10/4/10

Στην Ελλάδα έχουμε κυβέρνηση Goldman Sachs

Προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση για ενεργοποίηση του πακέτου στήριξης της ελληνικής οικονομίας στην οποία… κατέληξαν οι Ευρωπαίοι Εταίροι λήφθηκε μια μέρα μετά την αποκάλυψη του εσωτερικού εγγράφου της Goldman Sachs, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα.
Με τον τρόπο αυτό απαντήθηκε επιτέλους και το παλαιό ερώτημα αναφορικά με το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο και όχι μόνο: Η Goldman Sachs.
Πολύ σύντομα, απ ότι φαίνεται, θα δούμε και μια κυβέρνηση- μαριονέτα της, καθώς η παρούσα, αφού ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά δε θα μπορέσει να σταθεί…

Επειδή τις προσεχείς λίγες μέρες θα αντιμετωπίσουμε μια ανελέητη εκστρατεία (παρα) πληροφόρησης καλό θα είναι να μην ξεχνούμε κάποια βασικά:

- Οι αποφάσεις στήριξης και τα πακέτα που ανακοινώνονται και θα ανακοινωθούν τόσο από την ΕΕ όσο και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι σταγόνα στον ωκεανό των ελληνικών ταμειακών υποχρεώσεων της ερχόμενης τριετίας.
- Η προσφερόμενη «βοήθεια» έχει στόχο την εγκατάσταση ενός μηχανισμού διαχείρισης του ελληνικού χρέους, δηλαδή, της ελληνικής οικονομίας και του συνόλου των πλουτοπαραγωγικών πόρων.
- Τα όποια οικονομικά πακέτα προσφέρονται έναντι τρομακτικών ανταλλαγμάτων:περικοπές μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ανατροπή εκ βάθρων των εργασιακών σχέσεων και του ασφαλιστικού.

Στόχος της επίθεσης στο εισόδημα των εργαζομένων δεν είναι η οικονομία. Είναι η ουσιαστική υποτίμηση του νομίσματος (είτε επιστρέψουμε στη δραχμή είτε μας τα πάρουν με μειώσεις και φόρους, θα έχουμε το προσεχές διάστημα πολύ λιγότερα ευρώ στη τσέπη) και η συνολική απορρύθμιση της ελληνικής οικονομίας και η υπονόμευση των δυνατοτήτων της χώρας.

Με απορυθμισμένη την οικονομία της χώρας και εξουθενωμένο και φοβισμένο τον λαό της, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του γνωστού και συνηθισμένου σχεδίου που ακολουθείται κατά γράμμα όπου επεμβαίνει το ΔΝΤ: Το ξεπούλημα των πόρων.

Ήδη η Ελληνική κυβέρνηση έχει αποτιμήσει τη δημόσια περιουσία η οποία φτάνει στα 300. δισ ευρώ, όσο δηλαδή είναι και το χρέος. Κανείς δε γνωρίζει τι περιλαμβάνει αυτή η περιουσία…

Αυτό που ήδη είναι γνωστό, είναι πως η κυβέρνηση την ερχόμενη βδομάδα θα πάρει αποφάσεις για την ολοκλήρωση των ιδιωτικοποιήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις προς εκποίηση επιχειρήσεις συμπεριλαμβάνονται η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ και ο ΟΠΑΠ!

Η εκποίηση των δημόσιων πόρων (επιχειρήσεις, υποδομές, φυσικό κάλος, ορυκτά κλπ) είναι το αντάλλαγμα με το οποίο θα ανταμειφθούν αυτοί που θα δανείσουν την Ελλάδα. Το τραγικό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως οι πόροι εκποιούνται δια παντός ενώ τα δανεικά δε φτάνουν για να καλύψουν ούτε τις ανάγκες του προσεχούς έτους.

από τον Σκακιστή
http://www.halkidikiblogs.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πως φτάσαμε ως εδώ μπορείτε να το διαβάσετε στο άρθρο "Πώς διογκώνεται το δημόσιο χρέος μιας χώρας" που είναι βασισμένο στο πασίγνωστο πλέον βιβλίο του John Perkins "Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου"

http://elliniki-anagennisi.blogspot.com/2009/11/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

“Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ”!!

