2/12/09

Η τρομοκρατία και η βία χτυπούν πια μέσα στα σπίτια μας και τα μαγαζιά

Όπως είχα προβλέψει το κύμα της τρομοκρατίας, στρέφεται κατά του Έλληνα πολίτη. Τώρα πια ,έχουμε εισβολές μέσα στα σπίτια η τα μαγαζιά, και απαγωγές ομήρων.
Το σενάριο που έχει δοκιμαστεί στη λατινική Αμερική, μπαίνει σε εφαρμογή και στη χώρα μας.
Μια σύντομη και πρόχειρη περιγραφή των γεγονότων από το αστυνομικό δελτίο, επιβεβαιώνει πλήρως αυτή τη διαπίστωση.


Σπύρος Χατζάρας

-Στις 10 το πρωί ξαναχτύπησαν οι «ληστές με τα μαύρα», στα ΕΛΤΑ επί της Λεωφόρου Λαυρίου στα Γλυκά Νερά . Πέντε άνδρες φορώντας όλοι τους μαύρα ρούχα, έφθασαν με 3 μοτοσικλέτες έξω και ένα ΙΧ αυτοκίνητο έσπασαν με βαριοπούλα και τσεκούρι τα τζάμια των ΕΛΤΑ και αφού ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών υπαλλήλους και πελάτες άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διέφυγαν . Το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο λίγη ώρα αργότερα πίσω από το Κτήμα Καμπά, ενώ οι δύο από τους δράστες με μοτοσικλέτα έφθασαν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Σπάτα. Εκεί άφησαν το δίκυκλο και με την απειλή των όπλων σταμάτησαν διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε γυναίκα και την ανάγκασαν να τους μεταφέρει στο Μενίδι. Εκεί την εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα με το αυτοκίνητό της επέστρεψε στα Σπάτα όπου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατέθεσε.

-Στις 13.30 έγινε και δεύτερη ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Πέραμο. Δύο άγνωστοι με την απειλή πιστολιών άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με τζιπ.

-Θύμα ληστείας ο ποδοσφαιριστής Ολιβιέ Σορλέν του ΠΑΟΚ, που έζησε, αυτός και η οικογένεια του, ένα απίστευτο θρίλερ τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του, που είναι στην περιοχή Πανοράματος Θεσσαλονίκης, και αφαίρεσαν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Το πιο δυσάρεστο για τον Γάλλο ήταν ότι οι διαρρήκτες μπήκαν και ψέκασαν με αναισθητικό σπρέι, τον ίδιο, τη γυναίκα του και το 3χρονο παιδί του .

-Σπείρα αδίστακτων κακοποιών εισέβαλε το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα στην Κυψέλη και με την απειλή των όπλων απέσπασε από δύο αδέλφια το ποσό των 2.000 ευρώ, που είχαν για τα νοσήλια του πατέρα τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:20, όταν οι τρεις δράστες χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Τσικίνου 69 και τα δύο αδέλφια πιστεύοντας ότι ήταν η μητέρα τους, που πήγε να πάρει τα χρήματα, για να πληρώσει το νοσοκομείο, άνοιξαν χωρίς να ελέγξουν.

Οι τρεις κακοποιοί φορώντας κουκούλες ανέβηκαν στο διαμέρισμα και όταν το ένα από τα δύο αδέλφια άνοιξε την πόρτα, τον έσπρωξαν βίαια, μπήκαν μέσα και γρονθοκοπώντας τους και με την απειλή των όπλων, τους ανάγκασαν να δώσουν τα χρήματα που είχαν. Αμέσως μετά την φυγή των δραστών τα δύο αδέλφια ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος ανακρίνεται. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ίδια σπείρα πιθανολογείται ότι έχει πραγματοποιήσει άλλες δύο ένοπλες ληστείες στην περιοχή.

-Ληστεία έγινε και στις 1:25 τα ξημερώματα της Τρίτης στο ταχυφαγείο Goody’s, που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 237 στη Δάφνη. Το κατάστημα είχε κλείσει για το κοινό, όταν ένας άνδρας (ο οποίος πιθανότατα είχε κρυφτεί εν αγνοία των υπαλλήλων στο μαγαζί) ακινητοποίησε με την απειλή όπλου τον υπεύθυνο του καταστήματος και τον ανάγκασε να τον οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο. Αφού άρπαξε 2.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα, ο δράστης διέφυγε ανενόχλητος.

-Το πρωί της Τρίτης στο Άργος, δύο άγνωστα άτομα, φορώντας κουκούλες μπήκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. Άργους και αφού ακινητοποίησαν την υπάλληλο απαίτησαν τα κλειδιά και τα χρήματα του χρηματοκιβωτίου.Στη συνέχεια αφού η υπάλληλος τους ενημέρωσε ότι είναι κέντρο διαλογής και δεν υπάρχουν χρήματα την έδεσαν με χειροπέδες και αναχώρησαν.

-Ένοπλη ληστεία σε φούρνο στο Δήλεσι!

Με 2.500 ευρώ έφυγαν δύο άγνωστοι από αρτοποιείο στο Δήλεσι Βοιωτίας.
Οι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα το χθες το βράδυ στις 21.00 με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν την υπάλληλο. Στη συνέχεια πήγαν στο ταμείο και αφαίρεσαν 2.500 ευρώ που υπήρχαν μέσα.

-Πλούσια η λεία των ληστών στον Μύτικα

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκάδας ο διευθυντής της Αγροτικής τράπεζας στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, που πυροβολήθηκε από ένοπλους ληστές οι οποίοι διέφυγαν με πολύ πλούσια λεία. Την ίδια ώρα, έγινε και δεύτερη ληστεία στα ΕΛΤΑ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου!
Ο ένας από τους δυο κακοποιούς που φορούσαν κράνη, εισέβαλε στην τράπεζα κρατώντας πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές για εκφοβισμό. Όμως, μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στο πόδι τον διευθυντή του καταστήματος, που εκείνη την στιγμή βρισκόταν μπροστά στο χρηματοκιβώτιο! Απτόητος ο κακοποιός άρπαξε γύρω στα 140.000 ευρώ και διέφυγε με τον συνεργό του. Ο τραυματισμένος διευθυντής μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του τοπικού Κέντρου Υγείας στη Λευκάδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας.

-Η δεύτερη ληστεία έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, από δυο κρανοφόρους που, με την απειλή όπλου, κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό περίπου χιλίων ευρώ από τους υπαλλήλους.
.
Το Σάββατο στο Αγρίνιο συνελήφθησαν από την αστυνομία δυο άτομα για ληστείες που είχαν διαπράξει την ίδια ημέρα σε σούπερ – μάρκετ και σε ένα καφενείο με λεία περισσότερα από 70.000€.

ΥΓ. Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ και οι συνεργάτες της, πράκτορες (ΘΟΥ)ΒΟΥ και (ΘΟΥ)ΧΡΥ, ασχολούνται μαζί με τους τραβεστί της Συγγρού, με την περίθαλψη των παιδόφιλων Ιρανών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Λογαριασμός του Εγκλήματος που πληρώνουν οι οικονομικά αδύνατοι.
Αλλά αυτοί ψήφισαν αυτούς που τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση στη πλειοψηφία τους.
Κάτι γνώριζαν οι αρχαίοι που δεν έδιναν δικαίωμα ψήφου στην κάθε ηλίθια Κατίνα.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε για εμφύλιο δυστυχώς...Η κατάσταση εχει ξεφύγει.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ 850 ΑΦΙΞΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΟΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...