανετάκος δεν κάλεσε.
Το σχέδιο για τη διάλυση της χώρας προχωρά με απίστευτους ρυθμούς.
Κομβικά σημεία η ψήφος των λαθροψηφορων, ο νέος εκλογικός νόμος που βασίζεται σε αυτό και η ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.Πολύ βασικό να ξυλώθεί η Δραγώνα πριν δηλητηριάσει πλήρως τα ελληνόπουλα.
Ο Σαμαράς είναι προ των ευθυνών του όπως και το ΛΑΟΣ.
Για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν έχουμε να πούμε κάτι γιατί πλέον εχουν ξεφύγει και είναι το νούμερο ένα δεκανίκι των Ιμπεριαλιστών στην Ελλάδα.
Είμαστε πλέον υπο κατοχή.

Ανώνυμος είπε...

ο φιλος σου ο Καραμπελιας (ο αναρχικος συνταξιουχος) είναι υπερ του βιβλιου. ομοιως και ο φιλος σου ο Αλευρομαγειρος.
http://www.ardin.gr
Εκπομπή Ρήξη-κέλευθα 30.11.09 PROS TO TEΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ
KAI
http://www.ardin.gr/node/2599

Ο Αλευρομαγειρος ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΡΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

sygnwmi kyrie xatzara ektos thematos na sas rwtisw kati: mipws den einai symptwsi na pethanan se 2 mines 4 mitropolites? ti ginetai mesa stin ekklisia?

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...