12/3/11

Οι πράσινοι προδότες βγάζουν γλώσσα

Οι απόκριες πέρασαν αλλά ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του λαθροΠΑΣΟΚ
συνεχίζει να φοράει μάσκα, νομίζοντας ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποιοι κρύβονται από πίσω.
Το 65% των πολιτών ξέρει, ότι η Κυβέρνηση του παπαΕβραίου, συνειδητά οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ», δουλεύοντας για τα άνωθεν αφεντικά αλλά και για την προμήθεια που θα εισπράξει η «Οικογένεια» από τα CDS. Για αυτό άλλωστε άνοιξαν οι σαμπάνιες στο «Πεντελικό», στο ραντεβού με την Goldman Sahs.Τους ξεμπρόστιασε και ο ταλμουδιστής σοσιαλιστής Στράους –Κοέν. Ο στόχος ήταν η «οικονομική διακηβέρνηση». Για αυτό πάλεψαν οι «Αβάπτιστος&Co. Για επιβληθεί η «σύγκλιση των οικονομικών πολιτικών», «Πακέτο» με την «βοήθεια».
Οι ψεύτες του Ψεύτη, λένε ότι ο Αβάπτιστος ,είχε επαφές με τον Στρος Καν, «για να συζητήσει τη γενικότερη οικονομική κατάσταση, για να αξιοποιήσει τη δική τους τεχνογνωσία» και ότι η Κυβέρνηση του «είχε από καιρό ζητήσει τη συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε θέματα τεχνικής φύσης».
Επειδή οι επικοινωνιολόγοι του Αβάπτιστου, ξέρουν πολλά και ο νους τους κατεβάζει, γιατί δεν μας λένε τι συζήτησε ο «νέο-πατριώτης», στις τρεις συναντήσεις του με την Goldman Sahs, και στις δύο με τον «θείο Σόρος».Γιατί δεν μας λένε γιατί επέτρεψαν το κερδοσκοπικό σορτάρισμα των ελληνικών ομολόγων, αμέσως μόλις ανέλαβαν την κυβέρνηση, και γιατί τον Φεβρουάριο του 2010, αμνήστευσαν τους κερδοσκόπους φίλους τους , που πουλάγανε αέρα κοπανιστό; Πόσα θα πάρουν ο Andy και ο Nick, από τον «θείο Σόρος»;

Τώρα τους φταίνε , «αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά να επιβάλλουν τη λήθη για τα εγκλήματα της Ν.Δ.».Τα εγκλήματα της ΝΔ και τα εγκλήματα του Σημίτη, και τα τωρινά εγκλήματα, είναι το ίδιο και το αυτό. Είναι γνωστός ο ένοχος γνωστή και η αιτία.

Ξεχνάνε οι «άθλιοι», ότι ο Σημίτης από τον Δεκέμβριο του 2008, παρουσίασε στη Βουλή το σενάριο που ακολούθησε και εφάρμοσε πιστά ο αρχηγός τους.

«Λες και υπάρχει έστω ένας Έλληνας που δεν θα ήθελε να αποφύγει το ΔΝΤ. Πόσο μάλλον, που συνειδητά θα ήθελε να καταφύγουμε στην Τρόικα και στο Μνημόνιο», γράφουν οι υπάλληλοι του Αβάπτιστου, και έχουν δίκιο.

Κανένας Έλληνας δεν θα το έκανε αυτό. Ο αρχηγός τους όμως δεν είναι Ελληνας. Είναι από « εκείνους, οπού, διά περισσοτέραν δυστυχίαν τού γένους μας, ή κακή τύχη έκαμεν 'Ελληνα»,που λέει προφητικά η «Ελληνική Νομαρχία» από το 1806 και μόνον έγεννήθησαν εις την ελληνικήν γην». Το ότι είχε παππού Έλληνα, είναι ένα συμπτωματικό και άνευ σημασίας γεγονός.Αυτός είναι Μινέικο- Γιούντε.

