23/10/13

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο


Ο Μπλάκ λέιμπελ στη Βουλή την κυβέρνηση γιατί δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου τον οποίο έδωσαν στεγνά μέχρι και οι Νιου Γιόρκ Τάιμς, που κατηγόρησαν τον κεντρικό τραπεζίτη περίπου ως «απατεώνα και λαμόγιο», και είπε ότι θέλουν να καλυφθούν οι υποθέσεις του Λαυρεντιάδη, του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη και του Βίκτωρα Ρέστη.

Του απάντησε ο υιός του ΔΟλιου κυρ Σταύρου που διορίστηκε από τον μπαμπά του κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΟΛιου συγκροτήματος, και είπε πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν έχει εργαστεί ποτέ και είναι ανεπάγγελτος.
Ο κ. Καμμένος απάντησε αμέσως φωνάζοντας: «Εκεί έχουμε φτάσει στη Βουλή να παίρνουν το λόγο γιοι εκδοτών για να υπερασπιστούν τον πατέρα τους».

Ο ΔΟΛιος Παντελής του κυρ Γιάννη υπερασπίστηκε την παράγκα του και είπε ότι «Η ΕΡΤ των παρεμβάσεων και της συνδικαλιστικής ασυδοσίας δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξει».

Από δω και πέρα ασυδοσία MPRAMOS+ TELMACO & Co μόνον.
Στους 2 μήνες λειτουργίας της παράγκας έχουν ξοδευτεί 1.832.000 ευρώ, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές, και επειδή δεν έφαγαν αρκετά παρατείνεται το μεταβατικό καθεστώς της παράγκας για άλλους 10 μήνες. 149 βουλευτές πάντως είπαν «ναι» στην παράγκα.

ΥΓ. Αυτή είναι η Φαυλοκρατική Κλεπτοκρατία
σε όλο της το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...