25/3/11

Αλητήριος ανθρωπισμός

Η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου- ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook δημόσιο «μήνυμα» προς τον ALEXIS των πρεζάκηδων- εμπρηστών- ανθρωπιστών .

«Κωσταντακάτου προς Τσίπρα …Επιστρέψτε τα ασημικά μας!!!»

«Προς τον κ. Τσίπρα και τους «αλληλέγγυους» των 300 «μεταναστών απεργών πείνας». Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ «των απεργών», που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»


Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που »υπεξαιρέθηκαν» από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Οι ανθρωπιστές έφυγαν κλέβοντας. «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Πηγή: το «Ποντίκι»

ΥΓ.Τάθελες και τάπαθες κ. Κωσταντακάτου. Διότι τον ΣΥΡΙΖΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΡΑΠΗ και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΙΝΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΗΣΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΟΙ ...ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ,ΕΚΕΙ ,ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ'40 ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.ΑΛΛΑ ,ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ , κλπ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ. -ΕΛΛΗΝΙΔΑ--

Ανώνυμος είπε...

Εποικίζουν επίσημα την χώρα με αφορμή την κρίση
Χτίζονται... 700.000 κατοικίες αποκλειστικά για πώληση σε ξένους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», έχουν ήδη επιλεγεί οι περιοχές σε όλη την Ελλάδα (Ανάβυσσο, Ρόδος, Ηλεία, Σύβοτα Θεσπρωτίας, Χαλκιδική, Καμμένα Βούρλα) όπου μέσα στα επόμενα 7 χρόνια προβλέπεται να κατασκευαστούν και να πωληθούν σε Ευρωπαίους πολίτες περίπου 700. 000 κατοικίες.

Επιχείρηση με τον κωδικό «εξοχική κατοικία» για τους ξένους ετοιμάζει η κυβέρνηση, με στόχο να βάλει περίπου 35 δισεκατομμύρια ευρώ στα άδεια ταμεία. Η χώρα θα εποικιστεί από συνοικισμούς, (πολυπολιτισμικά φέουδα) των ξένων που αν υπολογίσουμε στο ελάχιστο στο να μένουν από 2 άτομα στο κάθε διαμέρισμα ο ξένος πολυεθνικός πληθυσμός που θα κατακλείσει την χώρα θα είναι κοντά στο1.5 εκατομμύριο. Αν υπολογίσουμε και τα 5 και πάνω λαθρομετανάστες η Ελλάδα θα «πνιγεί» από τους ξένους Οπότε αν οι έλληνες δεν επαναστατήσουν έγκαιρα, ΕΛΛΑΔΑ αντίο.

Φυσικά την κατασκευή θα την αναλάβουν πολυεθνικές κατασκευαστικές εταιρίες με εργατικό δυναμικό αποκλειστικά από λαθρομετανάστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σχέδιο υιοθετήθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και εγκρίθηκε από τον πρωθυπουργό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κυρία Κωνσταντάτου δεν γνώριζες ότι διαθέτοντας το ακίνητό σου θα είχες πρόβλημα ακόμη και για να σου το επιστρέψουν σώο και αβλαβές;;
Προσωπικά δεν γνώριζα ότι είχατε και αντικείμενα μέσα στο ακίνητό σας , πόσο μάλον που ήταν και πρσωπικά κειμήλια .
Είσασταν τόσο αφελής ότι θα μείνουν ανέπαφα και ανέγγιχτα ή είχατε λάβει υποσχέσεις ότι δεν θα πειραχτεί η περιουσία σας;;
Ή αφελής πρέπει να είστε ή κοματικά πειθήνιο όργανο , και τα δύο όμως είναι ασυγχώρητα , οπότε καλά να πάθετε.
Πάντως ενημερώστε μας σας παρακαλώ πολύ αν σας επιστρέψουν έστω και ένα αντικείμενο από αυτά που σας έκλεψαν.
Επί τη ευκαρία μήπως θα ήταν χρησιμο για την Πατρίδα μας να επιβληθούν σε όλους τους μετανάστες λαθραίους και μη οι δύο φόροι που υπήρχαν στην Αρχαία Αθήνα το μετοίκιον και το ξενικόν και που πλήρωναν όλοι οι μή Αθηναίοι;;
Απλώς θέτω ένα ερώτημα για προβληματισμό , μήπως έτσι βοηθήσουμε οικονομικά την χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Αξιοτιμε κυριε Αμπντουλαχιμ,

σας παρακαλω πολυ, μην ξεχασετε να επιστρεψετε τα στριγκακια και τα κομπινεζον της κυριας που πηρατε. Τα Sex Toys και τις καυτες φωτογραφιες που βρηκατε μπορειτε να τα κρατησετε για ενθυμιο.

Σας ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Περί φανατισμού πρόκειται. Έχει κτίσει ένα κόσμο μέσα στο κεφάλι της, και ακόμα και τα πιο τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία για το ποιον των μεταναστών δεν θα τον ανατρέψουν.

Τελειωμένη περίπτωση, μόνο με ευθανασία θα ξεφύγει από την φυλακή του μυαλού όπου έχει κλειστεί.