8/12/09

La Familia. Κουκουλοφόροι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ*.....

...συν γυναιξί και ΤΕΚΝΟΙΣ

Τα παιδιά του Νιώτη ,(με τα μεταπτυχιακά), μάζευαν τα μπουκάλια από το σπίτι, και τα πήγαιναν στο "στέκι", για ανακύκλωση, επειδή ανησυχούν για το περιβάλλον, όπως τους ειπε ο αρχι-Κουκουλοφόρος αρχηγός.
Για τον πατέρα τους και το κόμμα δούλευαν τα παιδιά.

Για την Κοπενχάγη και την πράσινη ανάπτυξη.
Για το δίκιο των λαών και τον πατέρα τους, δούλευαν και τα παιδιά** του αρχι-κουκουλοφόρου ΣυριζοΚουράκη.

Για λογαριασμό του και το κόμμα, κουβαλούσαν τις μολότοφ, για ανακύκλωση.

Μπραβο τους, που ακούν τον Πατέρα τους!

Πρώτα η OIKOΓENEIA.(La Familia)
Να πάρουν όλα , μια GOLD Pasok credit-card ως bonus.
*Αλήτες –Ρουφιάνοι-ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΙΣΤΕΣ

**Ο Στέλιος Κουράκης, 21 ετών, γιός του 62χρονου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Θεσσαλονίκης, Τάσου Κουράκη, ήταν ανάμεσα στο γκρουπ των "αντεξουσιαστών" που ακινητοποιήθηκαν στην οδό Αντιγονιδών, από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.
Τελικά οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ λέγεται ότι προηγήθηκε τηλεφώνημα του κ. Κουράκη στον κ. Βούγια.

Τουλάχιστον για τον Τάσο Κουράκη, δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για "χάσμα γενεών", αφού ο βουλευτής είναι κοντά στη νεολαία

ΥΓ. Σε καιρούς οικολογικά χαλεπούς επιτέλους κάτι ελπιδοφόρο.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους πολλούς αντιεξουσιαστικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα για να προωθήσουμε την αειφόρο πράσινη ανάπτυξη αναγκαία συνθήκη της οποίας είναι η ανακύκλωση.
Λίγη οργάνωση μόνο χρειάζεται.
Μετά από συμφωνία της υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη με τους αντιεξουσιαστικούς χώρους θα δοθούν τηλέφωνα επικοινωνίας με αυτούς.
Μόλις έχουμε 4-5 άδεια μπουκάλια θα παίρνουμε τηλέφωνο.
Αμέσως κάποιος σύντροφος-ισσα θα έρχεται στο σπίτι μας και θα παραλαμβάνει τα μπουκάλια. Έτσι η δυσκίνητη κρατική μηχανή μέσω της αξιοποίησης χώρων πολιτικής χειραφέτησης όπως τα αντιεξουσιαστικά στέκια θα εκτινάξει στην κυριολεξία τα ποσοστά ανακύκλωσης γυαλιού στη χώρα μας.

Με δεδομένο τη ζήτηση μπουκαλιών που υπάρχει από τους αντιεξουσιαστικούς χώρους δεν θα είναι δύσκολο να γίνουμε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στην ανακύκλωση γυαλιού. Αλλά και οι αντιεξουσιαστικοί χώροι θα ωφεληθούν. Εκτός της τεράστιας κοινωνικής προσφοράς μιας τέτοιας κίνησης που πιστεύουμε πως όλοι θα αναγνωρίσουν, θα έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Μπορούν να μοιράζουν φυλλάδια όταν έρχονται να πάρουν τα μπουκάλια και να διακινούν τις ιδέες τους κάτι που μέχρι τώρα μόνο μέσα στα πανεπιστήμια μπορούν να κάνουν ελεύθερα χάρη στο άσυλο.

Έτσι θα παρακάμψουν την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας των ιδεών τους εκτός των πανεπιστημίων που το σύστημα έχει επιβάλλει. Όλοι λοιπόν θα είναι κερδισμένοι.
Χώρια τις γνωριμίες που μπορούμε να κάνουμε με αξιόλογους νέους-ες.
Λίγο το ‘χεις να έρχεται να παίρνει τα μπουκάλια από το σπίτι σου ο υιός του αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής!!!
Αριάδνη (χωρίς το μίτο της).
http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_08.html#ixzz0Z5hFen6m

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...