2/12/09

Απειλούν ο Κεμαλ-Κον-Μπεντίτ και ο Ταλμουδιστής Εγκεμέν Μπαγκίς, τον Γουλιέλμο Τέλο!

"Ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ συμπρόεδρος των Πρασίνων (οικολόγων) , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ζήτησε όπως «οι πλέον πλούσιες μουσουλμανικές χώρες αποσύρουν τα χρήματά τους από τις ελβετικές τράπεζες» σε αντίποινα για την απαγόρευση κατασκευής νέων μιναρέδων, σύμφωνα με την καθημερινή ελβετική εφημερίδα "Le Temps"."

Ένας-ένας ξεβρακωνονται και το σχέδιό τους λαμβάνει υπόσταση.

Δεν είδα τον κο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ να διαρηγνυει τα ιμάτιά του για την καταστροφή των εκκλησιων στο Κόσσοβο και τις ιεροσυλίες του ΝΑΤΟ (πχ βομβαρδισμοί Μ. Παρασκευή) στη Σερβία....Τελικά οι περιούσιοι είναι υπέρ ή κατά του Ισλαμ;;

Δρ Α. Ζάγκλης

Οι μουσουλμάνοι πελάτες των ελβετικών τραπεζών αναμένεται να προβούν σε αναλήψεις των χρημάτων τους σε αντίδραση για το δημοψήφισμα που απαγορεύει την ανέγερση μιναρέδων στην Ελβετία, όπως ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγκίς.

"Είμαι σίγουρος ότι αυτό (το δημοψήφισμα) θα ωθήσει τους αδελφούς μας από μουσουλμανικές χώρες που έχουν χρήματα και επενδύσεις σε ελβετικές τράπεζες να αναθεωρήσου την απόφασή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός, που επίσης είναι επικεφαλής των ενταξιακών συνομιλιών της Τουρκίας με την ΕΕ.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/

Δελτιο11. Ο Κεμάλ Τρεμόπουλος που χάθηκε;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΝΤΑΝΙΕΛ.ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο Οβριος Κον-Μπεντιτ διαρηγνυει τα ιματια του για το φτυσιμο που τρωνε Χριστιανοι κληρικοι απ' τους ομογενεις του Οβριους, στην κατεχομενη Παλαιστινη;
Ή ακομα για το γκρεμισμα με μπουλντοζες των σπιτιων των Παλαιστινιων τα μεσανυχτα οταν κοιμουνται μεσα.
Τον Οβριο δεν τον πιανεις. Δουλευει οπως η πουτανα. Κι απ' τις δυο μεριες του δρομου.

gryphon είπε...

O κον μπετιτ επισης (οπως και ο συμπατριωτης του πολανσκι) δεν βρισκει τιποτα κακο στο να εχει ενας ενηλικας σεξουαλικες σχεσεις με κοριτσια 15 χρονων η και μικροτερα.Το λεει και το ταλμουδ αλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Kαι να προστεθει και τουτο.

ποια θρησκευτικη ελευθερια υπηρετει δικαστηρια ευρωπαικα να νομοθετουν ατυπα την αποκαθηλωση του χριστιανισμου απο δημοσιους χωρους παρακαμπτωντας πολιτισμους και συνταγματα και παριστανωντας τον ατυπο συνταγματικο νομοθετη καταργωντας την βαση της δημοκρατιας που ειναι η τριμερης διακριση εξουσιων?

δηλαδη τι σοι ισοτιμια ειναι να λες στους χριστιανους λ.χ να ασκουν το θρησκευτικο τους πολιτισμο σε υπογεια και κατα μονας(!!) την ιδια ωρα που ουρλιαζεις για το "δικαιωμα¨" αλλης θρησκειας να υψωνει ΠΟΛΙΤΙΚΑ συμβολα υποταγης και επιθετικοτητας προς τους ευρωπαιους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και οιονει συνιστωσα μειονοτητα?

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ.ΟΙ ΕΛΙΤ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΛΑΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΗ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ -ΤΟΠΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΛΧ. ΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ(ΕΘΝΙΚΕΣ,ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ) ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ?ΑΠΛΑ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΑΙΟ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ!!

ΤΟΝ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΩΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΕΥΚΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ.ΕΤΣΙ Η ΕΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ.
ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΙΑ-ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ....

ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΝΔΙΑΝΟΙ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ..

ΥΓ.η κυρια της ελευθεροτυπιας οπως και οι διαννοητικα αναπηροι της αγελης-ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ αυτης παρακαμπτουν το γεγονος οτι ανεξαρτητα αν αυτοι το απορριπτουν η οχι ,ειναι αντικειμενικο γεγονος οτι οι ευρωπαικοι επι μερους πολιτισμοι εχουν πυλωνες τους και την θρηκεια,και το εθνος και την κοινωνικη και συναισθηματικη συνοχη.
το οτι αυτοι υποκειμενικα τα μηδενιζουν δεν σημαινει οτι αλλαζει ο λειτουργων πολιτισμος.οταν ομως ειναι αντιδραστικοι και μηδενιστες,ειναι φυσικο να καταληγουν σε απλουστευτικα και λανθασμενα σοφιστικα συμπερασματα μιας επιφανειακης και αφελους μονομανιακης -μονοσημαντης αναλυσης και εξηγησης της κοινωνιολογιας .ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ
μηπως ο γαλλικος μαης
που πρωτοστατουσε ο ΜΠΕΝΤΙΤ
ηταν δουλεια της CIA ?
λεω...............

ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ
που εφυγε απο το ΝΑΤΟ?