20/3/11

Ο πόλεμος της Κοινοπραξίας της Goldman Sahs στη Λιβύη

Παλιά ήταν η «συμμαχία των προθύμων», μετά έγιναν οι «φίλοι του Γενικού Γραμματέα» και τώρα λέγονται «διεθνής συνασπισμός», ενώ πρόκειται καθαρά για ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ.
Οι πετρελαιάδες που «κάνουν την κρίση Ευκαιρία»,τρίβουν τα χέρια τους. Μόλις ανοίξουν οι «αγορές» το πρωί, οι τιμές του πετρελαίου θα επανέλθουν στα προηγούμενα υψηλότερα, ξεπερνώντας τον «πανικό» για την πτώση της ζήτησης λόγω των σεισμών της Ιαπωνίας και της αυστηρότερης νομισματικής πολιτικής της Κίνας. Στο Λονδίνο περιμένουν να πετάξει το αργό πάνω από τα 120 δολάρια το βαρέλι, και στη Ν.Υόρκη πάνω από τα 106.Φυσικά όλοι αγωνιούν για τον πληθωρισμό.
Τα Γαλλικά αεροπλάνα και οι Τόμαχοκ, σκότωσαν το Σάββατο 48 Λίβυους αμάχους, και τραυμάτισαν 150, όπως ανακοίνωσαν οι Λίβυοι. Για τα διεθνή χαφιεδο-πρακτορεία , δεν υπάρχει τρόπος να διασταυρωθεί η είδηση από «ανεξάρτητο» φορέα. Μεταδίδουν όμως ότι έξω από την Βεγγάζη κείτονται τα πτώματα 14 στρατιωτών του Γκαντάφι, όπως τους είπε ανεξάρτητη πηγή της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

ΥΓ. Οι 48 ήσαν λάθος λαός και λάθος άμαχοι

14 σχόλια:

gryphon είπε...

Τό πρόβλημα πού έχουν τώρα τά καθάρματα σάν τόν Σόρος είναι πώς αν δέν στείλουν στρατό στήν Λιβύη (κάτι πού θά τούς φέρει αντιμέτωπους μέ τόν αραβικό κοσμο) θά κάνουν μιά τρύπα στό νερό γιατί απλούστατα δέν υπάρχει αξιόλογη δύναμη "αντικαθεστωτικών".
Μιά χούφτα ατάκτων ήταν εξ'αρχής.Τουλάχιστον τό 80% τών Λιβύων είναι μέ τόν Καντάφι.
Σπύρο μπές σέ παρακαλώ στό παρακάτω λινκ καί διάβασε (εάν δέν τά ξέρεις) μερικά ενδιαφέροντα πράγματα γιά τήν Λιβυη καί τόν "τρελλό" Καντάφι.Τό ίδιο συνιστώ καί σέ όσους διαβάζουν αυτό τό μπλόγκ.Θά καταλάβουν πολλά.
http://twelfthbough.blogspot.com/2011/03/virtually-unknown-in-west-libyas-water.html

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Κου ΚΑΖΑΚΗ
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

http://www.blip.tv/file/4849073

Ανώνυμος είπε...

http://www.beyondthehour.org/

Ανώνυμος είπε...

H καλύτερη οικονομοτεχνική ανάλυση που έγινε ποτέ για την Ελλάδα Δημήτρης Kαζάκης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!

http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE&feature=player_embedded#at=1754

Ανώνυμος είπε...

« Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω και αν αργήσω δώσ’ τους κι αυτό, είναι τ’ αρχίδια μου τα δυο. Όπως στα λέω να τους τα γράψεις, όπως στα λέω να τους τα πεις, Καραϊσκάκης σεβνταλής, Καραϊσκάκης μπεσαλής ...»