“Ο Χριστόφιας στην ομιλία του στα εγκαίνια του οικήματος της ΠΕΟ στις Βρυσούλες με διχαστική διάθεση επιχειρώντας την πόλωση έκανε λόγο για μασκοφόρους εκτελεστές της ΕΟΚΑ του 1959.


“«θέλω να σας δώσω ακόμα μια υπόσχεση. Αυτή η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά δώσαμε υπόσχεση στο κόμμα μας και στο λαϊκό μας κίνημα ότι θα δικαιώσουμε την μνήμη των ανθρώπων που έχουν δολοφονηθεί από τους μασκοφόρους της Ε.Ο.Κ.Α το 55-59 και να είσαστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει πριν τελειώσει η θητεία της κυβέρνησης. Εφ όσον άλλοι που είχαν διπλό καθήκον να το πράξουν δεν το έπραξαν και μας ευλόγησε εμάς ο λαός να βρεθούμε στην εξουσία, θα το πράξουμε εμείς» είπε.


Το δικό μας σχόλιο:



Δυστυχώς οι «μασκοφόροι εκτελεστές» της ΕΟΚΑ «δεν έκαναν καλά τη δουλεία» τους. Αλλιώς δεν θα μας κυβερνούσαν κάτι απάτριδα καθάρματα που δεν μπορούν να προσδιορίσουν καν την εθνικότητά τους (ή την κρύβουν;).”

Πηγή:antistasi.org

http://www.adiakritos.gr/?p=16055

Ανώνυμος είπε...

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=52&t=179460

Παρεμπόριο Stop!
ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρρικανούς στην οδο Ερμού
http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkAZ3w&feature=player_embedded

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Απριλίου στις 2:00 μ.μ. η ομάδα ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! που έχει δημιουργηθεί στο Facebook από τους εμπόρους και κατοίκους των Αθηνών που μήνυσαν τον Δήμο και την ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει την πρώτη της ακτιβιστική δράση, κατεβαίνοντας στην οδό Ερμού για να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει την ανενόχλητη δράση των αλλοδαπών παρανόμων μικροπωλητών, καθώς και την απόλυτη αδράνεια των αρμοδίων αρχών.
Πολλοί θα πουν, ότι με την προβολή που έχει η όλη αυτή δράση, κάποιοι θα φροντίσουν την συγκεκριμένη ώρα να μην υπάρχει ούτε ένας μικροπωλητής στους δρόμους του κέντρου. «Δεν πειράζει», λένε οι επικεφαλής της ομάδος, «ακόμη κι έτσι, θα έχουμε έστω για λίγο, έστω σε μία περιορισμένη γεωγραφική κλίμακα, πετύχει τον σκοπό μας». Διευκρινίζουν, ότι δεν πρόκειται για κάποια πολιτική ενέργεια, αλλά για κοινωνικό – συνδικαλιστικό ακτιβισμό, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι της πατρίδος μας και σημειώνουν ότι, αν κάποιοι πολιτικοί θέλουν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτοι «όσο το πλαίσιο δεν φοράει και...καπέλο».
«Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου δρωμένου, θα αξιοποιήσουμε την ομαδική μας παρουσία και θα μπορέσουμε ανενόχλητοι να φωτογραφήσουμε τους παρανομούντες αλλοδαπούς, χωρίς κάποιος από αυτούς να μπορεί να μας επιτεθεί. Εν παραλλήλω, μέλη της ομάδος θα διανέμουν στους καταναλωτές ένα κείμενο, όπου θα περιγράφονται οι αρνητικές συνέπειες της αγοράς προϊόντων από παρανόμους μικροπωλητές», μας λέει ο δημιουργός της ομάδος. Το συγκεντρωθέν υλικό θα αναρτηθεί στην σελίδα της ομάδας ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! στο Facebook και θα χρησιμοποιηθεί στον δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει εναντίον του Δήμου και της ΕΛ.ΑΣ. για το πρόβλημα του παρανόμου εμπορίου.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι, ότι η ομάδα αυτή, εν αντιθέσει με αρκετές άλλες στον συγκεκριμένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ενεργή και ζωντανή. Ήδη, έχει συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό στοιχείων οπτικοακουστικού υλικού, που θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, εάν ο εισαγγελέας ασκήσει εν τέλει ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων για το αίσχος του παρανόμου εμπορίου στην Αθήνα, τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα, και εν γένει σε όλα τα πολυσύχναστα σημεία της πατρίδος μας.

