2/4/10

Είτε Ντιλιβεράς είτε κλέφτης ο Αφγανός

Η ένορκη κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της μητέρας του 15χρονου Δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Η μητέρα, είπε ότι, «το σακ βουαγιάζ βρισκόταν έξω από τη γυάλινη είσοδο του κτιρίου. Πρώτη το εντόπισε η 11χρονη κόρη της, η οποία άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο του ρολογιού. Καθώς ο σάκος ήταν βαρύς, η μικρή κάλεσε τον αδερφό της για να τον σηκώσει.Ο 15χρονος πλησιάσε, άνοιξε το σάκο και είδε το ρολόι. Η μητέρα είπε στα δύο παιδιά πως το ρολόι ήταν παλιό, αλλά το αγόρι επέμεινε να το πάρουν στο σπίτι τους. Έτσι, σήκωσε τον σάκο, έκανε λίγα βήματα και στα σκαλιά σημειώθηκε η έκρηξη».

Επομένως έγινε οικογενειακή σύσκεψη για την κλοπή μιας τσάντας που δεν ήταν δικιά τους. Η μικρή πρώτα, μετά ο υιός και τελικά η «εκτιμητής» μητέρα. Οικογενειακή σύσκεψη για την κλοπή, ξένου πράγματος, όπως τα λέει η μητέρα.

Όμως ,η μητέρα, αυτόπτης μάρτυρας, διαψεύδει το σενάριο, Χρυσοχοίδη-Παπαγάλων, ότι ο νεαρός Αφγανός, πήρε το ρολόι και προκάλεσε την έκρηξη.
Πήραν την Τσάντα. Και όχι το ρολόι. Επομένως η έκρηξη έγινε ενώ είχαν την τσάντα στα χέρια τους. Και έγινε από το «ελαττωματικό ρολόι».
Η κατάθεση επιβεβαιώνει 100% το δελτιο11.

Είτε κλέφτης, είτε Ντιλιβεράς ο μικρός.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.Με ποιο ακριβώς αίτημα έγινε η συγκέντρωση των 200 μητέρων και μικρών Αφγανών στο Σύνταγμα;
-Μην βάζετε βόμβες στις τσάντες που κλέβουμε;

5 σχόλια:

Μούσα είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119795&cid=4
Θεατρο του παραλόγου ή πραγματικό ξεσπασμα?
Αρχικα δεν αντεχα να το δω ετσι οπως φώναζε αλλα τελικά το είδα ολο για ν΄ακουσω τι λεει.
Περα απο την στημενη καμερα και την γνωστη Αλ Σαλεχ(αυτη δεν είναι?)το ολο σκηνικό μου φαίνεται καπως στημένο.(Αν και καποιοι σπευσαν ηδη να τον κανουν ηρωα )
Καποιοι του εχουν γραψει να πει κατι στα Ελληνικά,
μιλαει για φασισμο,
γι΄ανθρωπινα δικαιωματα και χαρτια που επρεπε να του παρεχει το ελληνικο κρατος
ως προσφυγα.Τι σχέση εχουν αληθεια αυτά με το συμβάν?.Η Σαλεχ μαλιστα 'συντετριμμένη' τον καθησυχάζει οτι θα του δωθουν οταν πανε στο νοσοκομείο.
Η αγανάκτηση του δεν μου φαίνεται τοσο αυθορμητη και δεν μου μοιαζει για θρήνος πατέρα.
Γενικα η υποθεση μου 'βρωμαει' απ΄την αρχή.Αρχικα ελεγαν ολοι οτι ο διαμελισμένος ηταν ο βομβιστης και μολις αρχισε ν΄ακουγεται οτι είναι αλλοδαπος αλλαξε το σενάριο.
ΝΟμιζω οτι εκρυψαν την αλήθεια για να αποτρέψουν τις οποιες εντυπώσεις δημιουργούνταν αν μαθαινε ο ελληνικος λαος οτι ο δράστης ηταν αλλοδαπός.
'Η χρησιμοποιούν το συμβάν για να περάσουν προπαγάνδα για ρατσισμό, για ταλαιπωρημενους προσφυγες και ετσι να εξευμενισουν τα πλήθη για το λαθρονομοσχεδιο και γενικά για τα περαιτέρω σχέδια τους.
Τέλος η ρητορική ερώτηση.
Στους Ελληνες συγγενεις θυματων απο ληστείες και βιασμους απο αλλοδαπους γιατι δεν στηθηκε ποτε μια καμερα.?!
Αναρωτιεμαι πως κρατανε αυτοι οι ανθρωποι τον πονο τους βουβο για τον αδικο και πολλες φορες με φρικιαστικό τρόπο χαμό τον δικο τους απο τους βαρβάρους που εισεβαλλαν.
Η φωνή τους θα μπορούσε να είναι το λαβαρο της διαμαρτυριας και απευθυνομενοι στο θυμικο μας/των Ελληνων να μας κάνουν να δράσουμε επιτελους πραγματικα εναντίον αυτην της εισβολης που απειλει οχι μονο την φυσικη μας υπόσταση αλλα και πολλα αλλα.

