9/4/10

Άλλο εμείς και άλλο ο «σύντροφος» Ταλάτ

Το αίτημα των Κυπρίων για Ένωση με τη μητέρα Ελλάδα, υπήρξε ιστορικά ένα δίκαιο αίτημα.
Η θέλησή μας για εθνική ολοκλήρωση όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε φασισμός, ούτε εθνικισμός, όπως ο αισχρός προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΑΚΕΛ επιχειρεί να παρουσιάσει.
Η Κύπρος υπήρξε επί χιλιετίες ένα κέντρο ελληνικού πολιτισμού και η ελληνικότητά μας επιβίωσε διαμέσου των αιώνων παρά τους πάμπολλους κατακτητές. Επιπλέον, η πλειοψηφία του πληθυσμού του νησιού είναι δια μέσου των αιώνων, ελληνική.
Η Κύπρος είναι ελληνική λοιπόν, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Βεβαίως, δεν έχουμε ψευδαισθήσεις για τα όσα μεσολάβησαν και πιστεύουμε ότι πρέπει να θωρακίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Κυπριακή Δημοκρατία. Γι' αυτό κι εμείς αντιταχθήκαμε το 2004 στο ΔΗΣΑΚΕΛ και στις λοιπές δυνάμεις της Πλατφόρμας του "ΝΑΙ" που αποδέχονταν διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Γι' αυτό κι εμείς επιθυμούμε μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Κυπριακή Δημοκρατία.
Το ΑΚΕΛ όμως, οποιονδήποτε μιλήσει για Ένωση ή για ελληνισμό, θα σπεύσει να τον ονομάσει φασίστα και πραξικοπηματία (όπως τον πολύ καλό φίλο της Επιτροπής Βάσο Φτωχόπουλο, το σύγχρονο Αριστοφάνη της Λευκωσίας, ο οποίος εκδίδει την μηνιαία εφημερίδα "Ένωσις").
Ένωση με την Ελλάδα, για το ΑΚΕΛ είναι φασισμός!
Βεβαίως για το ενδοτικό ΑΚΕΛ, ακόμη και η αντίθεση στη ρατσιστική διζωνική ομοσπονδία, φασισμός είναι! Άσχετα αν οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της φασιστικής αυτής "λύσης" είναι όχι μόνο το ΑΚΕΛ, αλλά και το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.).
Αν η Ένωση με τη μητέρα Ελλάδα όμως ενοχλεί το σημερινό ΑΚΕΛ, αυτό δεν ισχύει για την Ένωση με την Τουρκία.
Έτσι δεν είδαμε καμία αντίδραση του ΑΚΕΛ εναντίον της αφίσας "Ο Ταλάτ με ενώνει με την Τουρκία" που αναρτήθηκε στα κατεχόμενα. Ο "σύντροφος" δικαιούται να προωθεί την τουρκοποίηση της Κύπρου, μιας Κύπρου που ποτέ δεν ήταν και ελπίζουμε ότι ποτέ δε θα γίνει τουρκική.
Οι Ελληνοκύπριοι όμως, δε δικαιούνται να υπερασπιστούν την ελληνικότητα της Κύπρου, την ελληνικότητα της Κερύνειας. Όποιος δε θέλει τη διζωνική, όποιος μιλά για ελληνισμό, είναι ακραίος.
Απέναντι σ' εμάς ο Δ. Χριστόφιας είναι Οδοστρωτήρας. Απέναντι στον Ταλάτ όμως είναι cheerleader!

Πηγή : http://www.christofias-watch.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...