13/4/10

ΡΕ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;;

ΤΙ ΑΦΕΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟ!!!!
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΑΣ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΦΤΙΑΧΤΕ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ..Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ 1 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ????
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΩΝ.
ΝΑΙ !!!ΑΥΤΟΣ Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ!!!!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν περνάς από την ΑΣ.Ο.Ε. και από άλλες περιοχές τις οδού πατησίων αυτή την ώρα ίσα με 100 και βαλε μαύροι λαθρομετανάστες έχουν κυκλώσει το κτιριο γύρω γύρω και πουλάνε από τσάντες και ότι άλλο σας κατεβεί, εχω ξαναπερασει εκεί πολλές φορές και βλέπω την ίδια άθλια εικόνα, αλλά σαν το σημερινό δεν το εχω ξαναδεί αδυνατεί άνθρωπος να διαβεί το κομμάτι αυτό τις πατησίων, από την περιοχή του πολυτεχνείο δε μέχρι και λίγο πάνω από την ΑΣΟΕ παρατήρησα ότι έχουν έρθει καινούργιες φουρνιές Παπανδρελληνων με βαλίτσες και σάκους στην πλάτη, έτσι όπως βλέπω τα πράματα θα είναι πολύ άσχημα σε λίγο καιρό για την ασφάλεια των ελλήνων αν δεν πάρει το κράτος αμέσως μέτρα και να επαναφέρει το καθεστος της σκούπας, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη αν συνεχιστούν οι αθρόες εισαγωγές πράσινων Ελληναράδων, σήμερα είδα σε ένα μικρό κομμάτι τις πατησίων περίπου στους πεντακόσιους και βαλε λαθρομετανάστες βάλτε με το μυαλό σας σε άλλες περιοχές τι γίνεται, η αθήνα εάλω αν δεν παρθούν μέτρα γρήγορα υπάρχει μεγάλος για την ήδη επιβαρυμενη ασφάλεια αυτής τις πόλης.

Όταν ο δημοσιογράφος ήταν άσχετος ο Μπάσκετ. Η δημοσιογραφία του 1949

    Η Είδηση είναι  του 1949, από το «ΕΜΠΡΟΣ». Το ματς Γαλλία-Λίβανος έγινε στις 17 Μάϊου 1949. Ο μεταφραστής, του εξωτερικού δελτίου δε...