16/4/10

Ανατροπή της Συμμορίας Αβάπτιστου-Goldman Sahs και εκλογές εδώ και τώρα

Κάτω οι Ψεύτες ,Κάτω οι Κλέφτες, Κάτω οι αλήτες, Έξω οι προδότεεεες

Σπυρος Χατζάρας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κάποιος την οικονομική κρίση στην Ελλάδα την συνδυάσει με την άνοδο του δολλαρίου και της Αμερικάνικης οικονομίας, με την άυξηση της τιμής του πετρελαίου, με τα τεράστια κέρδη των κερδοσκόπων της goldman "sucks" και την πτώση του ευρώ, μπορεί να συμπεράνει οτι η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν δούρειος ίππος από τις ΗΠΑ για την διάλυση της ΕΕ εκ των "έσω". Οι Γερμανοί, που βρίζουν οι πασόκοι οτι είναι τάχα "συντηρητικοί και ρατσιστές" τον πήραν χαμπάρι τον προδοτικό ρόλο του πασοκ και γι' αυτό πνέουν μένεα εναντίον μας. Ακούγεται οτι δίνονται ΞΑΝΑ υπερωρίες (πλασματικές) στον δημόσιο τομέα...ΑΛΗΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριο Σπύρο Χαντζάρα.

Αγαπητέ κύριε Χαντζάρα,
Σε ένα βιβλίο που διάβασα πρόσφατα με τον τίτλο "προς μια παγκόσμια δικτατορία" στο τέλος του υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστολή την οποία ο συγγραφέας του βιβλίου Gary H.Kah προτρέπει τους αναγνώστες να την στείλουν στους πολιτικούς και βουλευτές που ψηφίζουν, εκφράζοντας έτσι την αντίσταση τους με έναν ιδιαίτερα πολιτισμένο τρόπο.Παρακάτω παραθέτω την επιστολή αυτή που θα ήταν ευχής έργο εάν όλο και περισσότεροι πολίτες στέλναμε στους πολιτικούς που ψηφίζουμε, η αντιγραφή αυτής της επιστολής είναι ελεύθερη για όλους τους Έλληνες πολίτες:

Αγαπητέ κύριε(το όνομα του εκλεγμένου αξιωματούχου)
Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει πολύς λόγος απο τον Πρωθυπουργό και αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών από διάφορα μέλη της Βουλής και υπουργούς για την Νέα παγκόσμια τάξη όπως και για μια νέα εποχή που ανατέλλει. Σαν κάποιος που γνώρισε το πραγματικό νόημα του όρου αυτού(μια παγκόσμια κυβέρνηση), επιθυμώ να σας εκφράσω την βαθειά ανησυχία μου για τις συνέπειες.Σαν πολίτης της Ελλάδας που τα δικαιώματα του προστατεύονται απο το Σύνταγμα, δεν επιθυμώ να γίνω "παγκόσμιος πολίτης" τιθέμενος κάτω απο την εξουσία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου συντάγματος. Δεν είναι υποχρεωση της χώρας αυτής να μπει κάτω απο τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών και κάθε άλλου παγκόσμιου κυβερνητικού σώματος.Εάν γίνει κάτι τέτοιο με την συνεργασία σου δεν θα είσαι μόνο αντισυνταγματικός και Ανθέλληνας αλλά και επίσης εξαιρετικά επικίνδυνος στις θρησκευτικές και πολιτικές ελευθερίες των πολιτών. Σου ζητώ λοιπόν να πράξεις ότι είναι δυνατόν απο την θέση σου για να προστατεύσεις την κυριαρχία αυτού του έθνους.Να αντισταθείς σε κάθε κλήση για Συντακτική Συνεύλευση ή άλλες προσπάθειες που θα προσπαθήσουν να αλλοιώσουν το Σύνταγμα μας.Δεν αποτελούμε μέρος μιας "κοινότητας Εθνών" , αλλά ένα ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν σκληρά για για την θρησκευτική και πολιτική ελευθερία του Έθνους μας. Μετά απο τόσους αιώνες αγώνων να παραμείνουμε ελεύθεροι , θα ήταν προδοσία να κλονισθούν οι θεμελιώδεις μας αρχές και να υποταχθούμε στην εξουσία άλλων.Η θέση μας αυτή δεν σημαίνει πως δεν θα μοιραστούμε τα υλικά δώρα του θεού και τις πηγές των πρώτων υλών για να βοηθήσουμε τους πτωχούς. Αντιθέτως. Οι Έλληνες έχουν κάνει πολλά για να βοηθήσουν τους άλλους λαούς , στη διάρκεια της ιστορίας.Αυτό είναι μια κραυγή ενάντια στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Παρακαλώ θυμηθείτε πως ένα εκλεγμένος αξιωματούχος της Ελληνικής κυβέρνησης έχει Συνταγματικό καθήκον να αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των πολιτών της περιοχής του.Σαν ψηφοφόρος για τον οποίο είσαστε υπόχρεος, λαμβάνω το θάρρος για να εκφράσω την ανησυχία μου και να σας πιέσω για να αναλάβετε ανάλογη δράση.Να είσασθε βέβαιος, πως εάν υποστηρίξετε την ανάμειξη της Ελλάδος στην αναδυόμενη Νέα Παγκόσμια τάξη με οποιδήποτε τρόπο, εγώ όπως και ένας αυξανόμενος αριθμός ψηφοφόρων της δικαιοδοσίας σας , θα αντιδράσουμε αναλόγως στην περίοδο των εκλογών. Εάν αντιθέτως παραμείνεις πιστός στο Σύνταγμα της Ελλάδος και στους πολίτες που προστατεύει , θα δεχθείτε την αμέριστη συμπαράσταση κατά τις εκλογές. Οι ενέργειες σας θα αποτελέσουν αντικείμενο διαρκούς μελέτης.
Ας σας δώσει ο θεός σοφία στην αποφαση σας!
Ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης.
(Η υπογραφή σας)

Ο συγγραφέας του βιβλίου μας προτρέπει να χρησιμοποιήσουμε την παραπάνω επιστολή σαν δείγμα για να την αποστείλουμε σε βουλευτές ή σε άλλα πρόσωπα της εξουσίας και εφόσον έχουμε χρόνο να γράψουμε ένα παρόμοιο γράμμα με δικά μας λόγια το οποίο θα είναι πιο αποτελεσματικό αν γραφεί με το χέρι.

Κύριε Χατζάρα, εάν μπορείτε να διαβάσετε την παραπάνω επιστολή σε κάποια απο τις επόμενες εκπομπές σας θα μπορέσουν να την ακούσουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν μέσω του διαδικτύου,ας στείλουμε όλοι μαζικά μια επιστολή διαμαρτυρίας ανεξαρτήτα κομματικής τοποθετήσεως πριν χάσουμε και την τελευταία πολιτική μας ελευθερία. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε τις ανοησίες με τις επιστολές. Χρειάζονται άλλες μέθοδοι που απαιτούν οι καιροί και ο αντίπαλος.
Ας γίνει καθημερινή μας σκέψη πως θα γκρεμίσουμε τον μεγαλύτερο αρχιμαλάκα που πέρασε ποτέ από τα έδρανα της πολιτικής μαζί με την συμμορία των τυχοδιωκτών και ανικάνων που τον περιβάλλει.

Ανώνυμος είπε...

Του Γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη: Η Ευρώπη μας θέλει πειθήνιους και... προσαρμοσμένους!
http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info&lang=1&id=190
Η οικονομική κρίση είναι ψεύτικη, είναι σαν την γρίπη των χοίρων με τα εμβόλια… που μας επέβαλαν να κάνουμε, αφού πιο πριν μας τρομοκράτησαν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. με κατευθυνόμενες όπως πάντα ειδήσεις

Το ίδιο ισχύει και τώρα, θέλουν να περάσουν όλα τα μέτρα εξευρωπαϊσμού και προσαρμογής της χώρας μας στα ευρωπαϊκά δεδομένα, που έχουν υπογράψει στις συνθήκες Μάαστριχτ, Σένγκεν, Άμστερνταμ, Λισαβόνας κτλ., με τελικό όριο εφαρμογής τους εκ μέρους μας το 2010. Γι’ αυτό το λόγο μας τρομοκρατούν τώρα τα Μ.Μ.Ε. λέγοντας ότι είναι άδικα μεν τα μέτρα, αλλά αναγκαία, θέλοντας να μας καθηλώσουν.
Γι’ αυτό μη μιλάτε. Μην αντιδράτε! Έτσι πιστεύουν ότι θα εφαρμοστούν ανώδυνα και στην Ελλάδα όσα η Ε.Ε. έχει ζητήσει για την πλήρη συμμετοχή μας σ’ αυτήν. Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το κόμμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ (7 δισ. ευρώ!!!!!!!!!) ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του{http://www.koinwnia.com/2009-05-15-10-00-17/137-2010-03-11-12-20-11}.

Αν διαβάσετε το περιοδικό της Μονής μας, «Ορθόδοξη Μαρτυρία», τεύχος 143 του 2008, θα δείτε ότι από τότε το είχαμε γράψει, ότι το 2010 θα γίνουν πράγματα στην Ελλάδα που ούτε τα φανταζόμασταν τότε… Και ήλθαν, διότι προβλέπονταν από τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες που τόσα χρόνια υπογράφανε όλοι οι πολιτικοί μας, ότι πρέπει να εφαρμοσθούν έως το 2010… Φρόντισαν δε, να φύγει η Ν.Δ. από Κυβέρνηση, διότι εάν ήταν Κυβέρνηση τώρα, το ΠΑΣΟΚ θα σήκωνε και τα πεζοδρόμια… Έτσι παρέδωσε η Ν.Δ. στο ΠΑΣΟΚ την βόμβα που έσκασε στα χέρια τους. Γνωρίζοντας ότι είναι υποχρεωμένοι να τα εφαρμόσουν, τώρα η Ν.Δ. λέει συνεχώς προς το ΠΑΣΟΚ… πάρτε και άλλα μέτρα, γι’ αυτό άλλωστε συμφωνεί με τα μέτρα αυτά και δεν ξεσηκώνει τον λαό. Είναι ελληνικέ λαέ όλα προσχεδιασμένα από ετών… Ας ξυπνήσουμε… Μας ξεπουλούν όλους εμάς, αφού αυτοί θησαύρισαν πιο πριν εις βάρος μας.
Ερωτούμε και ας μας απαντήσουν:
Πώς έρχονται από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. να ελέγξουν το Υπουργείο Οικονομικών και άλλα ελληνικά Υπουργεία μας, αν αυτό δεν προκύπτει από κάποια συμφωνία;
Πώς μας βάζουν υπό επιτήρηση, εάν αυτό δεν προβλέπεται στις ανωτέρω συμφωνίες καθώς και ότι αν τις παραβιάσουμε, τότε τον έλεγχο θα τον έχει η Ε.Ε.;
Πολιτικοί γάμοι, αποποινικοποίηση μοιχείας, γάμος ομοφυλοφίλων, χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, ηλεκτρονική παρακολούθηση, ηλεκτρονικές ταυτότητες, διαβατήρια, κατάργηση μονιμότητας Δημοσίων Υπαλλήλων, ελεύθερες απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις όλων των δημοσίων φορέων, διακοπή δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, διακοπή επιδόματος αδείας και όλα όσα ακόμη έρχονται… τα έχουμε αποδεχθεί από ετών με τις συνθήκες (εν αγνοία του λαού) και είχαμε συμφωνήσει ότι θα τα εφαρμόζαμε έως το 2010, τελευταία ημερομηνία εξευρωπαϊσμού της χώρας μας…
Όλα αυτά που εφαρμόζονται σήμερα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη ισχύουν από ετών. Αφού θέλουμε να είμαστε μέλος της Ε.Ε. είναι αναγκαία η προσαρμογή μας.
Αν δεν τα κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση, θα αναλάβει μόνη της η Ευρώπη μέσω του Δ.Ν.Τ. να τα εφαρμόσει. Διαφορετικά, δεν έχει δάνεια. Εκβιασμός ωμός! Ή κάνετε ό,τι έχουμε συμφωνήσει ή θα πεινάσετε!!
Έτσι τρομοκρατούν μέσω των Μ.Μ.Ε. τον κόσμο, ώστε ανώδυνα και χωρίς φασαρίες και αντιδράσεις να περάσουν όλα τα ευρωπαϊκά νομοσχέδια και τις ευρωπαϊκές εντολές που έχει στείλει η Ευρώπη από ετών στην χώρα μας…
Αυτά προς στιγμή. Περισσότερα θα πούμε αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε η επιστολή που αναφέρει ο αναγνώστης δεν είναι ανοησία ειδικά αν σταλεί μαζικά, ελπίζω να την διάβασες πριν τον χαρακτηρισμό αυτής της κίνησης ως ανοησία. Εσύ προτείνεις κάτι συγκεκριμένο? Γιατί με την σκέψη δεν γκρεμίζονται οι αρχιμαλάκες.
Φιλικά.

εργδημεργ είπε...

Προκηρύσσονται εκλογες, αν η παρούσα κυβέρνηση είναι "αντίθετη με το λαϊκο αίσθημα"; Ναι ή ού;

Κύριε Παπούλια;