17/4/10

In Goldman Sachs We Trust


«In God We Trust» is the official motto of the United States

Το πρωϊ της 8ης Απριλίου, ο επικεφαλής οικονομολόγος της Goldman Sachs για την Ευρώπη, Ερικ Νίλσεν, έστειλε με email «εμπιστευτικό σημείωμα»,(που το έμαθε όλος ο Κόσμος), στους κορυφαίους συνεργάτες του ,λίγες ώρες πριν από την συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τις δηλώσεις Τρισέ, με την επείγουσα «εκτίμηση» ότι η συμφωνία για εμπλοκή του ΔΝΤ στην Ελλάδα, «είναι δεδομένη», και ότι «είναι πολύ πιθανό να κλεισθεί τις αμέσως επόμενες εβδομάδες».

In Goldman Sachs We Trust

Ο κ. Σπύρος Αλογοσκούφη, γιος του Γιώργου Αλογοσκούφη, από την άνοιξη του 2009, εργάζεται, στην Goldman Sachs. Ο πατέρας του ,αποχώρησε από τη θέση του υπουργού με τον ανασχηματισμό του Ιανουάριου του 2009.Ολα νόμιμα και ηθικά.

In Goldman Sachs We Trust (Τα παιδιά μας)

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2008 ,η Berkshire Hathaway του φιλάνθρωπου Warren Buffett επένδυσε 10 δις δολλάρια, στην κλειδονιζόμενη Goldman Sachs ,για να ενισχύσει την ρευστότητα της. Με 5 δις αγόρασε το 10% των προνομιούχων μετοχών και με τα άλλα 5 δίς αγόρασε κοινές μετοχές στην τιμή των 115 δολ ανά μετοχή αντί των 125.05 που ήταν η τιμή κλεισίματος. Από τις κοινές μετοχές αποκόμισε κέρδος 3 δίς (60%) μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.

(Χθες η μετοχή της Goldman Sachs άνοιξε στα 183.62 δολλάρια. Και έχασε 12.79%‎ λόγω της δίωξης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και έκλεισε στα 160.70. κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η μετοχή της Goldman Sachs έπεσε μέχρι τα 155.55 δολλάρια.Μετα δόθηκαν «εξηγήσεις» και ….συνήλθε)

In Goldman Sachs We Trust (τα λεφτά μας)

"In Goldman Sachs We Trust,"

Μια καυστική παρατήρηση του John Kenneth Galbraith σχετικά με το πώς οι «Κυρίαρχοι του Σύμπαντος» της Goldman Sachs έπαιξαν με τις μετοχές της Blue Ridge και της Shenandoah, και με διάφορα κερδοσκοπικά κόλπα έκαναν την κατάρρευση της «αγοράς» του Οκτώβριου του 1929 πολύ χειρότερη από ό, τι θα ήταν.

Και μια αντίφαση
Στις 7 Ιουλίου 2009 ., το http://www.forbes.com έγραφε:

In Goldman Sachs We Trust. The investment bank has a special culture that has helped it respond brilliantly to crises.

Χθές ,16 Απριλίου 2010, το Forbes.com έγραφε:


In Goldman Sachs We (Do Not)Trust . The firm clearly had its way with the Fed and the Treasury, but now the SEC says it stepped over the line.
Σπ.Χ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_2740.html


"Ανδραγαθήματα" λαθρομεταναστών

Σύλληψη αλβανού επ' αυτοφώρω

Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του εν πλω

Αλλοδαπός μαχαίρωσε ομοεθνή του εν πλω

Αλλοδαπός είχε… ρημάξει την Ανατολική Αττική

Εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών διακίνησης λαθρομεταναστών

Εξι συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών

Στο στόχαστρο αλλοδαπών ληστών βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ

Ελληνες στο Λονδίνο για... ακίνητα
Η κρίση προκάλεσε κύμα επενδύσεων σε λουξ ακίνητα της βρετανικής πρωτεύουσας

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_931.html

Ανώνυμος είπε...

Υπηρέτησα φαντάρος με ελληνοποιημένους.... πάρτε μια γεύση...


Όποιος έχει υπηρετήσει φαντάρος και έχει μπανίσει "ρωσοπόντιους" ελληνοποιημένους ουκρανούς γεωργιανούς και αλβανούς έχει καταλάβει την τύχη που θα έχει το στράτευμα σε περίοδο πολέμου.

Στη μονάδα που ήμουν ηταν μερικοί ελληνοποιημένοι λαθραίοι που για να πάρουν την υπηκοότητα κάναν ένα τρίμηνο ξάπλας μες στους λόχους και έπαιρναν το απολυτήριο με όλα τα καλά της ελληνικής ιθαγένειας, κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι με ανοιχτά χιτώνια παντόφλες με κάλτσες και σορτσάκια και στις αναφορές σκεφτόταν καλά ο αρχιλοχίας η ο λοχαγός πριν τους ρίξει καμπάνα γιατί μετά θα έκλαιγαν το ibiza to Rx7 που είχαν παρκαρισμένο έξω απο τη μονάδα.

Λοιπόν τώρα επι πασόκ με 600.000 "μάχιμους" λαθραίους βάλτε και μερικούς μουσουλμάνους στο θρήσκευμα και που δεν ξέρουν και ελληνικά , πολλαπλασιάστε ώστε το μισό τάγμα να μην καταλαβαίνει απο εντολές και να τις αγνοεί και έχετε μια ωραία τουρκικη, και σκοπιανή αποβασούλα απο όλες τις πάντες...

Λ.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/04/blog-post_7451.html

Ανώνυμος είπε...

GOLDMAN SACHS SHACKS!!!
SHACKS THE BLOOD OF MY PEOPLE!!!
THE BEST TIME OF MY LIFE WILL BE WHEN GOLDMAN WILL SHACK OUR COCKS!!!!!
SON OF THE BITCHES!!!

KAPTEN KEFALOS

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...