8/12/09

Tο εκπαιδευτικό σύστημα είναι καταστροφικό για τη νοημοσύνη…

…..και, να γιατί την έπαθαν τα παιδιά του Νιώτη.


Όσο περισσότερο εκπαιδεύεσαι σε αυτό το φαύλο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, τόσο πιό πολύ ζημιώνεις τη νοημοσύνη σου και τη στοιχειώδη λογική που διέθετες πριν μπεις στα γρανάζια της ανώτατης παιδείας.

Για παράδειγμα, έχεις πάρει τα πτυχία σου, τα μεταπτυχιακά σου, τα ντοκτορά σου. Είσαι νομικός, ποινικολόγος, τελειόφοιτος και αντιλαμβάνεσαι ότι το σύστημα είναι σάπιο.

Αρχίζεις λοιπόν τον ανένδοτο ενάντια στην εξουσία.

Ποιά είναι η εξουσία;

Κάτι καθάρματα στο κοινοβούλιο που..ελέγχουν θεσμούς και κατασταλτικούς μηχανισμούς, πίνουν το αίμα του λαού, κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, παίρνουν παχυλούς μισθούς ενώ ο λαός πεινάει.

Τρέχεις λοιπόν σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, χαλάς το μανικιούρ σου φτιάχνοντας μολότωφ, κουβαλάς γκαζμάδες, στυλιάρια, σιδηρολοστούς, φοράς αντιασφυξιογόνες μουτσούνες, συνωστίζεσαι σε προπύλαια, άσυλα, πετάς πέτρες στους μπάτσους, σε βαράνε οι μπάτσοι, τσούζουν τα μάτια σου από τα δακρυγόνα. Έπειτα συλλαμβάνεσαι, κακοποιείσαι, διασύρεσαι, χαλάει το κινητό σου και ανησυχεί η μαμά σου.

Τόση ταλαιπωρία για το τίποτα. Θα μπορούσες τόσο εύκολα να πετύχεις τον στόχο σου χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Εύκολα και γρήγορα. Άσε που μετά θα ζητούσες και επιεική μεταχείριση από το δικαστήριο καθ’ ότι …ορφανό!
Olympia
http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_6689.html#ixzz0Z5UhadnL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...