26/10/13

Μετά τον γάμο έρχεται η κηδεία

Φον ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ : Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ

Απόσπασμα από την Προεκλογική του Ομιλία στο Αιγάλεω 7/4/2012

«Το λέω ρητά και κατηγορηματικά:
-Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑ.ΣΟ.Κ..
Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα:
-Την θέλει το ίδιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ., για να πέσει στα «μαλακά» και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες του που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλιτώσουν, αλλά δεν θα γλιτώσουν...
-Τη συγκυβέρνηση την στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Και όσο το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ή έτσι νομίζουν. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται.
-Την συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα ή έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση «αδύναμη» και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη».

Δύο μήνες μετα,  ο Φον Αντωνάκης και ο επάρατος «Συνταγματολόγος», με τις τεράστιες ευθύνες, συγκυβέρνησαν, όπως ακριβώς ήθελαν τα «συμφέροντα» και οι «δυνάμεις», μέσα ή έξω από την Ελλάδα, που "θέλουν μια κυβέρνηση «αδύναμη» και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη".
Όπως το προέβλεψε και το προείπε ο φον Αντωνάκης.

Προχθές, μετά την παρατεταμένη συγκάλυψη των τεράστιων ευθυνών του «Συνταγματολόγου», για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, o  Φον Αντωνάκης και ο επάρατος «Συνταγματολόγος», υπέγραψαν συμβόλαιο συμβίωσης και συγκατοίκησης μακράς πνοής. Παντρεύτηκαν δηλαδή παρά φύσιν , με κουμπάρες τη Δωροθέα και την Κριστίν.

ΥΓ.Μουρούτηδες και «παλικάρια» γίνανε μαλλιά κουβάρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ώπααααααα!!!! Μουρούτηδες και «παλικάρια»;;;;;;;;;;;;;;; Βαλλιανατικός και ο Μουρούτης;;;; Σπύρο Χατζάρα ξέρεις κάτι παραπάνω από μας, και δεν μας το λες;