Άκου ρε γιε της καλογριάς,
ο φίλος σου είμαι ο πανουργιάς
και το δεξί σου χέρι
κι εκείνος που καλύτερα
απ’ ολουνούς σε ξέρει.
Λένε πως παίζεις με χανουμάκια,
με τουρκοπούλες και καλογριές
και σ’ αραδιάζουνε βρισιές.
Πως μπαινοβγαίνεις στους μαχαλάδες,
με ντερβησάδες στήνεις χορό
και με ρωτάν και τι να πω;
Λένε πως έχεις αλισβερίσι,
μ’ Αλή Πασάδες κάνεις χωριό
και σε ρωτάω τι να τους πω.
Πες τους ρε φίλε πανουργιά,
(ορέ) έχω εις στον πούτσον μου βιολιά,
έχω και τουμπερλέκια
κι όπως γουστάρω τα βαρώ
και σπάω τα ζεμπερέκια.
Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω
και αν αργήσω δώσ’ τους κι αυτό,
είναι τ’ αρχίδια μου τα δυο.
Όπως στα λέω να τους τα γράψεις,
όπως στα λέω να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης σεβνταλής,
Καραϊσκάκης μπεσαλής.
Καραϊσκάκης γεια χαρά,
γεια σου ρε γέρο του Μοριά
και γεια που σ’ αγαπάνε.
Γεια τους που δε λυγίζουνε
και που δεν προσκυνάνε.
Λένε για μένα τα καρακόλια,
άκου τι λένε να μη γαμεί,
μίλα κι εσύ ρε Θοδωρή.
Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.
Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Κολοκοτρώνης και Γιωργής,
Καραϊσκάκης, Θοδωρής.
Γεια σου ρε Ανδρούτσο, γεια χαρά,
γεια σας παιδιά μου αητόπουλα,
που ‘χετε αητό πατέρα
κι όποιος δε με κατάλαβε,
τότε ας μας κάνει αέρα.
Όπως τα λέμε να τους τα γράψεις,
όπως τα λέμε να τους τα πεις,
Ανδρούτσος,Γιώργης, Θοδωρής.
Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
Ανδρούτσος, Γιώργης, Θοδωρής.
Έτσι μου είπαν να σας τα γράψω,
έτσι μου είπαν λόγω τιμής,
μαζί τους είμαστε κι εμείς
μαζί σας είμαστε κι εμείς


http://olympia.gr/2011/03/15/tha_toys_gamiso/

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17912&Itemid=165

http://www.sigmalive.com/news/international/359550

"Ισλαμοκαψούρες" με τον Καντάφι είχε προ ετών η νυμφομανής Τανσού Τσιλέρ !!! Τι να τού βρήκε άραγε η κουφάλα;

"Ισλαμοκαψούρες" ανάλογες με τις αυτές που βλέπουμε στις τουρκικές σαπουνόπερες που προβάλουν εσχάτως τα ελληνικά κανάλια, αλλά και one night stand φαίνεται ότι είχαμε σε διακρατικό επίπεδο μεταξύ του Μουαμάρ Καντάφι και της πρωταγωνίστριας των Ιμίων, Τανσού Τσιλέρ. ΠΟ Τούρκος πρεσβευτής στην Τρίπολη την εποχή του μεγάλου έρωτα ο Ουλούτ Οζουλκέρ, αποκάλυψε ότι ο ηγέτης της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι, ήταν τρελά ερωτευμένος με την πρωθυπουργό της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ, και μάλιστα είχαν ερωτική σχέση!
«Έλιωνε από έρωτα για αυτήν» λέει ο πρέσβης στην εφημερίδα «Taraf», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στη γειτονική χώρα.

«Την αποκαλούσε ''σύμβολο των μουσουλμάνων”, γιατί ήταν ξανθιά, έξυπνη, μιλούσε Αγγλικά και ήταν καθηγήτρια» συνεχίζει ο πρέσβης. «Ίσαλαχ! Να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας» έλεγε δημοσίως με κάθε ευκαιρία ο Καντάφι.

Το 1994, ο ηγέτης της Λιβύης προσκάλεσε την Τουρκάλα πολιτικό στην Τρίπολη, όπου επί μία ώρα είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στην προσωπική σκηνή του Καντάφι στην έρημο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρέσβη.

«Η Τσιλέρ, όταν βγήκε, ήταν τόσο φορτωμένη με χρυσαφικά, που κυριολεκτικά δεν μπορούσε να κρατήσει τον λαιμό της όρθιο» συνεχίζει ο πρέσβης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κα Τσιλέρ συνευρέθηκε ερωτικά με τον Καντάφι.
Δείναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες για ξενοπηδήματα της παντρεμένης Τσιλέρ: Και το 1997 είχε ακουστεί έντονα ότι ήταν ερωτευμένη και είχε ερωτική σχέση με έγχρωμο υπαξιωματικό του αμερικανικού Στρατού, τον οποίο είχε γνωρίσει σε επίσημη επίσκεψή της στις ΗΠΑ!
Με βάση την κατάθεση του πράκτορα της CIA, Fish, η Τσιλέρ εργάζόταν από το 1967 για την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, με την κωδική ονομασία, "Τριαντάφυλλο της Κωνσταντινούπολης". Η Τσιλλέρ την περίοδο εκείνη πέρασε από ειδική εκπάιδευση, ενώ έκανε το προ-διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο Yale.