http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkAZ3w&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ 3 ΠΗΓΩΝ

1). Με απορυθμισμένη την οικονομία της χώρας και εξουθενωμένο και φοβισμένο τον λαό της,

2). http://www.youtube.com/user/Evonymos#p/u/5/Z-OQy14uWTw
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

Γ. Αμοιρίδης:
Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει γιατί 92% υπάρχει ιδιοκτησία του Έλληνα που δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

Λ. Γεωργιάδης:
Κύριε Αμοιρίδη αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το δημοσιονομικό που λέτε η ιδιοκτησία, δεν έχει καμιά σχέση

1+2= ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ.
ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 92% ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΠΑΓΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (ΓΚΕΤΟ), ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κ.α.) ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
=====================================
3). Μερικό κείμενο από ένα μεγαλύτερο κείμενο με τίτλο:
Το Ξεπούλημα Της Ελλάδας Από Τους Πολιτικούς Είναι Εργαλείο Ανάπτυξης Και Ειρήνης.

Ήταν απόφαση των κυβερνήσεων η αύξηση της διαφθοράς και όχι των πολιτών,
επειδή για αυτές, το ξεπούλημα της Ελλάδας είναι εργαλείο ανάπτυξης και ειρήνης που φέρνει η πολυπολυτισμικότητα για το μεγάλο κεφαλαίο, ένα εργαλείο που πλάθουν με με τα δικά τους τα χέρια και που το βελτιώνουν συνεχώς.

Η μετεξέλιξη της διαφθοράς
(δραστική μείωσή της ανεπίσημης διαφθοράς και άνοδος της επίσημης διαφθοράς μέσω της αποπληρωμής του χρέους, που οι κυβερνήτες κυρίως δημιούργησαν, και των τόκων τους)
είναι το τωρινό ζητούμενο για την συνεχή αποπληρωμή της αεριτζίδικης οικονομίας

1). χρεών από δάνεια,
2). χρηματιστήριο,
3). ομόλογα,
4). πράσινα τέλη σε υπηρεσίες και προϊόντα,
5). κοπή χρήματος
6). ξεπούλημα του υπόγειου ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο & άλλα ορυκτά) σε εταιρίες και τράπεζες
7). μελλοντική υπερτιμολόγηση προϊόντων και ορυκτών (χρυσός, πετρέλαιο κ.α.) ελέγχοντας τις ποσότητες και τους κατόχους πολύτιμων αγαθών

που χρησιμοποιεί η ανεπίσημη παγκόσμια κυβέρνηση για την διεύρυνση της εξουσίας της.

Η αεριτζίδικη οικονομία (τραπεζών και πολυεθνικών) είναι ένα αδηφάγο τέρας που δεν χορταίνει ποτέ με εργαλείο την πολυπολυτισμική ισοπέδωση, ώστε η αυτοδιάθεση των εθνών να γίνει αδύνατη.

Άρα το ξεπούλημα της Ελλάδας από τους πολιτικούς είναι εργαλείο ανάπτυξης της αεριτζίδικης οικονομίας, και ειρήνης στον πολυπολιτισμικό κόσμο.

konstantinos είπε...

Σήμερα (τουλάχιστον εγώ σήμερα τό διάβασα) ήλθε εις τήν δημοσιότητα ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εισεπράχθησαν προμήθειες τής τάξεως τών Ευρώ 83 εκατομμυρίων διά τήν παραγγελία τών υποβρυχίων. Διατί λοιπόν κανένας δεν λέει να δεσμευτούν οι περιουσίες τών πολιτικών πού έλαβαν τέτοιες προμήθειες και σήμερα οι πολικοί ζητούν από τους συνταξιούχους να συνεισφέρουν από τό υστέρημά τους; Τό δημοσίευμα λέει ότι από τό 2000 και εντεύθεν έγινε ο κακός χαμός από τους υπουργούς Εθνικής Αμύνης, Εξωτερικών και φυσικά των Πρωθυπουργών. Γιατί ξεχάσαμε αυτό πού είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου «είπαμε να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας αλλά όχι και 500 εκατομμύρια».
Να τά φέρουν ΟΛΑ πίσω, αλλιώς να σαπίσουν στην φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες.

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ.
ΕΤΣΙ ΞΕΓΥΜΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ, ΛΕΩ ΕΙΧΑΝΕ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΣΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ.

ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΑΛΑΙΟ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ.