13/12/09

ΕΞΩ Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ


ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΟΚΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Κύριε Αντώνιε έχουν ξεσηκωθεί στο ΠΑΣΟΚ ,αν δεν το ξέρετε, για την Περιφερειάρχη –Ντόρα, της Μάργκαρετ και Cia. Εσείς τι περιμένετε;

ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ
Οι αντιδράσεις για τον Θηλυκό Στρεργιάδη που τοποθέτησαν στην «Προκάλυψη», στη νευραλγική περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ,μετά από έγκριση του Δαβίδ(ογλού), έχουν φουντώσει και μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Οι αντιδράσεις για την τοποθέτηση της κ. Θεοδώρας Κόκλα στη θέση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι έντονες .
Το βιογραφικό της, έχει εξοργίσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στη Θράκη.

Η Ντόρα υπήρξε συνεργάτις της Θάλειας Δραγώνα ( νυν γ.γ. στο υπ. Παιδείας), καθώς και πρόεδρος του Κέντρου Ερευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ), στο οποίο επίτιμη πρόεδρος είναι η μητέρα Μαργαρίτα , ενώ συμμετέχει και στην «αδελφή» οργάνωση της ΚΕΔΕ, Winpeace, που ιδρύθηκε με αμερικανικές οδηγίες, έναν χρόνο μετά τα Ίμια . Στόχος της οργάνωσης είναι η προαγωγή της ειρήνης μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας, και έχει προτείνει την αλλαγή των συγγραμμάτων ιστορίας ώστε όλα τα παιδιά στα Βαλκάνια να διδάσκονται μια πιο ισόρροπη εκδοχή της.
Σημειώνεται ότι η Ντόρα επελέγη αντί του Θανάση Καραμπίνη, αντιπρύτανη του ΔΠΘ.

Σπ.Χ
ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΙΣΣΕΣ ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΚΟΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...