9/12/09

Και τώρα ΕΘΝΙΚΟΣ ο GEORGE!

ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΤΖΕΦΡΗΣ

«Ο κ. Παπανδρέου τόνισε, ότι «Το δημοσιονομικό αδιέξοδο της χώρας απειλεί την εθνική μας κυριαρχία, για πρώτη φορά από το 1974»
IN.GR

Το τι ήθελε να πει δεν είναι σαφές.
Το τι είπε, είναι ακόμα πιο ασαφές!

-Υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία. Θεωρητικά ,διότι «ανήκομεν εις την Goldman Sahs και την Δύσιν».
-Υπάρχουν Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα, τα οποία δεν ασκούν μεν και τα «παζαρεύουν» δε.
–Υπάρχει Λαϊκή Κυριαρχία την οποία θέλουν να καταλύσουν
Η «Εθνική Κυριαρχία» μάλλον για μεταφρασμένη ιδέα μου φαίνεται

Το 1974 κατελήφθη η μισή Κυπρος που δεν βρισκόταν στην «Κυριαρχία» της Ελληνικής Δημοκρατίας, διότι ή Κυπριακή Δημοκρατία είναι ανεξάρτητο και Κυρίαρχο Κράτος.
Το εάν απειλήθηκε η εδαφική μας ακεραιότητα 1974 ; Δεν το ξέρω. Τα Yμια τα χάσαμε το 1996.

Μήπως εννοεί ότι απειλείται η κυριαρχία του Ελληνικού Λαού;
-Μα η πολιτική του, για τους «Λάθρο» είναι η βασική απειλή.

Μήπως εννοεί την δικτατορία των τραπεζιτών;
Που είναι ήδη ΕΔΩ!

Μήπως εννοεί ότι συμφώνησε με τον Ερντογάν «να πάρουν μερικά νησιά» οι Τούρκοι και κάτι τι στη Θράκη;

Μήπως εννοεί ότι η Goldman Sahs θα μας πιάσει για δούλους και θα μας πουλάει στα «σκλαβοπάζαρα» για να εισπράξει τους τόκους;

Μήπως εννοεί το deal που ο ίδιος έκανε με την Goldman Sahs; Μήπως εννοεί το deal που ο ίδιος έκανε με τον Παπαδήμο;

Τελικά νομίζω ότι αναφερόταν στις εναντίον του απειλές.
Του είπαν :
Άμα δεν τους κόψεις αυτό και αυτό θα έχεις την τύχη του Κώστα. Θα αποφασίζουν δηλαδή οι Τραπεζίτες και θα του δίνουν εντολές. Μα αυτό γίνεται και τώρα.
Επομένως η δική του «Εθνική» καρέκλα βρίσκεται σε κίνδυνο. Και αυτό εννοούσε. Μπορεί να είχε στο μυαλό του και τα «Εθνικά Ψυγεία» για τα εμβόλια, είτε την «Εθνική Τράπεζα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Τζέφρης και στο θέμα της βίας, (με αφορμή τις τριήμερες εορταστικές κινητοποιήσεις ) και χαρακτήρισε θετικό τον απολογισμό των κινητοποιήσεων.

ΥΓ. Η συνθήκη της Λισαβόνας τι της έκανε της « εθνικής μας κυριαρχίας»;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, η δήλωση του πρωθυπουργεύοντος, είναι πρωτοφανής, αν δεν οφείλεται στην άγνοια, εκ μέρους του, της Ελληνικής γλώσσας (Πολύ πιθανό ενδεχόμενο)
Μπορούμε να φανταστούμε δυσχέρειες στην άσκηση ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής, λόγω υπερβολικού χρέους, αλλά κίνδυνος για εθνική κυριαρχία;
Από που και ως που;
Οπως- σωστά- σχολίασες, μήπως εχει κατά νου να πουλήση κανένα νησί για να πατσίσουμε;
Τι τρέχει με αυτόν τέλος πάντων;

Ανώνυμος είπε...

γιατι μυριζει στημενη ιστορια για να πλασαριστει ο νεοοθωμανισμος στην πραξη?

που ηταν οταν εισαγετο το ευρω ως κατοχικο νομισμα?οταν εφερνε τον αλλοδαπο στρατο κατοχης?οταν εφτυνε στα μουτρα των λαων την εθνικη κυριαρχια μεσω μααστριχτ και μεχρι τη λυσσα-βονα?

ShadowPlayJim είπε...

Ήθελα να σου στείλω e-mail Σπύρο όταν ακούσα το μεσημέρι στις ειδήσεις τις ακατανόητες αυτές δηλώσεις του δυστυχώς πρωθυπουργού μας.Χαίρομαι όμως που έπιασες και εσύ το θέμα και το ανέδειξες εδω.ο άνθρωπος κάθε μέρα που περνάει δείχνει το πόσο άσχετος και συνάμα επικύνδυνος ειναι.Έχει μπερδρέψει στο φτωχό μυαλό του εννοιες,λέξεις,νοήματα και δε ξέρω εγώ τι άλλο!Συμφώνω απόλυτα με τον φίλο που λέει οτι ίσως να φταίει ότι πρώτα μεταφράζει απ΄τα αγγλίκα και ύστερα μιλάει ας πούμε Έλληνικά!

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω απο το ΒΩΒΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΒΩΒΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ του Μακάου.

Η κοινωνία αποζητά από την εκάστοτε κυβέρνηση “να διαιωνίζει τον ρόλο του κράτους-μαμή. Με απλά λόγια θέλουν έναν άνθρωπο-θεό ο οποίος θα φροντίζει να εξαφανίζονται όλα τα τυχόν ρίσκα από την ζωή τους, να τους χαϊδεύει τα κεφάλια, να τους φιλά τις πληγές, να τους πετά ένα κοτόπουλο στο τραπέζι…να τους βάζει στο κρεββάτι και να τους λέει οτι όλα θα πάνε καλά.”

Αυτός ο άνθρωπος θεός είναι ο πολιτικός που υπόσχεται τα πάντα και δεν τηρεί τίποτα. Η κοινωνική αντίδραση είναι “παράδοση λόγω φόβου, τεμπελιάς και σκοπιμότητας-συμφέροντος. Αυτός είναι η βάση του κοινωνικού κράτους ως στρατηγικού όπλου ενάντιον της άθλιας κοινωνίας”.

Η έλλειψη κοινωνικής αντίστασης είναι σημάδι που δείχνει ότι η κοινωνία “είναι ώριμη για την παράδοση και συγκατατίθεται στην υποδούλωση της και τις νομικές καταχρήσεις εναντίον της. Ένας καλός… δείκτης του χρόνου που επέρχεται η ωρίμανση αυτή, είναι ο αριθμός των πολιτών που πληρώνουν το φόρο εισοδήματος, παρά την προφανή έλλειψη χρηστής χρήσης του από την κυβέρνηση.”

Η έλλειψη αντίστασης υποδηλώνει τη συναίνεσή μας. Προοδευτικά έχουμε διαφθαρεί και αποκοιμηθεί. Πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο μας και να δείξουμε ότι είμαστε άτομα που θα παλεψουν για το θείο και πατρογονικό δικαίωμά μας.

Είναι μια μάχη που η ανθρωπότητα δεν μπορεί να αποφύγει. Όσο την αναβάλλουμε τόσο πιο δύσκολα θα την κερδίσουμε.

Αυτα τα επίκαιρα που γραφτηκαν απο το 1979. Οσο για το αν μεταφραζει απο τα αγγλικά γελάω. Η ουσία των νοημάτων παραμένει η ίδια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