Και δώσανε « τιτάνια μάχη» για να βάλουν το ΔΝΤ στην Ευρώπη.
Και λένε ότι τάχα, ότι η Κυβέρνηση τους ,«προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να αποφύγει την προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης και ότι αυτή έγινε ακριβώς στο «παρά πέντε», όταν πια δεν υπήρχε καμία άλλη λύση, με την πρώτη δόση του δανείου να εκταμιεύεται μόλις την παραμονή της λήξης ομολόγου ύψους περίπου 10 δις ευρώ».Και δεν λένε οι άθλιοι για τον χορό των αυτοκαταστροφικών δηλώσεων, δεν λένε γιατί δεν δανείστηκαν από τη Ρωσία και την Κίνα, δεν λένε γιατί δεν δανείστηκαν φθηνά όταν μπορούσαν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι, έκαναν την «Κρίση Ευκαιρία».

Δίνουν «μάχη δημοκρατίας» στην ΕΕ, λένε , για να καταργήσουν όμως την λαϊκή κυριαρχία και την δημοκρατία και να μας υποβάλλουν στην οικονομική διακυβέρνηση μιας αθέατης τραπεζιτικής Χούντας, και των Αγορών, που θα υπαγορεύουν τις πολιτικές των κυβερνήσεων. Παλεύουν για την Ολιγαρχική Απολυταρχία, και μας παριστάνουν τους «αγωνιστές της Δημοκρατίας».Παλεύουν για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς, κερδοσκοπικούς σκοπούς των φίλων του αφεντικού τους..

Ομολογούν οι άθλιοι προπαγανδιστές της ομάδας του παπαΕβραίου, ότι δεν σκέφτονται ως Έλληνες, και δεν υπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, αλλά μας στέλνουν το μήνυμα : «Ψάξτε αλλού για προδότες κύριοι. Ψάξτε σε αυτούς που στηρίζατε τόσα χρόνια και μετά λιποτάκτησαν. Οι Παπανδρέου ποτέ δεν ξεπούλησαν και ποτέ δεν «πούλησαν» την Ελλάδα. Ήταν πάντα εδώ για να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ήταν πάντα εδώ για να σηκώνουν τη σημαία ψηλά. Ήταν πάντα εδώ για να βγάζουν τη χώρα από το βούρκο και να της δίνουν προοπτική. Άλλοι ξεπούλησαν την χώρα σε διεθνείς πατρόνες διαχρονικά. Άλλοι μας οδήγησαν στην εξάρτηση και την τρόικα. Ποτέ το Κίνημα μας. Ποτέ οι Παπανδρέου».

Ο παπαΕβραίου τους όμως δεν είναι Παπανδρέου. Δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον πατέρα του και το παλιό ΠΑΣΟΚ. Αυτός ξεπούλησε τα πάντα. Αυτός που υποστήριξε το σχέδιο Ανάν, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός που υπέγραψε το μνημόνιο, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός που ψήφισε τον Λαθρονόμο, είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Αυτός ξεπούλησε τη χώρα μας , και αυτός έκανε τους Τούρκους φίλους του συνιδιοκτήτες του εθνικού μας πλούτου, αυτός ξεπουλάει τη Μακεδονία και την Θράκη.
Το Ταλμουδικό «ΣΥΡΙΖΟΚίνημα τους» δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του 1974. Δεν έχουν καμιά σχέση οι παπαΕβραίου Μπίλνερμπργκ και οι Σαραγκούσηδες, με την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αυτοί ψωνίζουν νεοπατριωτισμό στα πανέρια του Μανχάταν.
Από την εποχή του Εφιάλτη, οι ρουφιάνοι, οι πράκτορες και οι χαφιέδες, είναι πάντα της μόδας.Οι Εφιάλτες παράγονται από τη φύση. Όπως και τα μικρόβια. Οι προδότες μας βγάζουν τώρα γλώσσα.Αλλά θα την βγάλουν και όταν αιωρούνται από το ικρίωμα. Σαν τον Μεντερές.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Βρέθηκαν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ζητήσουν από τον άθλιο Παπακωνσταντίνου, να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατα της ιουδαϊκής Moodys, και εκείνος έστειλες επιστολές που την απαλλάσσουν από κάθε ποινική και αστική ευθύνη. Τέτοιοι προδότες.
ΥΓ 2. Ο πρασινοπροδότης Μπουτάρης συζήτησε με τον Δαβούδογλου
το «θέμα της λειτουργίας τζαμιού και μουσουλμανικού νεκροταφείου», στη Θεσσαλονίκη.
ΥΓ3.Τι θα γίνει με τον σοσιαλιστή έμπορο ανθρωπίνων οργάνων από την Πρίστινα
;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA H ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ.

