2/12/09

Ο Κουτούπης ακόμα τρέχει

πηγή http://www.i-reportergr.com/2009/12/blog-post_1491.html

Τρέχει αλλά μάλλον δεν έχει πρόβλημα γιατί ο κ. Κουτούπης έχει για χόμπι, εκτός από το να κάνει χαβαλέ στο facebook, το τζόκινγκ. Έχει σβήσει το προφίλ από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά εμείς βρήκαμε ότι ήταν fan των γκρουπ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη, Kyriakos Mitsotakis, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και Kostis Hatzidakis ενώ είναι και ηλεκτρονικός φίλος του Βαϊτση Αποστολάτου. Δηλαδή, σύμφωνα με τα παραπάνω, υποθέτουμε ότι είναι "μητσοτακικός"- δεν βρήκαμε να είναι φίλος του Κώστα Καραμανλή. Δυστυχώς, κατά πάσα πιθανότητα μετά απο αυτό, αν και έχει τεράστιο βιογραφικό, θα δυσκολευτεί να βρει θέση στο δημόσιο καθώς έλεγε σε σχόλιο: "μπορεί ο Γιώργος να τα καταφέρει", "Θα του στείλω βιογραφικό όλα ποια θα γίνονται αντικειμενικά", "Θα κονομήσουμε... Γουστάρω πολύ..."!

Πρόκειται για απίστευτη περίπτωση. Κάποιος που δεν πιστεύει ότι η νέα κυβέρνηση θα προσλαμβάνει με βιογραφικά τους ενδιαφερόμενους για κρίσιμες θέσεις, λέει ότι η από τη νέα κυβέρνηση θα "κονομήσουν τα λαμόγια" και το χειρότερο λέει "Θα κονομήσουμε... Γουστάρω πολύ..." και στέλνει βιογραφικό...!

Πάντως αν και fan της σειράς "Κάρμα" δεν νομίζουμε για όλα αυτά να ευθύνεται το... πεπρωμένο ως αποτελέσματα πράξεων που έγιναν σε προηγούμενες ζωές.

ΔΕΛΤΙΟ11:ΦΟΒΕΡΟ;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://transs-transsexual.blogspot.com/2007/11/press-release-greece-about-to-deport.html

δεν ειναι μονο η αφροδιτη που κυβερνα.και η συγγρου πριν απο τον γιωργακη φροντισε για την αποκατασταση με τα λεφτα των μαλακων των ιρανων τσαντηριδων οπως βλεπουμε ανωτερω!αφροδιτη και εγχειρισμενες μαζι με το πασοκ για μια ελλαδα νεα!