2/12/09

Η Δράση της Μαφίας που φέρνει ανενόχλητη τους Λαθροψηφοφόρους Εισβολείς αποδεικνύεται καθημερινά.

Ιδού οι Βασανιστές και οι δολοφόνοι κ. Παπανδρέου

1.Βασάνιζαν με πυρωμένα σίδερα Πακιστανό !
http://www.inews.gr/21/vasanizan-me-pyromena-sidera-pakistano-gia-na-tous-dosei-lefta.htm
Συγκλονίζει η περιπέτεια ενός Πακιστανού που έπεσε θύμα μεσαιωνικών βασανιστηρίων από συμπατριώτες του για να πληρώσει ένα δυσβάσταχτο ποσό στους λαθρέμπορους που τον μετέφεραν στη χώρα μας.

Σαν πραγματική αγέλη θηρίων έπεσαν πάνω στον Πακιστανό οι συμπατριώτες του και τον υπέβαλαν σε τρομακτικά βασανιστήρια μέχρι να τον πείσουν να αναγκάσει τους δικούς του στην πατρίδα του να καταβάλουν στους κεφαλοκυνηγούς που τον μετέφεραν στη Ελλάδα ένα δυσβάσταχτο γι’ αυτούς φόρο.
Το μαρτύριο του τραγικού ανθρώπου αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας παραβίασαν τις πόρτες δύο κολαστηρίων σε Αθήνα και Πειραιά και σ' ένα από αυτά τον βρήκαν αλυσοδεμένο και βαριά κακοποιημένο.
Οι αστυνομικοί, στα πρόσωπα των οποίων το θύμα της βαρβαρότητας είδε τους μεσσίες του, έπαθαν σοκ όταν διαπίστωσαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του έφερε εγκαύματα που είχαν προκληθεί με τσιγάρα ή με πυρωμένα στη φωτιά σίδερα.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας των τραυμάτων και της εξάντλησης, ο Πακιστανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Στη διάρκεια της δίδυμης επιχείρησης η αστυνομία συνέλαβε επτά συμπατριώτες του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούσαν μέχρι και 20.000 ευρώ για να παραδώσουν ταξιδιωτικά έγγραφα και «αποφυλακιστήρια» σε όλους όσοι έρχονταν στην Ελλάδα και όσους δεν υπάκουαν τους υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια μέχρι τελικά να τους πληρώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ενδέχεται να ερευνήσουν και το ενδεχόμενο διασύνδεσης των συλληφθέντων με τους δουλεμπόρους που πριν από λίγες ημέρες υπέβαλαν σε φριχτά βασανιστήρια μέχρι θανάτου δύο πρόσφυγες, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε παραλία της Αναβύσσου.

Οι δράστες είχαν σχεδόν κονιορτοποιήσει τα πρόσωπα των άτυχων λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η αναγνώρισή τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο θάνατός τους επήλθε σε άλλο σημείο από εκεί όπου βρέθηκαν -πιθανότατα ακόμη και εν πλω- και δολοφονήθηκαν για παραδειγματισμό των υπόλοιπων συνεπιβατών τους επειδή δεν είχαν να πληρώσουν τα «κόμιστρα της ελπίδας».

2. Συμμορία εκβίαζε την αδελφή στο Πακιστάν, απαχθέντος, ζητώντας λίτρα 10.000 ευρώ για την απελευθέρωση του ομήρου
http://www.naftemporiki.gr/localnews/story.asp?id=1749536
Σε τέσσερις συλλήψεις αλλοδαπών για απαγωγή ομοεθνή τους προχώρησαν οι αρχές της Λάρισας μετά από καταγγελία του θύματος, ενώ αναζητούν άλλους δύο που διαφεύγουν της σύλληψης.

Ειδικότερα, δύο αλλοδαπούς, μέλη συμμορίας συνολικά έξι αλλοδαπών, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας, οι οποίοι από τις 29 Νοεμβρίου απήγαγαν ομοθενή τους και τον κρατούσαν όμηρο.

Η συμμορία εκβίαζε την αδελφή του απαχθέντος στο Πακιστάν, ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ για την απελευθέρωσή του.

Τελικά, ο απαχθείς κατόρθωσε να δραπετεύσει καταγγέλλοντας την απαγωγή του στην αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τεσσάρων.

ληστεία στα Κάτω Πατήσια

3. Αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και έναν τραυματία από το Μπαγκλαντές, έγινε το πρωί της 24/11/2009 ,γύρω στις 8.30, στην οδό Λάρνακος 36, στα Κάτω Πατήσια Αθηνών.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=507190

"Και οι δύο βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τον ένα νεκρό με πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον άλλο τραυματία, με τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ., δράστες είναι δύο άλλοι αλλοδαποί ιρακινής καταγωγής, οι οποίοι μπήκαν να τους ληστέψουν και, όταν αντιστάθηκαν, τους χτύπησαν με μαχαίρια, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον συγκάτοικό του και να τραυματίσουν τον ίδιο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών. (και η "ρεπόρτερ" Γεωργία!!!)

4. Χθές, Τρεις Ιρακινοί εισέβαλαν σε internet cafe ιδιοκτησίας ενός Αφγανού, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στρατηγού Δαγκλή και Ζερβουδάκη 1.
Οι δράστες ακινητοποίησαν πελάτες και ιδιοκτήτη, αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 500 ευρώ που υπήρχαν μέσα και τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν εκ των δραστών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

(Και αυτήν την υπόθεση την έχει αναλάβει η "ρεπόρτερ" Γεωργία!!!)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"ρεπόρτερ" Γεωργία (Α)ΔΑΜΑ, ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΙΣ!!! ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