Πιέζονται οι Ιταλοί να δεχτούν 2.000.000 μετανάστες ως το 2020
Υποβλήθηκε από Apogonos την Σάβ, 12/03/2011 - 01:11.


Την ώρα που ένα τμήμα της ιταλικής κυβέρνησης βρίσκεται σε συναγερμό για την "έξοδο" των λαθρομεταναστών απο την Ιταλία, ένα άλλο ζητεί την «εισαγωγή» 2 εκατομμυρίων μεταναστών ως το 2020!

Ενώ η Ιταλία βρίσκεται σε συναγερμό για να ανακόψει το κύμα προσφύγων από τη Λιβύη, έκθεση του υπ. Εργασίας προειδοποιεί ότι η εισαγωγή μεταναστών είναι αναγκαία για τη... σωτηρία των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας.

Το εκπληκτικό παράδοξο αποκάλυψε η «Repubblica», φέρνοντας στο φως έκθεση του υπουργείου Εργασίας. Οι προβλέψεις σχετικά με την «ανάγκη εργατικών χεριών και τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων», οδηγούν τους ειδικούς στο συμπέρασμα πως η Ιταλία χρειάζεται να εισάγει 100 χιλιάδες ξένους εργαζόμενους τον χρόνο την περίοδο 2011-2015. Στο αμέσως επόμενο διάστημα 2016-2020 οι ετήσιες εισαγωγές εργατικών χεριών πρέπει να αυξηθούν στις 260 χιλιάδες.

Μετα απο αυτό τα αριστερά συνδικάτα ξεσάλωσαν δηλώνοντας:

«Tα παραπάνω στοιχεία ξεσκεπάζουν τη δημαγωγία όσων θεωρούν απειλή τους μετανάστες», σχολίασε ο πρόεδρος του συνδικάτου ACLI, Aντρέα Ολιβέρο, «φωτογραφίζοντας» τη Λέγκα του Βορρά. «Γι΄αυτό η μόνη πολιτισμένη και ρεαλιστική επιλογή είναι η ενσωμάτωση των μεταναστών, αφού το ρεύμα τους δεν μπορεί να ανακοπεί», συμπλήρωσε.

Εχουν λησάξει οι παγκοσμιοποιητές να διαλύσουν τα έθνη και κατ'επέκταση την Ευρώπη

http://www.thermopilai.org/content/piezontai-oi-italoi-na-dekhtoun-2000000-metanastes-os-2020

Ανώνυμος είπε...

γιατι μαυρουκο δεν πληρωνεις τον λαθροδιακινητη σου?

Κέντρο της Αθήνας--Τον σκότωσαν, τον έβαλαν σε σάκο και τον πέταξαν στα σκουπίδια
In εγκληματικοτητα-βια
Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011
Ένα φρικτό έγκλημα αντίκρισε λίγο πριν τις εννιά ένας ρακοσυλλέκτης στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα από το Σταθμό Λαρίσης στην οδό Μαμούρη

Όταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με τον αριθμό έξι είδε ανάμεσα στα σκουπίδια έναν αιματοβαμμένο σάκο απ' τον οποίο εξείχε ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Πανικόβλητος ο άνδρας άρχισε να τρέχει. Λίγο αργότερα ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή.

Μια μαρτυρία στο newsit λέει ότι σχεδόν μια ώρα πριν δύο άνδρες είχαν πάει στον κάδο και είχαν πετάξει το πτώμα του άνδρα στα σκουπίδια.



Όπως λέει ένας υπάλληλος καταστήματος, είδε τους δύο άνδρες στις οκτώ το πρωί να κουβαλούν με δυσκολία το σάκο που έδειχνε να έχει μεγάλο βάρος.

Του προξένησε περιέργεια δεν είδε όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να του κινήσει υποψίες. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι επρόκειτο για το πτώμα ενός ανθρώπου.

