11/3/11

Ο πράσινος σίφουνας με ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ και ΜΙΚΗ καθαρίζει τις εκλογές με 35%

Οι δυστυχισμένοι αυστραλοπίθηκοι ψηφίζουν σίγουρα και πάλι pasok γιατί φοβούνται τι κρύβουν οι «καλύτερες μέρες»

Η Public Issue που έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΑΑΑΑΪ, ρώτησε τηλεφωνικά, 1,215 ανθρώπους, στο διάστημα 1-4/3/2011, για το πώς αισθάνονται, για να το πει στον κ.Αλαφούζο, που είχε μια αγωνία, για το πώς τα περνάμε, εμείς οι υπόλοιποι, που δεν έχουμε καράβια.

Το 80% τους είπε ότι δεν αισθάνεται ικανοποιημένο από τη ζωή του, το 87%. αισθάνεται ανασφάλεια γι το μέλλον, το 64% φοβάται ότι τα οικονομικά του θα χειροτερέψουν, το 73% περιμένει ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν για τη χώρα,
το 86% δήλωσε δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση. Το 70%, απάντησε «NI JESUS NI MARX». Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε η ΝΔ μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

Μετά ρώτησαν τους απελπισμένους τι θα ψήφιζαν. Το 34,5%, απάντησε αποχή, άκυρο, λευκό. Επομένως η εκστρατεία της προπαγάνδας πιάνει. Σε αυτό τον αγώνα επιστράτευσαν και τους «ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΠΙΘΕΣ», Θεοδωράκηδες –Καραμπελιάδες &Co.

Αφού έβαλαν τους 421 στον καναπέ, βρήκαν ότι οι 276 θα ψήφιζαν πάλι ΠΑΣΟΚ. Ποσοστό 22,7%, που με το στατιστικό λάθος, είναι 22%. Αυτό το 22%,το κάνουν 35%, επειδή ο «αγωνιστής Μίκης» και άλλοι «πατριώτες αντι-τροικανοί»,στηρίζουν τον Πινόκιο, και ψηφίζουν λευκό.
ΝΔ θα ψήφιζαν 226.Ποσοστο 18,6%.
Το μαθηματικό πρόβλημα της Εταιρείας είναι ότι οι 850 από τους 1215,απάντησαν «NI JESUS NI MARX», και μετά οι 365 που παραμένουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, γίνονται 503.Δίνουν και στην Αλέκα 84 ψήφους, 68 στον ΜπομπολαΓιώργο, 37 στον Αλαβανότσιπρα, 17 στους οικολόγους,16 στον αριστερό εκπρόσωπο του ΚΙΣ, 14 στην εγγονή του Μωυσή, και 56 θα ψήφιζαν, «άλλο κόμμα».

Η έρευνα λοιπόν της Public Issue βρήκε : ΠΑΣΟΚ 22 %, ΝΔ 18,6%, ΚΚΕ 6,9 %, ΛΑΟΣ 5,6%, ΣΥΡΙΖΑ 3%, Οικολόγοι Πράσινοι 1,4%, Δημοκρατική Αριστερά 1,3%, Δημοκρατική Συμμαχία 1,15%, και «άλλο κόμμα» 4,6%.

Ο κ.Αλαφούζος ανακοίνωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα γιατί έτσι ήθελε, και επειδή δική του είναι η έρευνα και ότι θέλει την κάνει.

«Το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει το 35% έναντι 28,5% της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και ακολουθεί το ΚΚΕ με 11%, ο ΛΑΟΣ με 9%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%».

Οι αλλεπάλληλες έρευνες κοινής γνώμης που διεξάγει η Φαυλοκρατία, τους δείχνουν, ότι η μόνη σανίδα σωτηρίας που τους απομένει, είναι η αποχή και το λευκό, και επίσης ότι με κάθε τρόπο πρέπει να αποτρέψουν την ενιαία έκφραση της «δυστυχισμένης» πλειοψηφίας.

Η κοινωνική υποστήριξη του λαθροΠασοκ, έχει περιοριστεί σε ένα 14%, που αποτελείται από ανελαστικούς αυστραλοπίθηκους , λαμόγια και κομματόσκυλα. Τα άλλα, ομόκεντρα «δεξιά και αριστερά» κόμματα της Φαυλοκρατίας, μπορούν ακόμα να «κρατήσουν» περίπου το 36%, και το 50% των «desperandos», ψάχνει αλλά δεν βρίσκει ελπίδα και διέξοδο. Αυτό είναι το πρόβλημα του συστήματος.

Σπ.Χατζάρας




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μηπως φοβουνται τι τερατα θα δειξει η απογραφη των εποικων?

τι να μετρησουν οταν θα φανουν εκατομμυρια απογραφεντες και αλλοι τοσοι θα κρυφτουν και δεν θα καταγραφουν...

Αναβλήθηκε η απογραφή του πληθυσμού (2011)

Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης δεν συνεννοήθηκαν κατάλληλα με τη Στατιστική Αρχή.



Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες αναβλήθηκε η απογραφή του πληθυσμού και ο χρόνος διενέργειάς της μετατοπίστηκε το Φθινόπωρο, χωρίς ωστόσο και τότε να είναι βέβαιο ότι θα γίνει.
Επίσημη δικαιολογία δεν υπάρχει, προφανώς όμως προκύπτει ότι Παπακωνσταντίνου και Ραγκούσης δεν συνεννοήθηκαν κατάλληλα με τη Στατιστική Αρχή.
Και κάτι ακόμη.

Η στατιστική υπηρεσία δίνει μόλις 200 ευρώ μικτά σε όσους νέους εργαστούν επί δέκα ημέρες στην απογραφή.
Μιλάμε δηλαδή για ένα καθαρό ποσό της τάξης των 150 ευρώ, δηλαδή των 15 ευρώ ημερησίως. Είναι ποτέ δυνατόν να πάρει κανείς στα σοβαρά μια τέτοια δουλειά;
http://polylitoikairoi.blogspot.com/2011/03/blog-post_5972.html#more

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσμα Διαμαρτυρίας
Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα καλούμε τους κατοίκους της περιοχής που περικλείεται στο τετράγωνο Πλατεία Βικτωρίας- Αβέρωφ - Αχαρνών σε Ειρηνικό Κάλεσμα Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, Αριστοτέλους 17.

Η εγκληματικότητα, η βρωμιά, η ανασφάλεια, τα ναρκωτικά και η πορνεία από κακοποιά στοιχεία που έχουν εισέλθει δολίως στη χώρα, έφτασαν σε εκρηκτικό σημείο στη γειτονία μας. Η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει και η καθημερινότητα μας είναι πλέον τραγική.

Οι επανειλημμένες διαμαρτυρίες και εκκλήσεις μας προς τους αρμοδίους τα τρία τελευταία χρόνια, πέφτουν στο κενό. Η απογοήτευση και η πικρία μας για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία και αδράνεια της Πολιτείας έχει από καιρό ξεπεράσει τα όρια μας.

Φτάνει πια στην υποβάθμιση της ζωής μας. Η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της.
Όλοι στο κάλεσμα Διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας γιατί και οι φιλήσυχοι φορολογούμενοι πολίτες της περιοχής έχουν δικαίωμα σε μια ασφαλή πολιτισμένη και ειρηνική καθημερινότητα.

Επιτροπή Κατοίκων Περιοχής Μουσείου

Ανώνυμος είπε...

1.OI ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΗΡΘΑΝ

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΟΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ.ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ,ΟΥΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...


2.ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ,

ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ.



ΟΧΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΟΧΙ ΕΠΟΙΚΟΙ,ΟΧΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ.

ΟΧΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΟΧΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΚΕΙ...ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ...


3.ΕΜΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ?ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΥΨΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΣΕΣ,ΣΛΑΒΟΥΣ ,ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΝΑΖΙ ,
ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΟΦΡΟΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ,

ΕΜΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ?

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ,ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ....

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΙΜΑΡΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ-ΠΙΟΝΙΑ ,

ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,

ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ


ΕΜΕΙΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ?

ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ?

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest