24/10/13

Που οδεύομεν;

Ντοκουμέντο σοκ για το σάπιο πολιτικό σύστημα

Φωτογραφία σοκ από το παρελθόν. Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου με τον σύμβουλο του Χαράλαμπο Βουρλιώτη που σήμερα είναι αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Αυτομάτως τίθενται σοβαρά ερωτηματικά για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης όπως επιβάλλει το δημοκρατικό δόγμα της διάκρισης των τριών εξουσιών.

Όταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει διατελέσει στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Πετσάλνικο και προηγουμένως υπό τον κ. Σταθόπουλο, η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης πάει περίπατο και η Δημοκρατία μπαίνει στον Γύψο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.katohika.gr/2013/10/prosklisis.html

Ανώνυμος είπε...

Σημίτη ζεις εσύ μας οδηγείς, 150 χρόνια θα περάσουν για να ξεμπλεξουμε από το σημητικο κλεφτοπασοκ
Νίκος Πειραιάς

Unknown είπε...

Για να επιβιωσουν τα λαμογια που κυβερνανε την χωρα 40 χρονια τωρα εχουν φροντισει να ελεγχουν την δικαιοσυνη!
Για να γίνει αυτό, έχουν θέσει ολόκληρη τη δικαστική εξουσία υπό την ομηρία τους. Έχουν δημιουργήσει ομόκεντρους "κύκλους" προβληματικών ανθρώπων, προκειμένου να ελέγχουν τα πάντα ...Προκειμένου να έχουν "πλειοψηφίες" σε όλα τα όργανα που ελέγχουν "προαγωγές", "ποινές" και "τιμωρίες" στελεχών της Δικαιοσύνης ...Ένας ολόκληρος "υπόκοσμος", ο οποίος ελέγχει τα πάντα και εκβιάζει τους πάντες ...Λογικό είναι αυτό. Προκειμένου οι "κάπο" της οργάνωσης να μπορούν να ελέγχουν τα πάντα, ήταν υποχρεωμένοι να έχουν "φακέλους" των πάντων. Όλα τα στελέχη της Δικαιοσύνης είναι "φακελωμένα" από τους "ηγέτες" του δικομματισμού και άρα από τους συνεταίρους της Οργάνωσης.
Για να μην έχουν οι "Πικραμένοι" πρόβλημα στις καριέρες τους, οι "κάπο" τούς πλαισιώνουν με ανθρώπους εκβιάσιμους. Σε όλα τα πόστα, που είναι κρίσιμα, βάζουν ανθρώπους εκβιάσιμους ...Ανθρώπους βυθισμένους στις εξαρτήσεις ...Καλούσηδες, οι οποίοι είναι εξαρτημένοι από την πορνεία και τους αρέσει να "μετράνε" κώλους με τις μεζούρες ...Αντωνίες Ηλία, εξαρτώμενες από τον τζόγο, που τους αρέσει να "μετράνε" βαλέδες και ντάμες ...Μπουρμπούλιες, εξαρτώμενες από τη χλιδή, που τους αρέσει να μετράνε χρήματα διαφθοράς ...Κοντά σ' αυτούς "αδερφές", "ανώμαλοι", "παιδεραστές" και ό,τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι περιφέρεται μέσα στον ναό της Δικαιοσύνης.
Γύρω από αυτούς μια "θάλασσα" άχρηστων ανθρώπων. Αποτελεί κοινό μυστικό στον δικηγορικό κόσμο ότι η Δικαιοσύνη "ψαρεύει" τα στελέχη της στον "πάτο" των αξιών ...Οι χειρότεροι απόφοιτοι των νομικών σχολών της χώρας πηγαίνουν για δικαστική καριέρα, γιατί αυτό βολεύει τα "αφεντικά" της Δικαιοσύνης. Όποιος δεν βλέπει καμία πιθανότητα να επιβιώσει ως επαγγελματίας δικηγόρος, "καταλήγει" δικαστής. Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Αθανασίου; Σε ποιο άλλο σύστημα θα μπορούσε να διακριθεί ο Ζαγοριανός; Αναζητούνται οι "τυφλοί", για να διαπρέπουν οι "μονόφθαλμοι". Αναζητούνται οι χειρότεροι, για να μην αμφισβητούν τους Πικραμένους και τους Σανιδάδες.
Γελάει ο κόσμος με αυτά τα οποία ακούγονται καθημερινά στα ελληνικά δικαστήρια. Στις έδρες ανεβαίνουν για να δικάσουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι πραγματικά βλάκες.
Τέτοιοι δικαστές δικάζουν τους Έλληνες, γιατί αυτοί βολεύουν την "Εγκληματική Οργάνωση" που κυβερνά και αυτήν τη στιγμή ξεπουλά τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ Δ.
Σωστός! Μιλάμε για άτομα μειωμένης αντίληψης και κομπλεξικά κατά κανόνα. Η οξύνοια σπανίζει ενώ η βλακεία και η αλαζονεία περισσεύουν. Πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις δεν ανατρέπουν τον κανόνα.