9/4/10

Αύξηση 3,9% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή

Αύξηση 3,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών καταναλωτή (ΓΔΤΚ) το Μάρτιο 2010 προς τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2009, έναντι αύξησης 2,8% που είχε σημειωθεί το Φεβρουάριο του 2010 προς τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2009, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤ.Α.).

Σε ό,τι αφορά τον εναρμονισμένο δείκτη τιμών καταναλωτή (Εν.ΔΤΚ) το μήνα Μάρτιο 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2009, παρουσίασε αύξηση 3,9%, έναντι αύξησης 1,5% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση του έτους 2009 προς 2008.

από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.


ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ,ΟΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.


Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΤΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.


ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ.
ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ.


Υ.Γ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_9041.html

Ανώνυμος είπε...

Αλητείες από το indymedia κατά της Εκκλησίας


Σε επιθέσεις κατά εκκλησιών καλούσε το indymedia, η εν Ελλάδι διαδικτυακή βάση των πρακτόρων του Σόρος, την ώρα που οι Έλληνες ορθόδοξοι πενθούσαν για τα πάθη του Χριστού και ανέμεναν την Ανάσταση. Διαβάστε, για να δείτε με ποιους έχει να κάνει η ελληνική κοινωνία:
«Όσοι έχετε οικονομικό πρόβλημα τα παγκάρια σήμερα είναι γεμάτα. Οι παπάδες δεν θα κάνουν καμία ελεημοσύνη ούτε θα δώσουν τίποτα σε κανέναν άπορο. Όταν φεύγει ο επιτάφιος, μέσα στις εκκλησιές μένουν γύρω στα 6-7 άτομα, όλοι ακολουθούνε τον επιτάφιο... Μόλις απομακρυνθεί ο επιτάφιος με τον κόσμο, μπαίνεις, ορμάς στο παγκάρι με τα 4-5 παππούδια (που δεν φεύγουν απλά επειδή δεν μπορούν να περπατήσουν πολύ) και σε δύο λεπτά έχεις πάρει και τον δίσκο με τα φράγκα και φεύγεις... Και κάνεις Πάσχα!!! Φεύγοντας ρίχνεις και στους άπορους που ζητιανεύουν από έξω τίποτα να περάσουν και αυτοί κάπως καλά».
Τα παραπάνω, αναδεικνύουν και τη δειλία των αντιεξουσιαστών. Καλούν τους «συντρόφους» τους να μπουν στις εκκλησίες όταν λείπει ο κόσμος και να επιτεθούν σε ηλικιωμένους που «δεν μπορούν να περπατήσουν πολύ». Εδώ, υπενθυμίζουμε την άποψη της κ. υπουργού Παιδείας, αρμόδιας και για θέματα θρησκευτικής λατρείας για το indymedia, όπως αυτή καταγράφηκε το Νοέμβριο του 2009: «Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης». Αν οι προτροπές σε βιαιότητες κατά εκκλησιών και ηλικιωμένων, αποτελούν «ελευθερία έκφρασης», τότε τι να πούμε εμείς...


http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3863:---indymedia----&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...