22/10/13

ΟΙ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ !!!

Σιγά μην ασχοληθώ με την πολιτική. Μόνο οι ανόητοι και οι αργόσχολοι το κάνουν. Οι «προχωρημένοι» νεοέλληνες ασχολούνται με πολύ πιο «ουσιαστικά» πράγματα όπως οι χοροί και τα ξεφαντώματα του …Λάκη, όπου περιχαρής μετά την ετήσια αγρανάπαυσή του στο κελί «33», επανήλθε δριμύτερος, καθηλώνοντας κυριολεκτικά το αισθητικά καλλιεργημένο κοινό στο σύνολό του.

Ο Λάκης επανέκαμψε φορώντας…καλτσοδέτες σε φιγούρες στις οποίες εξασκήθηκε στον Κορυδαλλό προφανώς με ντάμα τον Άκη –δεν εξηγείται αλλιώς- και τα μηχανάκια της τηλεθέασης χτύπησαν «κόκκινο», αποδεικνύοντας την «ωριμότητα» του νεοελληνικού κοινού.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Δευτέρα βράδυ, Πρετεντέρης: σφαιρική και πολύπλευρη ενημέρωση με καλεσμένους Βορίδη. Πάγκαλο και λοιπές “δημοκρατικές” δυνάμεις.
Τρίτη βράδυ: μεταμοντέρνα ενημέρωση με Μπογδάνο και κανένα Καψή για πλουραλισμό.
Τετάρτη βράδυ: λίγη μπάλα για τ’ αγόρια και κανένα καλλιστείο για τα κορίτσια, για να γελάσει το χειλάκι μας, που απ’ τον πολύ Κασιδιάρη και τους πολλούς Ρομά τείνουμε σε πλήξη.
Πέμπτη βράδυ: μερικά « πάμε πακέτα» την ημέρα, τον Στουρνάρα κάνουν πέρα, καθώς λέει και ο θυμόσοφος λαός.
Παρασκευή βράδυ: συνταγές, προτεινόμενοι μάγειροι και μαγείρισσες, προξενιά που άλλα ευοδώνονται κι άλλα ναυαγούν υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αννίτας προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού.
Σάββατο βράδυ: τα «άπαντα» του Σεφερλή, γιατί η τηλεόραση θα πρέπει να δίνει αφειδώς το αυθόρμητο, πηγαίο και αβίαστο γέλιο του ανθρώπου.
Κυριακή βράδυ: ο Λάκης βάζει τις καλτσοδέτες του και χορεύει με χάρη για πάρτη σας, ρε Έλληνες!!! Τι άλλο ψάχνετε απ’ τη ζωή σας;
Τώρα φυσιολογικά θα ρωτήσει κάποιος: μας περιγράφεις τι να κάνουμε τα βράδια, αλλά δε λές τίποτα για τις πρωινές ώρες. Αν και ξέρετε πολύ καλά πως φαίνεται απ’ τις βραδινές μας ενασχολήσεις ποιες είναι οι πρωινές μας.
Προς άρση παρεξηγήσεων δίνεται και το «πρωινό» πρόγραμμα των νεοελλήνων, που είναι πιο απλό και εύκολο.
Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: πληρώσετε φόρους, φόρους, φόρους, φόρους και σκάστε, σκάστε, σκάστε!!!
Σαββατοκύριακο ξεκουραστείτε και μαζέψτε να πληρώστε κανένα φόρο από Δευτέρα

Μιχάλης Τζανάκης

ΥΓ. Άντε να δούμε αυτό το «έρμο» βαρέλι που έχει τελικά τον πάτο του!!!

ΠΗΓΉ http://tonoikaipnevmata.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...