1/4/10

Το διεφθαρμένο σύστημα κατασκευάζει γεγονότα για να προκαλέσει

Δεν χρειαζόμαστε κανέναν ηγέτη αυτή τη στιγμή, εάν είχαμε θα ήταν ότι χειρότερο για το κίνημα, γιατί θα ήταν ο απόλυτος στόχος. Αυτή τη στιγμή το σύστημα ψάχνει να βρει ποιος είναι πίσω από τις πατριωτικές ομάδες αντίστασης, ποιος συντονίζει τις δράσεις για να τον καρατομήσει και να αφήσει ακέφαλο το χώρο.
Με τα τελευταία γεγονότα φαίνεται να προκαλεί την εμφάνιση, την φανέρωση αυτού, που όμως ευτυχώς δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει με την έννοια ότι δεν ηγείται κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος του αγώνα της αντίστασης στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας έχει πρωτοπορήσει έναντι των άλλων οργανώσεων στο ότι δεν έχει προεδρείο αλλά ομάδα. Περιμένουμε και δυναμώνουμε συνεχώς γιατί ακόμη είμαστε ευάλωτοι, όποιος κάνει το λάθος και βγει μπροστά πρόωρα το σύστημα του έχει στήσει παγίδα και θα τον τεμαχίσει και μαζί του θα διαλύσει κάθε πατριωτική ενέργεια βαφτίζοντάς την "εθνικοσοσιαλιστική".
Από τα τελευταία γεγονότα είναι οφθαλμοφανές πόσο δυνατό είναι το σύστημα, πόσο πονηρό και πόσο διεφθαρμένο. Κατασκευάζει γεγονότα για να προκαλέσει.
Προσοχή είναι παγίδα.
Δεν έχουμε περιθώριο για καμία αποτυχία γιατί αυτό θα σημάνει τον πλήρη ενταφιασμό του ελεύθερου δημοκρατικού και εθνικού πνεύματος των πατριωτών. Επιβάλλεται να καταλάβουμε, να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα στο ποιο και που είναι το πρόβλημα ώστε να βρούμε το σωστό φάρμακο για τη λύση του, εάν δεν το κάνουμε αυτό εάν κάνουμε ή έχουμε ήδη κάνει λάθος διάγνωση είμαστε και σε λάθος δρόμο.
Ο λαός θα αργήσει ακόμη να βγει στους δρόμους γιατί τα αποτελέσματα της κρίσης και της βαριάς φορολογίας θα φανούν όχι άμεσα αλλά σε λίγα χρόνια.
Τα αποτέλεσμα του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων για παράδειγμα δεν θα φανεί άμεσα στους επαγγελματίες που πλήττονται αλλά μακροπρόθεσμα.
Όλοι έχουν ακόμη το κομπόδεμά τους και την πελατεία τους και κανείς από αυτούς δεν μπορεί να φανταστεί αυτό που θα πάθει, μέχρι τότε όμως δεν πρέπει εμείς να κάνουμε βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις.
Η Επ-Ανάσταση θα έρθει, είναι κοντά, αυτή τη στιγμή γίνονται οι απαραίτητες ζυμώσεις, έρχεται η ώρα όπου εμείς οι απόγονοι των ηρώων του '21 θα ολοκληρώσουμε το έργο τους, θα κάνουμε πράξη την εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία, ο Θεός έχει βάλει την υπογραφή του γι'αυτό, μην το ξεχνάτε, ζήτω το Έθνος μας. Έλληνες καλή Ανάσταση σε όλους .Ο αγώνας μας είναι δίκαιος.
Με αγωνιστικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς –

Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Κατά τα άλλα θα έλεγα δώσε μου ένα κανάλι T.V για να μπεί το κόμμα στη Βουλή με δύο πανελλαδικά γίνεται Αξιωματική αντιπολίτευση και πάει λέγοντας. Παραδείγματα :Ο Δ. ΤΣΟΒΟΛΑΣ, ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΕΦΥΓΕ ΦΤΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΣ, BLUESKY ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΙΚΡΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΕΠΕΙΔΗ EXOYME THN XOYNTA TΩΝ MME ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΥΟΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Η ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Β Ι Α Ι Α !!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Πατριώτη, να μην στοχοποιήσουμε τα κεφάλια μας.
Είναι μια σεβαστή παράμετρος.

Όμως, κανένα καφεδάκι θα πιούμε;;
Καλό το web, αλλά στον καφέ γνωρίζουμε και κόσμο.
Ας είναι και εαρινό, πάει με την εποχή.
Έναν απολογισμό βρε αδελφέ...
Κάτι..

Από Φως

Ανώνυμος είπε...

Να`σαι καλά, Καπετάν Κέφαλε και να κρατάς ψηλά το φρόνημα. Η πατρίδα έχει ανάγκη φωνές όπως τη δική σου.

Ένα πατριωτικό υπερκομματικό κίνημα μπορεί να συσπειρώσει κόσμο, αν είναι αγνά πατριωτικό.

Τιμούμε την μνήμη του Μέγιστου Διανοούμενου των Νέων Ελλήνων

/a> 16 Μαΐου 1968.  Πέθανε, στην Αθήνα,  σε ηλικία μόλις  64 ετών,  (από υπερτασική εγκεφαλοπάθεια),  το οξύτερο πνεύμα του Ελληνικού Έθν...