Η Τανσού Τσιλέρ γεννήθηκε το 1946, μπήκε στην πολιτική με το «Κόμμα του Ορθού Δρόμου» το 1990 και την επόμενη χρονιά εξελέγη βουλευτής. Έγινε υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση Συνασπισμού υπό τον Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ. Το 1993, έγινε η ίδια πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας, η οποία κατέρρευσε το 1996 με την αποχώρηση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Από το 1996 έως το 1997 διετέλεσε αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών.

Κατηγορήθηκε για διαφθορά και εξετάστηκε πολλές φορές από το τουρκικό Κοινοβούλιο για τις κατηγορίες αυτές, αλλά τελικά απαλλάχθηκε από όλες, λόγω έλλειψης αποδείξεων.

Το 1994, την εποχή που διαδραματίστηκαν όσα αναφέρει ο πρέσβης, η κα Τσιλέρ ήταν 47 ετών και παντρεμένη με Τούρκο επιχειρηματία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.foxbusiness.com/markets/2011/03/17/bp-says-libya-noc-ep-contract-place-terms-unchanged/


http://www.oilvoice.com/Latest_News/NOC_Libya/2a4dcc69.aspx

Πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.rwe.com/web/cms/en/55098/rwe-dea/company/

Και να Σπύρο το πρόβλημα, και γιατί η αφρατούλα νοικοκυρά λέει "δεν παίζω". Αν δεις στο προηγούμενο σχόλιο , κάπου για ένα συμβολαιάκι για ένα πολύ ενδιαφέρον Πεδίο.....

Μεγαλοπιάνονται οι λουκανικοπαραγωγοί και ίσως αυτό να εκνευρίζει κάποιους...


Πάντα καλά....

Ανώνυμος είπε...

http://www.omv.com/portal/01/com

Να μία άλλη εταιρεία λουκανικοπαραγωγών...και αυτή παίζει τελευταία...

ιδιαιτέρα προσοχή στα τακίμια της με τους Μεμέτηδες.

Αναρωτιέμαι... αν ο Γκάϊτνερ όταν συνάντησε την αφρατούλα...μόνο για το μπατηριλίκι του Ελλαδιστάν μίλησαν...ή επέκτάθησαν και σε τελεσίγραφα σε άλλα ζητήματα;...γιατί 2.5 ώρες κουβέντα για το Ελλαδιστάν....δύσκολο το βλέπω...ειδικά όταν το πράγμα , για όλους πλην Ελλήνων (Από τον Βλάκέντιο μέχρι τον τελευταίο χαμάλη) , ...είναι τόσο απλό.

Δύσκολο...




Πάντα καλά και πάλι...

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Ο Ταγίπ παίζει με Μέρκελ η οποία έχει τον Βλαδίμηρο, αλλά όχι τον άλλον.

Οι πουρκουάδες έχουν σαλτάρει που οι λουκανικόμυαλοι μαζεύουν τον παρά από την αυλή τους. Μαζί τους και οι λούγκρες με άποψη από το νησί, αλλά δεν είναι σίγουροι διότι η BP μιά χαρά είναι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην Λιβύη. Οι δε χαμπουγκεράδες, χλιαροί και αυτοί , δεν θα έλεγαν όχι για μία ΕΥΚΟΛΗ ΚΟΝΟΜΑ , αλλά φοβούνται το μπλέξιμο.

Εκτίμηση. Δύσκολα οι Πουρκουάδες θα πάρουν το γκέϊμ. Όσο δε η BP, ENI έχουν ησυχία...δύσκολα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ , Ο ΒΛΑΚΟΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΨΙΧΟΥΛΟ ΕΤΑΞΑΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΥΡΚΟΥΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΆΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΔΕΔΟΜΕΝΟ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ....

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΣΥΝΤ/ΧΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΑΓΙΠ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΑ ΚΤΛ...ΚΤΛ...ΚΤΛ...

Πρέπει να φύγει από την μέση.

Και δεν ξεχνούμε ποτέ...ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΤΙΛΛΑ , ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ...ΠΟΙΟΣ ΕΤΑΞΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΕΤΣΕΒΙΤ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΟΒΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ...ΠΟΙΟΣ...ΠΟΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

http://greeknation.blogspot.com/2011/03/rothschilds.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FAWnF+%28%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%29

Και εδώ, μέρος της άλλης παρεούλας. Αυτής με το όραμα της "Σιδερένιας Φτέρνας" (καταπληκτικό βιβλιαράκι, αριστούργημα...). Η παρεούλα αυτή έχει σαν σύνθημα "Κονόμα και Όραμα". Σε αυτή την παρεούλα , η ανωμαλία της υπόθεσης είναι ότι μετέχουν και άτομα που παίζουν στο διπλανό τραπέζι , με τα λάδωμένα χαρτιά. Και αλλιώς παίζουν εκεί, αλλιώς εδώ...Μπέρδεμα...Χαρακτηριστικά, αναφέρομαι στις τρύπιες λινάτσες του Νησιού, που από την μιά φτύνουν από τον ουράνο φλεγόμενες ροχάλες στην κούτρα του περμανάντ συντα/χη αλλά από την άλλη , πριν κανένα μήνα, ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ CITY, με περιπετειώδη τρόπο ομολογουμένως.

Και αν υπάρξει αντίφαση, Όραμα αντί Κονόμας, τι γίνεται μπρε;.....Αυτά είναι...

Όσο για το εμπάργκο (Ζώνη χωρίς Μύγες και τέτοια..) , αυτά είναι για γέλια...εμπάργκο από μία πλευρά (Βορρά) δεν έχει ξαναματαγίνει.... μερικές δυσκολίες σίγουρα...αλλά ο περμανάντ θα συνεχίσει να αναπνέει...ακόμα και αν χάσει και το δυτικό παράθυρο...(Ο χλαπάτσας ο Γκιούλ είναι εκεί σήμερα;...)


Ο Νότος είναι το κλειδί...από εκεί τι ακούγεται;...κιχ....

Πάντως , αν η παρέα που παίζει τον περμανάντ με το στύλ "σε θέλω αλλά φοβάμαι μην μας δουν στην γειτονιά" πάρει το γκέϊμ, τότε ας ετοιμαστούν οι παλαιοί παίκτες (πως σου φάνηκε η Χιλή Μεσσία Δαβίδ ;..είδες;...μια χώρα είναι...και ωραίοι τύποι είναι...είχες αφήσει τότε την ITT να την κάνει γαλλικό μπουρδέλο τότε...) να βγάζουν στο μέλλον και άλλο κομμάτι από την πίτα το μερίδιό τους.

Είδες να μην έχεις διάδοχο ρε παιδί μου;....έτσι είναι...σκύβεις το κεφάλι εκεί στο αεροδρόμιο πάνω στο καροτσάκι...σκας κανένα αμήχανο χαμόγελο...και φεύγεις....Από τις λίγες ανθρώπινες στιγμές....International Messiah.

Κρίμας....

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/37497/megalh-aeronaytikh-askhsh-etoimazei-h-toyrkia-sto-kastelorizo

Και για να μην ξεχνιόμαστε...Να ο καθηγητάκος με το τόξο, ότι μπορεί κάνει .... τα κορόιδα της Αθήνας και του Τελ Αβίβ (κακοί...σατανικοί απαίσιοι Σιωνισταί....ντα, ντα, ντα...) ροχαλίζουν...κυρίως στο Μαξίμου ο Αητός... μπρούμυτα κοιμάται....

Ρε εσύ...Γιώργο....δεν σου έχω πεί να μην παρακαλάς για χειραψίες με την Χίλαρυ ενώ βγαίνετε αναμνηστική φωτογραφία πριν το χειρουργείο..; Ξευτιλιζόμαστε μωρέ...σαν να πουλάς χαρτομάντιλα στο φανάρι φάνηκε ρε αστροπελέκι...

Μία λεπτομέρεια ψυχολογική αποκαλυπτική....


Τουλάχιστον..πήρε ρε;

Ανώνυμος είπε...

Μπαα...και υπόγεια αποθὴκη φυσικού αερίου;..τι μου λέτε;......


Ὀπως είπαμε....το βιβλίο...στο ράφι, με τον τρελιάρικο τύπο...

Κλείνω τα ματάκια και μαντεύω....

Chevron;...με η χωρίς υπεράκτια μασκούλα;....ε;....έχω αγωνία...

Με Αλαφούζο ή χωρίς;....για νοστιμιά...(έτσι λέω εγώ ότι θα ήθελε αυτός...η μαμά ...δεν ξέρουμε τι θα ήθελε....)



Την αναφέρω γιατί είναι πιο μπροστά από όλες τις αδερφές, στην συνταγή...


Θα έχει ενδιαφέρον...

Αποστόλης είπε...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ
Μαχητικά διθέσια αεροσκάφη για πτήσεις πάνω απο τη Λιβύη
Χρόνος ενοικίασης : 2 ώρες
Τιμή : 1000 Ευρώ/ώρα
**Γιά ρήψεις βομβών 500 Ευρώ η βόμβα επιπλέον.
...Προλάβετε όσο διαρκεί η κρίση !!!!!!!
Για κρατήσεις : τηλ. : 6969696969