Ανώνυμος είπε...

"Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε"

1.4.2010


Σε κλοιό τρόμου βρίσκεται η Αθήνα! Οσοι ζουν στην πρωτεύουσα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με αδίστακτες συμμορίες ατόμων που -για λίγα μόνο ευρώ- είναι σε θέση να αφαιρέσουν ακόμη και μια ανθρώπινη ζωή. Ειδικά για τους κατοίκους του κέντρου, εκεί όπου η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, ο φόβος και η απελπισία «συντροφεύουν» κάθε βήμα των τίμιων ανθρώπων. Η «Espresso» έκανε ένα οδοιπορικό σε περιοχές που «στενάζουν» από κάθε είδους εγκληματικότητα και κατέγραψε συγκλονιστικές ιστορίες ατόμων που έπεσαν θύματα κλοπής, αλλά και ήρθαν αντιμέτωποι με τον θάνατο: Ομόνοια, Πατήσια, Κυψέλη, Μεταξουργείο, Αγιος Παντελεήμονας είναι κάποιες από τις συνοικίες που επιλέγουν να αφήνουν τα αιματηρά σημάδια τους ένοπλοι κακοποιοί, οι οποίοι σκορπούν ανεξέλεγκτα τον τρόμο.


http://www.espressonews.gr/default.asp?
pid=79&la=2&artid=1173591&catid=16

Ανώνυμος είπε...

to skhniko einai sthmeno apo tous idious

mas kubernaei tromokratikh organosei

pera apo oikonomikh tromokratia

bazoun kai alhthines bombes

skotonoun anthropous gia na proxorhsoun thn politikh tous atzenta....


prepei na ginei poreia gia to zhthma me pano pou na leei ksekatara...

stamathste na kanete tromokratikes epitheseis..................

Ανώνυμος είπε...

Τὸ εἶδα τὸ βίντεο.

Κατ'ἀρχὴν ἡ Ψωλὲχ γιατὶ δὲν ἔχει ἐμφανιστεῖ πουθενὰ ποτὲ γιὰ κανένα βιασμένο Ἑλληνόπουλο καὶ κανέναν διαμελισμένο Ἑλληνα;

Ὀντως αὐτὸ μὲ τὰ χαρτιὰ τοῦ πρόσφυγα δὲν ἔχει καμμία σχέση μὲ τὸ συμβὰν ἀλλὰ ἂς ποῦμε ὅτι ὁ πατέρας(ἂν εἶναι πατέρας) πάνω στὴν αὐτή του τὸ πέταξε.

Ἐμένα ὁ λόγος ποὺ ἔβγαλε αὐτὸς μοῦ θύμησε (ἂν δεῖτε σὲ κανένα βίντεο ἀπὸ μέση ἀνατολή) κάτι θρησκευτικοὺς ἡγέτες ποὺ κηρύσουν τζιχάντ.

grenadier είπε...

Καλά, ο τύπος Αφγανός δεν είναι, και σίγουρα ούτε η γυναίκα του. όπως φαίνεται πασιφανέστατα από τα στιγμιότυπα της τηλεόρασης. Για Ασιάτες μού κάνουν, για Αφγανοί με τίποτα. Εν τω μεταξύ το βίντεο κραυγάζει ότι είναι στημένο: ο τύπος είναι μιά χαρά ήρεμος και μόλις του δίνουν κάτι να διαβάσει αρχίζει και φωνάζει μόνος του στο κενό! Ούτε καν μία πρόβα δεν έκαναν!!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...