2/12/09

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος: Φτάνουν πια οι πειραματισμοί στις πλάτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και των προβλημάτων του λαού


πηγή http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Έλεος!
Ο διασυρμός του κινήματος πρέπει να σταματήσει.
Αρκετά με τους πειραματισμούς που εκθέτουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ το ψηφίζουν ο ένας στους δύο Έλληνες και αυτός ο διασυρμός το μόνο που προσφέρει είναι το να δίνει ιδέες στους σεναριογράφους των καναλιών.
Το βιογραφικό των 60 πρώτων ημερών της κυβέρνησης δυστυχώς έκλεισε με την περίπτωση Κουτούπη.
Πριν κλείσει και το βιογραφικό των 100 ημερών επιβάλλεται να δείξουμε σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και συνέπεια γιατί η ανοχή του κόσμου εξαντλείται.
Φτάνουν πια οι πειραματισμοί στις πλάτες του ΠΑ.ΣΟ.Κ και των προβλημάτων του λαού.
Γιώργος
Παναγιωτακόπουλος



Kυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα , με τον κ.Πεντάζο.(που απέκρυψε από το βιογραφικό του ,που ανακοινώθηκε προχτές από το Μέγαρο Μαξίμου την ιδιότητά του συμβούλου του κυρίου Φώλια).

Ειδικός σύμβουλος του πρώην υφυπουργού Οικονομίας επί ΝΔ Χρήστου Φώλια υπήρξε επί ενάμισι χρόνο ο νέος γενικός γραμματέας δημοσιονομικής πολιτικής Ηλίας Πεντάζος. Άνθρωπος παντός κομματικού καιρού ο κ. Πεντάζος διάνυσε μία διακομματική διαδρομή, πριν καταλήξει σήμερα στο κρίσιμο πόστο του υπεύθυνου για τα δημοσιονομικά θέματα της χώρας. Ξεκίνησε ουσιαστικά ως στενός συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου στο υπουργείο Οικονομίας και τον ακολούθησε στο υπουργείο Άμυνας, όπου διετέλεσε γενικός διευθυντής βιομηχανίας έρευνας και τεχνολογίας. Όπως λένε στελέχη τότε του υπουργείου από την προβληματική διαχείριση, που έκανε στον τομέα αυτό «κλαίνε οι αμυντικές βιομηχανίες», οι οποίες επί των ημερών του κατέρρευσαν.

Ο κ. Πεντάζος λοιπόν, με την πρώτη της πράσινης κυβέρνησης το 2004, δεν στενοχωρήθηκε και πολύ. Αξιοποίησε την προσωπική του γνωριμία με τον κ. Φώλια και διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο πολιτικό του γραφείο, έως τον Οκτώβριο του 2005. Κατείχε μάλιστα σε αυτό το διάστημα και κρίσιμους ρόλους, όπως του προέδρου μίας επιτροπής για την εγκατάσταση αλλοδαπών εμπροβιομηχανικών εταιριών στη χώρα μας, συνεργαζόμενος με συνεργάτες κι άλλων γαλάζιων υπουργών.

Η επιλογή του να μεταγραφεί στην κυβέρνηση της ΝΔ προκάλεσε τότε την δυσαρέσκεια του κ. Παπαντωνίου, αλλά ο κ. Πεντάζος αποδείχθηκε, όχι μόνο πολιτικός καριέρας, αλλά και προσαρμοστικός σε κάθε κατάσταση. Απόδειξη το πλασάρισμά του και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, που κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση Πεντάζου, δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Σημειωτέον, ότι στο βιογραφικό του κ.Πεντάζου που ανακοινώθηκε προχτές από το Μέγαρο Μαξίμου δεν περιλαμβάνεται η ιδιότητά του ως συμβούλου του κυρίου Φώλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: