23/3/11

Τον Ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Ένα αντίγραφο του «Σπίθα» του Μαγγανάρη , και νεόκοπος «πατριώτης», ανέλαβε να με βάλει στη θέση μου, με την παραδοσιακή τακτική των «αριστερών» του Μανιαδάκη.

Στην «εισαγωγή», μου ρίχνουν την παντελώς ψευδή και ανυπόστατη κατηγορία ότι ήμουν , «πιστός συνοδοιπόρος των δήθεν αναρχικών στην Ουκρανία, Γεωργία, Τυνησία, Αίγυπτο, και πρόσφατα στη Λιβύη».
Η αλήθεια είναι ότι, όταν κοιμόντουσαν στον καναπέ τους οι «αριστεροί» «πατριώτες», και είχαν ονειρώξεις με «λαϊκά κινήματα»,ήμουν ο πρώτος που μίλησε για τις πορτοκαλί επαναστάσεις. Το ίδιο και με την πυρπόληση της Αθήνας από τα τάγματα Εφόδου του Σόρος που εκείνοι αποθέωναν. Ημουν ο πρώτος που μίλησε για την επιχείρηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης στον αραβικό κόσμο, για την «χορογραφία» στην Αίγυπτο, και ο πρώτος που αποκάλυψε τι ακριβώς ήταν η «στάση» κατά του διεφθαρμένου βαψομαλιά της Λιβύης.

Όπως κάθε αριστερός ρουφιάνος μιλάνε αόριστα για «πάτρωνες».Παλιά μου έλεγαν ότι δούλευα για τον Μιλόσεβιτς και μετά για τον Πούτιν, και μετά με έλεγαν ρατσιστή και φασίστα, διότι αυτοί είναι «ανθρωπιστές», και αγαπούν τον «πελάτη της Μαφίας», «συνάνθρωπο λαθρομετανάστη». Ξεχνούν, οι «Σπίθες», ότι ο «παλαίμαχος καταξιωμένος αγωνιστής Μίκης», μόνος του μας αποκάλυψε στο Ρέξ, ότι έκανε τη δήλωση «Καραμανλής η Τάνξ», σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς, με τους οποίους ειχε συμφωνήσει ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ, να στηρίξει Καραμανλή.

Η αποκάλυψη όμως, είναι ότι στην «γνήσια αμερικανική κίνηση», «έχει την τύχη να συμμετέχει και ο παλαίμαχος καταξιωμένος αγωνιστής Μίκης». Αυτό λέω και εγώ. Για μια ακόμα φορά ,στα τελευταία του παίζει τον ρόλο του αχυράνθρωπου. Ποιοί είναι πίσω του, ποιοι είναι οι «Πάτρωνες» ,αποκαλύφθηκε από την θέση τους στην πανελλαδική συνέλευση της οργάνωσης Σπίθα, στη Θεσσαλονίκη, να ψηφίσουν Λευκό. Στηρίζουν τον Βλακέντιο ΠαπαΕβραίου με όλο τους το είναι.

Τους είπα από καιρό, ότι πρέπει να πάρουν θέση για την Παγκόσμια διακυβέρνηση, για την παγκόσμια Χούντα των Τραπεζιτών, και για την Τιμωρία, από ειδικό δικαστήριο των προδοτών. Και εκείνοι έκαναν την πάπια. Τους κάλεσα να στηρίξουν την έκκληση να μην κάνει κανένας φορολογική δήλωση για να πέσει η κυβέρνηση των προδοτών. Και εκείνοι πήγαν πάσο.

Η κίνηση τους είναι διασπαστική και αποπροσανατολιστική. Παριστάνουν τους αριστερούς πατριώτες ,για να διασπάσουν για μια ακόμα φορά τους Ελληνες.Μου επιτίθενται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αντί να καταγγέλλουν τους Ρότσιλντ, μιλάνε για το Ισραήλ. Αντί να αποκαλύπτουν την παγκόσμια διακυβέρνηση μιλούν για αμερικάνους. Και αντί να αποκαλύπτουν στον λαό, την συμπαιγνία, της παγκόσμιας Χούντας των αγορών, με τις ντόπιες κυβερνήσεις, για τη δημιουργία του χρέους, μιλάνε για «τροικανούς» και αστροναύτες.

Με παρακαλούν ,να «αφήσω τους Έλληνες στην ησυχία τους», για να τους πουλάνε «κεντροαριστερή παραμύθα», για να βρουν «αριστερή» διέξοδο στο κεφαλαιώδες για τον ελληνισμό σταυροδρόμι», και να πάψω να παίζω το παιχνίδι σύγχυσης που επιχειρούν τα γνωστά κέντρα. Με κατηγορούν δηλαδή , για το δικό τους έργο.

Η παρέα του κυρίου που φωτογραφήθηκε με τον Ερντογάν και τον Παπαεβραίου χαμογελαστός, παίζει το παιχνίδι σύγχυσης για λογαριασμό των γνωστών κέντρων, που είναι και οι πάτρωνες τους, όπως δείχνει και η συμμετοχή, του γνωστού συνταγματολόγου, που συνέπραξε στη χορογραφία Κοσκωτά, και των Μαρκάτων.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ.
Οι άξιοι Έλληνες που έχουν παρασυρθεί από την «πατριωτική κίνηση» Μανιαδάκη, ελπίζω να καταλάβουν σύντομα το λάθος τους. Όπως το 1936 η ασφάλεια έκανε αντίγραφο του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, τώρα δημιούργησαν αντίγραφο πατριωτικής κίνησης. Δημιουργούν αντισυσπειρώσεις και σπέρνουν σύγχυση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πληρώνουμε για τα .... καπρίτσια

των λαθρομεταναστών (διακίνηση πλωτών, σούπερ πούμα, C 130 κλπ)

http://www.tidis.yen.gr/upload/ypen_docs_final/20110322/1300769893-06638.doc





http://www.koutouzis.gr/

Ανώνυμος είπε...

Αποκάλυψη ΣΟΚ! -Απο το 2009 η Frost and Sullivan είχε εκπονήσει μελέτη με τίτλο «Παγκόσμια κυβέρνηση και η Αγορά των Ταυτοτήτων-έξυπνων Καρτών» (World Government and ID Smart Cards Market)


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/03/2009-frost-and-sullivan-world.html