5/10/13

Ότι έχετε ευχαρίστηση

Η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου που ταξίδεψε από την Ελλάδα γιά να είναι παρούσα, έστειλε και δελτίο Τύπου με τίτλο «Έπαινοι Κλίντον και Ελληνοαμερικανών για το μικρό θαύμα της Ελλάδας και την ηγεσία του Α. Σαμαρά», μαζί με φωτογραφίες, για να τονίσει την παρουσία της με τους.... «ισχυρούς» στο χλιδάτο δείπνο στη Νέα Υόρκη, (που πλήρωσε η Γιάννα).

Πηγή http://www.kalami.net

Η «Άρτεμις Νέα Παγκόσμιος Ηγέτης» κ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, γεννήθηκε στην Πάτρα (10 Σεπτεμβρίου 1975, μεγάλωσε στη Ζαχάρω, Ν. Ηλείας, και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Georgetown University και διδακτορικές σπουδές στη Νομική Σχολή του πανεπιστημίου Columbia. Στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής. Εξελέγη Βουλευτής Ν. Ηλείας τόσο στις Εκλογές Μάη 2012 και στις Εκλογές Ιουνίου 2012. Έκτοτε διατελεί Πρόεδρος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Περιβάλλοντος και της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής. Είναι δικηγόρος και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δικαίου, Επιστήμης και Τεχνολογίας. Το 2011 συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους «Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum). Την ίδια χρονιά αναγνωρίστηκε ανάμεσα στους 40 νέους ηγέτες της Ευρώπης κάτω από την ηλικία των 40 (40Under40), ενώ έλαβε και το Βραβείο "Green Star" του ΟΗΕ για τη συμβολή της στην αντιμετώπιση φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών. To 2010 έλαβε το Βραβείο του Παγκόσμιου Πολίτη για τις Διεθνείς Πρωτοβουλίες σε Ανθρωπιστικά Ζητήματα, ενώ το ίδιο έτος έλαβε «Ειδική Αναγνώριση από το [Αμερικανικό] Κογκρέσο» για την εκπροσώπηση των Ελλήνων Φοιτητών στην Αμερική και για την προστασία του περιβάλλοντος. Το 2009 τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο «Άρτεμις» από το Ευρω-Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών.
Πηγή http://el.wikipedia.org

ΥΓ. Τι δεν κατάλαβες;  Αυτό ψήφισες αυτο έλαβες!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μετά αναρωτιόμαστε, ποιοι μας κυβερνάνε και γιατί πάει κατά διαόλου ο τόπος. Εξ απαλών ονύχων λαμβάνει αφειδώς τις διακρίσεις και τις ευκαιρίες το μεγάλο αυτό ταλέντο, που εμείς δεν το γνωρίζαμε,αλλά το ανακάλυψαν στους "αγίους τόπους" (φαντάσου!)οι διορατικότεροι ημών φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι μας.
Το μέλλον της προδιαγράφεται σίγουρα λαμπρό, στο ελληνικό προτεκτοράτο. Να είσαι καλά Σπύρο, που ξετρυπώνεις αυτές τις ειδήσεις και μας ξεστραβώνεις.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζαρα,
Περιμενεις να αντιλαμβανονται οι πανηλιθιοι ελληνες ψηφοφοροι της περιοχης της Ηλειας του τι συμβαινει γυρω τους??? Εδω εχουν ψοφησει στην πεινα πιστευουν ακομα οτι ειναι καλα με το Σαμαρα ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ (ειμαι αυτηκοος μαρτυς του ανωτερω ευφυους σχολιου). Δεν γινεται ετσι με τετοιου μεγεθους βλακεια. Αυτους τους αφηνεις να πεθανουν απο την πεινα γιατι αυτο αξιζουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε δεί και χειρότερα,απίστευτα άτομα που ομολόγησαν και δημόσια οτι άν δεν ήταν ο αρχηγός δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους και έγιναν υπουργοί.Να πιάσουμε τους προέδρους στην προεδρία;...
Σπύρο μήπως η κυρία είναι από το χωριό του Σημίτη;
-Οδυσσέας

18 Μαΐου 1792. Ο διαμελισμός της Πολωνολιθουανίας που διέσωσε την Οθωμανική Αυτοκρατορία

Η Γερμανίδα που κυβερνούσε τους Ρώσους άκουσε το Λονδίνο αλλά και το μάθημα από τη Γαλλική «Επανάσταση» και εγκατέλειψε τους Έλληνες και την...