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι ήταν οι δολοφόνοι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χτύπησαν με μαχαίρι τον κοντόσωμο, μελαμψό άνδρα στο στήθος, τον σκότωσαν και στη συνέχεια “ξεφορτώθηκαν” το πτώμα.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_4225.html?showComment=1299920492597#c2285905308055153336

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ANTI) ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ,ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ,ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ...ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ 40.


Η έξαρση της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας

...
ε). Τελευταίο ρατσιστικό καθεστωτικό κρούσμα «αντιρατσιστικό»: Μπήκαν φουριόζοι στο χορό και οι εργατοπατέρες.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεππές και ο γενικός της γραμματέας, Νίκος Παπαχρήστος, προκλητικότατα ζήτησαν από την υφυπουργό Παιδείας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου- Κάλερ να οργανώσουν συζητήσεις στα Σχολεία εναντίον του «ρατσισμού», στις 21 Μαρτίου!

Οι εργατοπατέρες, αυτά τα παράσιτα του καθεστώτος θέλουν να διδάξουν τον «αντιρατσισμό» στους μαθητές, δίχως να έχουν την ελαχίστη ευαισθησία να αποφανθούν και στους γονείς των μαθητών- θυμάτων τους.

Τώρα το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ δηλητήριο του καθεστώτος και της Νέας Τάξης, στο όνομα του «αντιρατσισμού» επιχειρείται να δοθεί, σε μεγαλύτερα δόσεις, και στους μαθητές.

Δίπλα στους εμπόρους ναρκωτικών που ανενόχλητοι πολιορκούν τα σχολεία, προστίθενται και οι εργατοπατέρες έμποροι της «αντιρατσιστικής» ηρωίνης…

Το γεγονός και μόνο ότι τα παράσιτα της καθεστωτικής συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, τα οποία έχουν διαλύσει τα πάντα στα Εκπαιδευτικά ιδρύματα, αναλαμβάνουν το έργο της «αντιρατσιστικής» διαπαιδαγώγησης των μαθητών, λέει πολλά: Το πόσο καθεστωτικό είναι το εμπόριο του «αντιρατσισμού» και το πόσο τρέμουν την ελληνική κοινωνία, ώστε να κινητοποιούνται και οι εργατοπατέρες της ΟΛΜΕ (οι «μπράβοι» του καθεστώτος) για να μολύνουν τους μαθητές με τα νεοταξικά ναρκωτικά…
http://resaltomag.blogspot.com/2011/03/blog-post_3204.html

Ανώνυμος είπε...

Αγρια καταδίωξη... ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ «μαφιόζων»... - ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΤΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_1458.html

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!

ΜΑΓΚΕΣ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ.ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ!

(Η Ε.Ε ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ...ΔΥΤΙΚΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,Ο ΤΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...)

Οι αρχές αναζητούν το κύκλωμα λαθροδιακινητών

Κύκλωμα διακινητών λαθρομεταναστών, με ταχύπλοα σκάφη στο Ιόνιο απασχολεί πλέον τις Λιμενικές Αρχές και όχι μόνο. Από ερημικές παραλίες της Ηπείρου, της Κέρκυρας και των Παξών, παραλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες και με ταχύπλοα πλοία τους περνούν σε επίσης ερημικές παραλίες της Ιταλίας.

Στο τελευταίο ταξίδι χθες κάτι δεν πήγε καλά και ένα από τα ταχύπλοα σκάφη εγκαταλείφθηκε δυτικά της Κέρκυρας με οκτώ λαθρομετανάστες. Οι δύο διακινητές διέφυγαν με άλλο σκάφος, το οποίο προφανώς και αυτό ήταν έμφορτο λαθρομεταναστών. Οι οκτώ συλληφθέντες δήλωσαν στους λιμενικούς ότι, με αμοιβή είχαν επιβιβαστεί στο ταχύπλοο από ερημική ακτή της νότιας Κέρκυρας για να περάσουν στην Ιταλία, αλλά από βλάβη στο σκάφος οι δύο διακινητές τους εγκατέλειψαν και διέφυγαν με άλλο.

Για την εγκατάλειψή τους, το Λιμεναρχείο Κέρκυρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από άγνωστο και όταν έφθασε εκεί το πλωτό περιπολικό τους περισυνέλεξε και ρυμούλκησε το ταχύπλοο στο λιμάνι Λευκίμης.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών στο Ιόνιο συνεχίζονται.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...